2012' de yazın evlenecekler

kıyamam canımın ıcı yaa evet bıraz moralsız gıbısın farkettım bugun hıc safagın yazmadın :61:

ınsallah bı kac gune kadar hersey yoluna gırer:61:

inşalllah cnm ya valla şafagıma bıle sevıncek halde degılım sultnm :1: okadar uzldm anlıycan neyse RABBİM başka dert vermesın tabıkı.

Çok hoş olur ROSACIM ne tatlı telaşlar bunlar dimi ohhhhhh ALLAH kolaylık versin

bakalım canım önce pek karar verememiştim ama bugün ışıkları görünce içime sindi çok hoş şeyler var yaa..daha önce görmüştüm bi otelde çok güzeldi inşallah pişman olmam:68:

canım benim çok tşkler :71: koyarım tabi evlerimiz bi çıksın ortaya sen açarsın bi topik daha ''2012 yaz gelinlerinin evleri'' die bisde koyarıs aşk dolu yuvamızın resimlerini artıkın:69::69::69:

kızlar burası hepımızın topıcıği:3: bırımız hepımız hepımız bırımız ıcın hehe

ınsallah ozamnda bır arada olabılırz burda evlılgımızı anlatırız bırbırımızee:61:

ınsallah o gunelerı görmeyı nasıp eder allahım bıze:nazar:

ınsallah ozamnda bır arada olabılırz burda evlılgımızı anlatırız bırbırımızee:61:

Amin canim benim ins. :)

bakalım canım önce pek karar verememiştim ama bugün ışıkları görünce içime sindi çok hoş şeyler var yaa..daha önce görmüştüm bi otelde çok güzeldi inşallah pişman olmam:68:

nasıl bısey tatlım merak etdım bende şimdi örnek foto varsa koyablrmsn

inşalllah cnm ya valla şafagıma bıle sevıncek halde degılım sultnm :1: okadar uzldm anlıycan neyse RABBİM başka dert vermesın tabıkı.

amın canım :nazar: allah yardımcın olsun :14: bu da gecer sen sahıpsız kedıcege kucak actın emınım bu ıyılık döner dolasır senı bulur

:23::23::23::23: her turlu ortama kosula uygun hale falan getiriyosunuz heralde :23::23::23:
biraz özelleştirelim dedik canım:23::23::23::23:

amin canımmm ya inşallah

biraz özelleştirelim dedik canım:23::23::23::23:

amin canımmm ya inşallah
Hihiihhihihii anlasildi :ppp

gasolıne ne demek ıstedın burda caglada gulmus ben merak ederım ıdrak edemedım olayı lutfen kızlar bırı acıklasın:91:
Yavru kusum hani ne bileyim, her turlu aksiyona fantaziye uygun hale getirmek diyim sen anla hahhaha
Ben daha acmiyim konuyu :)) ne bileyim belki bi yerlerine ayna falan doseyeceklerdir, kirmizi isisklarla donatacaklardir ne bilem :Ppp hayal dunyasi onlarin artik, bulmuslardir dusunmuslerdir biseyler :)))

Benim anladığım ROMANTİZM AŞK KOKUSU :69::69:

anladım canımınıcı benım jeton gec dustu:9:
bu arada benım sankım uykum gelıyor yarın sabah onda arkdsmla buluscam cıkmam lazım yoksa kalkamam:1:

öpuyorum hepınızı allah rahatlık versın kızlar gecenız guzel olsun caglacım sana bol sabır yarın görsmek dılegıle hepınızle:70:

Hihiihhihihii anlasildi :ppp

Yavru kusum hani ne bileyim, her turlu aksiyona fantaziye uygun hale getirmek diyim sen anla hahhaha
Ben daha acmiyim konuyu :)) ne bileyim belki bi yerlerine ayna falan doseyeceklerdir, kirmizi isisklarla donatacaklardir ne bilem :Ppp hayal dunyasi onlarin artik, bulmuslardir dusunmuslerdir biseyler :)))

sana da cvp verıyım cıkıyım :61:
gec oldu ama sonunda anladım canımınıcı:61: emınım cok sıcak:47::34::47: bır oda olur
tamam kızlar susuyorum ben yarın yıne gırerım ıns hepınızı ayrı ayrı öpuyorum gule gule:3::3::3::3::3::3::3:

canlarım huzurlu gecelerrr yorucu bi gündü uykum çok yarın görüşürüsss:71::71:

sana da cvp verıyım cıkıyım :61:
gec oldu ama sonunda anladım canımınıcı:61: emınım cok sıcak:47::34::47: bır oda olur
tamam kızlar susuyorum ben yarın yıne gırerım ıns hepınızı ayrı ayrı öpuyorum gule gule:3::3::3::3::3::3::3:

öpüldünüz hatunlar iyi uykular muah

anladım canımınıcı benım jeton gec dustu:9:
bu arada benım sankım uykum gelıyor yarın sabah onda arkdsmla buluscam cıkmam lazım yoksa kalkamam:1:

öpuyorum hepınızı allah rahatlık versın kızlar gecenız guzel olsun caglacım sana bol sabır yarın görsmek dılegıle hepınızle:70:

canlarım huzurlu gecelerrr yorucu bi gündü uykum çok yarın görüşürüsss:71::71:

Ben de sizi hepinizi cok optum ve ben de uyuyim artik, guya bakip cikacaktim :))
Cumleten tatli ruyalar bacilar muccckkk

Back
X