2012' de yazın evlenecekler

Aynen oyle, biraz romantizm biraz action :)))
Simdi rosa vuracak beni, sustum ben :9::9::9:
Hahhahahahah :1::1::1::1: iyi uykulr ttlm
anladım canımınıcı benım jeton gec dustu:9:
bu arada benım sankım uykum gelıyor yarın sabah onda arkdsmla buluscam cıkmam lazım yoksa kalkamam:1:

öpuyorum hepınızı allah rahatlık versın kızlar gecenız guzel olsun caglacım sana bol sabır yarın görsmek dılegıle hepınızle:70:

Öpüldün cnm mucxx

kızlar bi fikir geldi aklımıza ümraniyede sivaslılar derneği 250 ye tutulmuştu geçen sene görümcemde sadece yakın akrabala en fazla 100 kişi olcak bilgisayardan müzik kuru pastala meyve suları tek katlı pastayla nişan olurmu...:18::18:
bende professional makine va onlada sahilde çimlerin içinde çekiliris diyorum nası fikir:31::31::31:

kızlar bi fikir geldi aklımıza ümraniyede sivaslılar derneği 250 ye tutulmuştu geçen sene görümcemde sadece yakın akrabala en fazla 100 kişi olcak bilgisayardan müzik kuru pastala meyve suları tek katlı pastayla nişan olurmu...:18::18:
bende professional makine va onlada sahilde çimlerin içinde çekiliris diyorum nası fikir:31::31::31:

sivaslı mısın kız? olur tabi niye olmasın şeker, çok da uygunmuş :34:

hayırlı cumalar herkesee canlar..evdeyim..çıkmış motor sorularını arıyorum pc başındaa beynim bulandııı:27::27::27:

hayırlı cumalar herkesee canlar..evdeyim..çıkmış motor sorularını arıyorum pc başındaa beynim bulandııı:27::27::27:
sana da rosacım.. hayırdır ehliyet mi alıyosun hatuncum?

merhabalar kızlar,fıstıklar,hatun kişiler:16:
:3::3::3::3::3:

berbat birgün sabah ssk müdürlüğüyle başlayan bir sinir harbi ile devam eden bir gün suanda da telefonda kargoya ulasamadıgım ıcın soylenıyorum....
boşveeeerrrr, 1 hafta sonra bunların hiç birini hatırlamicaksın bile, salla gitsin hatuncum yaaa :64:

evet canımm alabilirsem şayet alıcamm:1::1::1::1::1: geçen sınavda motordan kaldımda 22 sinde sınavım var tekrar soruları arıorum o yüsden:68::68::68::68::68:
alırsın canım ya, hele 2. kez giriyosan şimdiden de başlarsan sorulara bakmaya halledersin inş. :70:
başarılar şimdiden :70:

selam kızlarr dün bir sürü yer dolaştım baktığım katalogların haddi hesabı yok :1: neyse ki uzun çabalarım sonucu bir tane kalın modelli olan bileziklerden sade bier şey beğendim:1:

en küçük bilezik boyutu 60 benim bileklerse 58:1: mecburen özel yapılacakmış. ay sevmiyorum şu altını yaaaaaa

selam kızlarr dün bir sürü yer dolaştım baktığım katalogların haddi hesabı yok :1: Neyse ki uzun çabalarım sonucu bir tane kalın modelli olan bileziklerden sade bier şey beğendim:1:

En küçük bilezik boyutu 60 benim bileklerse 58:1: Mecburen özel yapılacakmış. Ay sevmiyorum şu altını yaaaaaa

ooooooooo hayırlı uğurlu olsun cnm

inşallah canım sen napıosun..:70:
yatıyorum canım napiyim, kucağımda bilg.biraz buraya bakıyorum, biraz haberlere bakıyorum arada tv falan öyle işte :6:

selam kızlarr dün bir sürü yer dolaştım baktığım katalogların haddi hesabı yok :1: neyse ki uzun çabalarım sonucu bir tane kalın modelli olan bileziklerden sade bier şey beğendim:1:

en küçük bilezik boyutu 60 benim bileklerse 58:1: mecburen özel yapılacakmış. ay sevmiyorum şu altını yaaaaaa
güle güle kullan şeker, benim bileğim de incecik, yani ölçüm benim de çok küçüktü :27:
hep çok beğenirim, hani aksesuarcılarda veya hele ki mango da koton da aksesuar duvarındaki kalın bileziklere bayılırım ama hiç takamam
çünkü bileğimde kocaman ve eğreti duruyorlar :59:

hu huuu hatuncuklarım ben geldimmmmmmmm:10::10::10::71::71::71:
aanaaaaaamm huşgeldiinn :3::3:

Back
X