2012' de yazın evlenecekler

yok tatlım bugün yeni açılmış bende sabah işe giderken otobüste görmüştüm acayip kalabalıktı:27: ama ben tabi bosch düşünüyorum:54:

balımpeteğim ben de bosch veya siemens istiyorum ama merak ettim, şirinevlerde mediamarkt nerde açılmış kızz?:26:

oh oh iyi olmuş, sağolsun annecin de, bahçedeki nasıl, açıldı mı gözleri, aldım ilaç sürdüm bahçeye bıraktım demişsin dün, bugün gördüm :112:

eh hadi bakalım, akşam olsun da görelim şu kalıpları :9::9:

Bu arada evet canım kupkuru çıkarıyo, mesela teyzem dedi ki cuma akşamından çocukların formalarını makineye atmamla ütüleyip dolaba koymam tam 1 saat sürdü diyo, kısa programda yıkatıp kurulatmış, çıkarıp ütülemiş hooop 1 saat :53:
Yani o bakımdan acil şeyler için çok ikna edici :51:
Bu arada üst katımızda oturan yengem de ayrı kurutmalık kullanıyor, ben ondan biliyorum kurutmalığın hep kullanıldığında çamaşırı biraz yıprattığını :50:

cnm dün gözüne ilaç sürdüm bugün de sürmüşler bıraz kapalı ama yemek falan yedi

yok tatlım bugün yeni açılmış bende sabah işe giderken otobüste görmüştüm acayip kalabalıktı:27: ama ben tabi bosch düşünüyorum:54:

bosh da mutlaka vardır..ya o tarafta bir kaç yer var böyle spot satış yapan da ismini tam hatırlayamıyorummm..böyle büyük bir plaza içinde..

ben aldım çeyizlerimi yani beyaz eşyalarımın tümünü hepsini arçelikten ama almamış olsaydım bende mutlaka bosh tercih ederdim...

hoşbulbuldukkk..evet 2.200 TL ye tuttuk salonumuzu bütçemize göre çok şık değil ama çok da vasat değil benim olaya bakış açım biraz farklı olduğu için içim rahat :)
niye şık olmasın kız, herkesin kendine göre en uygununu seçmesi en güzeli olur zaten, ne güzel içim rahat diyebiliyosan en güzeli odur :70:

ben düğüne çok para harcamayalım istiyorum mesela, bi nikah yapalım hoppp evimize gidelim diyorum :10::10::10: ama kayınvalidemler isterlerse düğün yaparız diyorum yoksa benim için bi nikah bile yeterli :112:

Gasolinemden baska benı gören olmadı sanırım hhhhhhhhhh :19: :19:

niye şık olmasın kız, herkesin kendine göre en uygununu seçmesi en güzeli olur zaten, ne güzel içim rahat diyebiliyosan en güzeli odur :70:

ben düğüne çok para harcamayalım istiyorum mesela, bi nikah yapalım hoppp evimize gidelim diyorum :10::10::10: ama kayınvalidemler isterlerse düğün yaparız diyorum yoksa benim için bi nikah bile yeterli :112:

aynen bende senin gibi düşünüyorum..çünkü hepsi gelip geçiyorr geriye biz kalıyoruzz bi de borclar :)

bende nikah olsun çok istedim ama ne benim ailem ne de nişanlımın ailesi sıcak bakmadıı..

cnm dün gözüne ilaç sürdüm bugün de sürmüşler bıraz kapalı ama yemek falan yedi
oyy maşallah, aman iyi olsunlar da, nasılsa büyür kendi kendilerine bakacak hale gelirler, Allah senden razı olsun valla ya :70:

carrefour var ya canım o binada. ne diyorlar o binaya bahçe park galiba ama carrefour daha belirleyici:34: bugün açıldı.
anladım canım, e hadi hayırlı olsun madem yeni açılmış, ben seviyorum mediamarktları yaa :10:

Gasolinemden baska benı gören olmadı sanırım hhhhhhhhhh :19: :19:
görmüşlerdir kız, az bekle :9::9::9:

aynen bende senin gibi düşünüyorum..çünkü hepsi gelip geçiyorr geriye biz kalıyoruzz bi de borclar :)

bende nikah olsun çok istedim ama ne benim ailem ne de nişanlımın ailesi sıcak bakmadıı..

aynen canım yaaa :70::70:
onların da gönlünü yapmak lazım işte, orta yol bir şekilde bulunuyor çok şükür, yeter ki kırgınlıklar olmasın :70:

:3: hoşgeldinnn ben gördüm aslında ama :26:
ama :1: hb cnm.
oyy maşallah, aman iyi olsunlar da, nasılsa büyür kendi kendilerine bakacak hale gelirler, Allah senden razı olsun valla ya :70:

AMİN cnm valla benım kadar hayvan sever göremedım şu çevremde bi kişi bile el uzatmadı

anladım canım, e hadi hayırlı olsun madem yeni açılmış, ben seviyorum mediamarktları yaa :10:

görmüşlerdir kız, az bekle :9::9::9:

yarım saat olucak sayfalar ılerlıyor yanı şeker

offfffffffff kızlarrrrrrrr ticker yapacam da En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz. diyor ya ben kör oldum yada öyle bi yer yok yardımmmmmmmmmm:52:

canım yaa ne güzel sevap işliyorsun. aynı durum bende de var. evde 1 kızım var dışarıda da 15 tane kedi:37:

aynı şekılde cnm ama evlendıkten sonra evın kapısında beslemıycem yardımımı artık eve uzak olan yerlerde göstercem yoksa sıkıntı oluyor bi hayli

offfffffffff kızlarrrrrrrr ticker yapacam da En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz. diyor ya ben kör oldum yada öyle bi yer yok yardımmmmmmmmmm:52:

Back
X