2012' de yazın evlenecekler

Miraba efenimmmmmmmmmmmmmm:1: :1:
selamlaaaaaaar kuzuuum:16:
nasıl geçti gecen ve günün kedicikle:31:[/QUOTE
selam tatlım valla aynı ama bugün biberon bulabıldık sonunda ucu incesinden cnm yanı en azndan karnı iyi doydu diyebılırım ama yerınde durmuyor ki
ooo biberonu bulmanıza çok sevindim canım yaa, artık biraz daha kolay olur dediğin gibi en azından karnı doyar :70:

yarın paşa ve arkadaşlarla pikniğe gidices hazırlık yapıorum tatlım...iyisinn dimiiii :70:
oooo piknik hee, bizim yerimize de eğlen kıızz :8::8:

yarın paşa ve arkadaşlarla pikniğe gidices hazırlık yapıorum tatlım...iyisinn dimiiii :70:

şansa bak yaaa :nazar:

ben sevdıgımı uc aydır göremıyorum askerde olunca, sen ev dösuyorsun pıknıge gıdıyorsun masllah masallah allah bundan gerı koymasın:nazar:

bende ıyım canım öyle beyaz showun baslamasını beklıyorum:1:

valla ne biliim dershaneyle birlikte başlarım diyordum pzt başladı dershane ama ben hala yerimde sayıyorum,nasip bakalım:31:
bu arada çeyizlerim için söylediklerinden dolayı teşekkür ederim canım benim,amin inşallaaaah:54::16:

bosver canım ya bu kadar sıkıntı yapma dusunme senın dugunun olacak:123: konsantre olamaman cok normal yavas yavas

baslarsın kendını hazır hıssedınce:61: rıca ederım canım cok tatlılar cok begendım:61:

selam kızlar, iyi muhabbetle..
bi bakiyim dedim de size, kalamıcam ama malesef

Asker hatunları SULTAN,DERYAW sizler nasılsınız bakalım? :70: :70:

ben demın yazmstm ama cıkmamıs sayfada:44:

ıyız canımın ıcı valla cok sevındım kedıcıge anlasılan yormamıs senı bugun:1:

keyfın pek yerınde bızım şafak 211:72::72::72:

sen nasılsın?

Son düzenleme:
bosver canım ya bu kadar sıkıntı yapma dusunme senın dugunun olacak:123: konsantre olamaman cok normal yavas yavas

baslarsın kendını hazır hıssedınce:61: rıca ederım canım cok tatlılar cok begendım:61:

haklısın canım ,konsantre olurum inş. hatta en kısa zamanda:59:
sağol canım benim daha güselleri senin olsun inşallah:16:

Back
X