2012' de yazın evlenecekler

sultanımm hoşqeldin:71:başucu sürahisi alsana kısss susayınca uzağa gitmessin qece :69:
aaa başucu sürahisi ilk aldığım şeylerdendi,
ve ben çok da seviyorum onlarıı
karışsın tabi kızlar sular nolcak yaa, aşkımın dudağındaki su damlasından zarar gelmezki bana :69::69::69:
yerim onu ben, bak şimdi özledim yine :9::9:

tsk ederım canım nşanlım askere gıtmeden bır ay önce basladım 5 ayda ördum cok zevk aldım ögrerken sımdı bırtane seççade işlıyorum kaynanama:61:
ooo maşallaahhh :nazar: annem de kayınvalideme yaptığı bohçaya tamamen herşeyi kendi el işlemelerinden koydu, bohçası seccadesi, örtüler vs kayınvalidemin çok hoşuna gitmişti :9:

oojjgeldin sultanımm:71:

ay ben tek kişilik battaniye veya pike yi nasıl unuttuumm,
kış akşamları aşkımla altına girip ısınacağımız tek kişilik küçük battaniyemiz:69::69:
seni nasıl unuturumm :23::23::23:

yavruşumm Allah razı olsun :70:
valla annem diyoki inş. büyük mutfaklı bol dolaplı bi evin olur yoksa bunların hepsini götüremezsin, hadi götürdün sığrdıramazsın diyo :9:
nevresime vakti zamanında doydum sadece taçtan aldığım 8-10 tane nevresmim var en az :9::9:
uyku seti, 4mevsim set, dayincolours ın örme pikeli takımı falan hariç
sapıtmıştım deli gibi nevresim alıyodum :9:
ama tabak çanak bardak sevdam hiç geçmedi, geçmeyecek de :69:

hahha aynen işte sedoşum annem de bana diyo, ya sığmazsaa :26:

:52::52::52::52::52::52: gasolınım bence sen dırek esylarını otracagınız eve götrecegınde naklıyetcı ara senın ceyız ancak öyle gıder:1::1::1:
ınsallah buyuk bır evde oturursunuz canımınıcı kullanabılecegn sekılde yerlestrırsın uste uste degıl.
sen almıssında almıssın masallahh:nazar: ceyızınle senın doagack kız bıle gelın olur:1::1: bende senın gıbı dusunuyorum canım tek kısılık battanıyemız olsun kıs gecelerı ıcın ıdel bence:34: hem ne olur ne olmaz canımı sıkarsa salonda uyuyabılecegı bı battanıyesı olsun heheheh tövbe tövbe allah göstermesın

maşallah hamaratsın yani,ben hiç ne yemek ne örgü ne dantel hiçbişi bilmiorum valla:12::78:

yok kız kalın mılle ördum yoksa dantelden bende anlamam:1:
yemek konusuna gelınce canm ben bı aralar cok takıyordum kafama sonra nısanlım sankı tum evlenenler herseyı dört dörtluk bılerekmı evlenıyor dedı evlendıkten sonra herseyı ögrenırsın dedı zamanla böyle deyınce ıcım rahatladı cok sukur:61:

kızlar bi de bu çeyiz götürme,çeyiz gitmesi olayları var.
illa beyazlara mı sarmak gerekiyor çeyizler giderken kolileriyle,poşetleriyle gitsinler ya,bi de onlarla mı uğaraşacağım,illa öyle mi olmalı?:26:

yok kız kalın mılle ördum yoksa dantelden bende anlamam:1:
yemek konusuna gelınce canm ben bı aralar cok takıyordum kafama sonra nısanlım sankı tum evlenenler herseyı dört dörtluk bılerekmı evlenıyor dedı evlendıkten sonra herseyı ögrenırsın dedı zamanla böyle deyınce ıcım rahatladı cok sukur:61:

bana da kayınvalidem cesaret veriyor,"bende evlenmeden bi kepçe bile sokmamıştım bir yemeğe" diye ama arkamdan konuşmuyordur inşallah,"bu gelinde hiçbirşey bilmiyor" diye...:1::1::1:

valla bende özledim yaa balımı:59:
kayınvalidem gitse ikimiz bayramda gidecektik ama gitmiyor yaa:59:
alışık zaten,nişanlım hep uzakta okumuş,lise anadolu lisesini uzakta kazanmış yatılı kalmış,ünv.desen şehir dışında.
ama ben çooooooooooooooook özledim tek başıma da gidemiyorum çünkü çok uzak,gitsem tek başıma kalamam,evli değiliz ki evci çıkartayım:59:

allah kavustrsun canım az kaldı sızın 3 ay dedıgın nedırkı hooooooop dıye gecer gıder allahın ıznıyle:61:
ıyıde canım sen gıt oda normal ızın kullansın senın ıcın.

orhan ölmez dınlıyorum kızlar.. bu adamın sarkıları bır numara

sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim
yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim..
aayyy biz de bi yandan benimkiyle konuşuyoruz
kuzeninin nişanımızda çektiği videoyu izlemiş bugün gündüz
şimdi onu anlatıyodu
videonun bir yerinde, bana tektaşımı takarken fonda candan erçetin-bahar çalıyomuş,
yüzüğümü takmış ve beni öpmüş :69::69::69: çok güzel görünüyoduk, bize bir kez daha aşık oldum diyo :69::69::69:
şimdi o bana " sen bana müjde misin umut musun sevgiliii" diyo
ben de ona "sen bana vaat misin lütuf musun sevgilii" diyorum, diye diye şarkıyı söylüyoruz karşılıklı :69::69::69:

:52::52::52::52::52::52: gasolınım bence sen dırek esylarını otracagınız eve götrecegınde naklıyetcı ara senın ceyız ancak öyle gıder:1::1::1:
ınsallah buyuk bır evde oturursunuz canımınıcı kullanabılecegn sekılde yerlestrırsın uste uste degıl.
sen almıssında almıssın masallahh:nazar: ceyızınle senın doagack kız bıle gelın olur:1::1: bende senın gıbı dusunuyorum canım tek kısılık battanıyemız olsun kıs gecelerı ıcın ıdel bence:34: hem ne olur ne olmaz canımı sıkarsa salonda uyuyabılecegı bı battanıyesı olsun heheheh tövbe tövbe allah göstermesın
canımm amin inş. hepimize Rabbim herşeyin en güzelini versin, ha bir de nakliye kamyonu :9::9:
çünkü sen bana diyorsun ama burdaki bütün hatunlar birer çeyiz canavarı
sen bir de hepimizi 3ay 5 ay sonra görr
oofff delirmiş oluruz heralde :60::60::60:

allah kavustrsun canım az kaldı sızın 3 ay dedıgın nedırkı hooooooop dıye gecer gıder allahın ıznıyle:61:
ıyıde canım sen gıt oda normal ızın kullansın senın ıcın.

yok canım o sorun değil çarşı izninde de giderim ama Erzincan'da askerlik yapıyor ve uçakla sabah gidip yine uçakla akşam dönmem lazım,git-gel şaşkın olurum ya ne biliim zaten tek başıma hiç uçağa da binmedim korkuyorum:26:

aaa başucu sürahisi ilk aldığım şeylerdendi,
ve ben çok da seviyorum onlarıı
karışsın tabi kızlar sular nolcak yaa, aşkımın dudağındaki su damlasından zarar gelmezki bana :69::69::69:
yerim onu ben, bak şimdi özledim yine :9::9:

ooo maşallaahhh :nazar: annem de kayınvalideme yaptığı bohçaya tamamen herşeyi kendi el işlemelerinden koydu, bohçası seccadesi, örtüler vs kayınvalidemin çok hoşuna gitmişti :9:

valla sedoş öyle guzel anlattıkı surahıhı ben kullanamam herhalde:1::1:

kullanacak olan gelın kızlar gule gule kullanın sevıyorum sızlerı:61:

el emegı göz nuru kayınvalıden kendını cok özel hıssetmıstır:61:

şimdi onu anlatıyodu
videonun bir yerinde, bana tektaşımı takarken fonda candan erçetin-bahar çalıyomuş,
yüzüğümü takmış ve beni öpmüş :69::69::69: çok güzel görünüyoduk, bize bir kez daha aşık oldum diyo :69::69::69:
ben de ona "sen bana vaat misin lütuf musun sevgilii" diyorum, diye diye şarkıyı söylüyoruz karşılıklı :69::69::69:
sizi romantikler sizi:69:
biz video çekmeyi unuttuk yaa,hepte aklımdaydı,ama kuzen her anı fotoğraflamış Allah'tan:1:

illa beyazlara mı sarmak gerekiyor çeyizler giderken kolileriyle,poşetleriyle gitsinler ya,bi de onlarla mı uğaraşacağım,illa öyle mi olmalı?:26:

canım biz de çeyiz götürmek diye bişey vardır
ama herşey beyaz bohçalara sarılmaz
sadece damadın eşyaları yani ona alınmış olan giyisiler bir de kızın bazı eşyaları bohçalanır
yani en fazla 3-5 bohça olur, bohçalanacak yeni giyisiler falan olur
onun haricindekileri biz kutuları ve kolilerine kurdela geçirip bağlarız, hani çeyiz ya, o bakımdan
öyle götürürüz
ben de öyle yapıcam
zaten herşey kutusunda kolisinde, etraflarından kurdelalar geçiricem ki çeyiz olduğu belli olsun :34:

benım bıldıgım kadarıyla oglan tarafı tasıt getırır esylar paketıyle gıder beyaz bohcalarla gıtmesı sart degıl

evlendıkten sonr el öpme olayı var ya ozaman beyaz durulerde hedıye götrulur yakın akrabalara ben öyle bılıyorum :44:

dogru anlamısmıyım

anaaaa ilk kes duydummmm:53::53::53::53::53:

canım biz de çeyiz götürmek diye bişey vardır
ama herşey beyaz bohçalara sarılmaz
sadece damadın eşyaları yani ona alınmış olan giyisiler bir de kızın bazı eşyaları bohçalanır
yani en fazla 3-5 bohça olur, bohçalanacak yeni giyisiler falan olur
onun haricindekileri biz kutuları ve kolilerine kurdela geçirip bağlarız, hani çeyiz ya, o bakımdan
öyle götürürüz
ben de öyle yapıcam
zaten herşey kutusunda kolisinde, etraflarından kurdelalar geçiricem ki çeyiz olduğu belli olsun :34:

ne biliim geçen annemin arkadaşı geldi,kızı için nasıl neler yaptıklarını anlattı,seninkileri de öyle yaparız dedi de.
kolilerin üstü beyaz kağıtlarla sarılıyormuş,sonra kırmızı kurdele ile bağlanıyormuş.
yatak-yorgan-uyku setleri falan beyaz hurçlara konuluyormuş ya da beyaz düz çarşaflarla sarılıyormuş yine kırmızı kurdele geçiriliyormuş üstlerine.

valla sedoş öyle guzel anlattıkı surahıhı ben kullanamam herhalde:1::1:

kullanacak olan gelın kızlar gule gule kullanın sevıyorum sızlerı:61:

el emegı göz nuru kayınvalıden kendını cok özel hıssetmıstır:61:
evet canım ya, çok mutlu oldu gerçekten, beni mahcup ettiniz dedi anneme, annem de olur mu öyle şey est. dedi
dünürler birbirlerini pohpohladılar yani :9:

sizi romantikler sizi:69:
biz video çekmeyi unuttuk yaa,hepte aklımdaydı,ama kuzen her anı fotoğraflamış Allah'tan:1:
bizim bikaç tane videomuz var, bitanesine hd kamerayla çekildi ama çözünürlüğü çok yüksek olduğu için normal bilgisayarlarda oynatamıyorum, o yüzden hiç izleyemedim, benimkinin evindeki bilg.da izlememiz lazım, o da hiç fırsat olmadı şimdiye kadar, inş. bu hafta sonu onu izlicez.. :69:

bana da kayınvalidem cesaret veriyor,"bende evlenmeden bi kepçe bile sokmamıştım bir yemeğe" diye ama arkamdan konuşmuyordur inşallah,"bu gelinde hiçbirşey bilmiyor" diye...:1::1::1:

eger böyle dedıyse sana ne mutlu ozaman:61: en azından sana destek oluyor köstek degıl:1: zaten cogu kız evlendıkten sonra kayınvalıdesınden ögrenıyor cogu emınım cok hosunuza gıder ıkınızınde.

bizim bikaç tane videomuz var, bitanesine hd kamerayla çekildi ama çözünürlüğü çok yüksek olduğu için normal bilgisayarlarda oynatamıyorum, o yüzden hiç izleyemedim, benimkinin evindeki bilg.da izlememiz lazım, o da hiç fırsat olmadı şimdiye kadar, inş. bu hafta sonu onu izlicez.. :69:

video güsel birşey ya,hem sesli hem görüntülü anıları saklıyor valla,ben en çok isteme kısmının çekilmesini isterdim,kayınpederim çok güsel konuşmuştu:1: baktık baktık Edirne'de kız bulamadık,bizim oğlanda sizin kızı sevmiş kalktık oralardan buralara geldik kız almaya falan diye esprili falan bir istemeydi,hoştu:1:

şimdi onu anlatıyodu

canımm amin inş. hepimize Rabbim herşeyin en güzelini versin, ha bir de nakliye kamyonu :9::9:
çünkü sen bana diyorsun ama burdaki bütün hatunlar birer çeyiz canavarı
sen bir de hepimizi 3ay 5 ay sonra görr
oofff delirmiş oluruz heralde :60::60::60:

Amın..
:69::69::69: sız 7/24 ask mı yasıyorsunuz heheheheh cok romantıksınız ıkınızde :34:

ben bır gelıyımde turkıyeye önumuzdekı ay bende shopppıng yapacam:63: valla sıze ımrenıyorum böyle sunum var bunum var deyınce masllah kızlar allah ceyızınıze bın bereket versın:61:

eger böyle dedıyse sana ne mutlu ozaman:61: en azından sana destek oluyor köstek degıl:1: zaten cogu kız evlendıkten sonra kayınvalıdesınden ögrenıyor cogu emınım cok hosunuza gıder ıkınızınde.
valal artık bilemiyorum yüzüme öyle ardımda böyle olmasında :1::1:

ben kaçıorumm canlarr huzurlu qeceler hepinizeee:71:
iyi geceler canım,iyi uykulaaar...:16:

Back
X