2012' de yazın evlenecekler

bende iyim tatlım :70:

bütün gün oturma odasını ne renkler üzerine yoğunlaştrym die düşünuorm:1:
kahverengi köşe takımı aldıkta en uygun renk turkuaz oluormuş dier renkler kısa surede sıkıyormuş insanı.... oleyyy smileyler gelmiş bu arada kızlaarrrr kafadan uydurmaya gerek kalmadııı:1::1:

ben salonumu kahve krem dösıcem allah nasıp ederse bence muhtesem olur,, bal yıyen baldan usanır tabı göz alısınca bıkar ama dıger renkelere nazaran

bence kahve koltuk en ıdeal secım olur:46:

iyiyiz iyi çok şükür :114:
çeyiz alışverişi mi yapsak yoksa kendimize mi alışveriş yapsak diyoduk :1:

siz nasılsınız efenim? keyfiniz ahvaliniz nasıl?

çok iyi bi nokta :)) kendime olan alışverişlerden uzaklaştım ben de, varsa yoksa çeyizler ve diğer ayrıntı malzemeler :32:

iyiyim çok şükür sağol canım :40: ancak bu saatte katılabildim yarına misafirim var yemek yapmakla uğraştım epey, arada muhteşem yy a bakmayı ihmal etmedim tabi :9: herkes gitmiştir doğal olarak bu saate :9: :9:

merhaba kızlarr. uzun süredir gelmiyordum bu topiğe. daha çok asker topiğindeyim. bizim askerlik bitmeden tam olarak bi evlilik hazırlığına başlıyamıcaz maalesef bunu anladım. :5:
ne yapalım artık kendi yağımda kavrulcam. :97:

olsun cnm hayırlı zamanda olsun inşallah.allahın izniyle bir an önce kavuşunda başlasın hazırlıklar:69:

çok iyi bi nokta :)) kendime olan alışverişlerden uzaklaştım ben de, varsa yoksa çeyizler ve diğer ayrıntı malzemeler :32:

iyiyim çok şükür sağol canım :40: ancak bu saatte katılabildim yarına misafirim var yemek yapmakla uğraştım epey, arada muhteşem yy a bakmayı ihmal etmedim tabi :9: herkes gitmiştir doğal olarak bu saate :9: :9:

AA herkes gitmiştir dedim ama alakası yokmuş :52::52:

Selam gece kuşlarııııı :68::71:
aleyküm selam yavru kuuuşş :71:

ayy hiç sormayın kızlar allahın gucune gitmesin hiç sewmıorm boyle havalarıiçime kasvet çöküyor...karanlık..en çok baharı severimmmm....mayıs ,haziran mesela en sevdiğim aydır..
ay ben deeeee :16::16:

neee devamsızlıkmı alıyorsunuzzzzz cezamı aman tanrım uyuya kalmısım dermısım hehehe
ben de yemezler çocuğum dermişiiimmm :9::9:

merhaba kızlarr. uzun süredir gelmiyordum bu topiğe. daha çok asker topiğindeyim. bizim askerlik bitmeden tam olarak bi evlilik hazırlığına başlıyamıcaz maalesef bunu anladım. :5:
oo tuğçe can hoşgeldin :71:
hayırlısıyla biter inş. canım hepinizin ki :70:

ay bu arada metin biçimlendirme butonları da gelmiş ama bu sefer de bu haline alışamadım, hala kodları copy paste yapıyorum :9::9:

kıyamam kız sana ne uzuluyorsun benımkıde askerde, öyle bı basının etını yıyorumkı oralarda anlatmam böyle böyle gunler gecıyor

cok guzel hayaller kuruyoruz gecıyor gunler benım şafak 206:72::72: az kaldı kavusmamıza

senın safak kactı? bıde dugun seneyemıydı sızın? sıkma canını sıkınca vakıt daha yavas gecer guzel yönlerını bul ve ona odaklan yoksa gecmez zaman

ben nısanlım askere gıttıgınde 460 dıye cıldıracktım ıkı hafta hıckıra hıckıra agladım ama sımdı yarılamısız 8 gun sonra 8 ay olacak ınsallah sende cok uzme

kendını:34: hersey vatan ıcın :):72::72:

yok kııızz ne gitmesi, burası sanki dersin artı onsekiz topiği, bu saatten sonra noluyosa oluyo :9::9::9:

ben salonumu kahve krem dösıcem allah nasıp ederse bence muhtesem olur,, bal yıyen baldan usanır tabı göz alısınca bıkar ama dıger renkelere nazaran

bence kahve koltuk en ıdeal secım olur:46:

öyle mi dıosn tatlım..bende günlük oda olacgi için kahverengi seçtim ..ama dekorasyon fikirlerini okuyunca üzüldm nişanlıma çaktırmasamda :1: çünkü ileriki zamanlarda sıkkıcı etkısı war dıor..bende krem turkuaz kahve yapcm artık arayada nar çiçeği katarım ..güzel olur belkiiii:52:

gel canım bekleriz. bende izmirdeyim.

çok sevindim canım ya sen de izmir gelini olacaksın yani :16: bu arada biz karşıyaka belediyesinden nikah günü alamayı düşünüyorduk önümüzdeki ay ama düğün tarihinden altı ay önce gelin dediler. kasımda gidicem izmire mobilya beğenicektik onu da halledelim diye düşünmüştük olmadı siz gün aldınız mı?

Allah sizi ne etmeessiiin emiiii şuraya bakkkkk ifadeler bile gecenin köründe gelmişş bütün gün kopyala et derken anam ağladııııı...bundaaann sonraa bendee gündüsleri uyucamm gezicemm taa gecenin köründee gelicem :51::51:

Anamm İzmirli hatun buldummmm :52::52::52:
Tuğcecim neresindesin İzmir'in
Canım izmir hatay semtindenim. sanki seni hatırlıyorum. sen bucadamıydın?

çok sevindim canım ya sen de izmir gelini olacaksın yani :16: bu arada biz karşıyaka belediyesinden nikah günü alamayı düşünüyorduk önümüzdeki ay ama düğün tarihinden altı ay önce gelin dediler. kasımda gidicem izmire mobilya beğenicektik onu da halledelim diye düşünmüştük olmadı siz gün aldınız mı?

biz kısmetse düğünü eylülde düşündüğümüz için biz de alamayız canım. bende izmir geliniyim canım kısmetse. :46:

Back
X