2012' de yazın evlenecekler

bu arada ben nişanda dağınık dalgalı yaptırmıştım saçımı, o yüzden sanırım düğünde sımsıkı toğuz istiyorum :69:

benımkı de dagnık topuzdu cnm nişanda senın sımsıkı topuzdan kastın ne cnm var mı hıc begendıgın foto koysana eger varsa ben aslında düz topuzları sevıyorum tepeden ama alnım acık olsun ıstyorum bakayım fıkırlerım de oynama oluyor guvenemıyorumda kuafrlere.

selam kızlar ben geldım fatma gulun sucuna bakıyorum bı yandan:61:

su dizi bıtsın markete gıdıp pepsı max alacam:68: aksam cok uyumusum gelın baslarını gördum cok guzel caglacım bende o sekıl bı topuz yaptracam.

yada sadce kucuk kucuk bukle yaptırcam, bırde ınce bı taç takacam o kadar.

saclarım cok uzunken kucuk bır topuz yaptırmam,

benımkısı uzun saclarımı cok sevıyor ufak bır topuz yapsam cıldırır adam :61::52::52::52::52:
oooo efenim kimleri görüyoruumm, ojgeldin topiğin sultanı :70:

bende yenı geldım yok canım benımkı benı aramadı ama elı kulagında tlfn caldı calacak bu saatlerı baslarız bız :1:

bugun butun gun evdeydım cıldırcam fatmagul bıtsın belkı arkdsma gıderım evı bıze cok yakın :61:

sen ne yaptın nasıldı gunun ?
iyi canım napiim evdeydim ben bugün de, soğuk dılarısı :18::18:

Gasolinem hoşgeldinnnnn:124: :124: nişanlım benden çok çok uzun değil tabıkı arada fark var ama işte üstten topuz yakışırmı bana bılemedım :123: :123:
ojjbuldum canımm :70:
yakışır kız niye yakışmasın :12:

oooo efenim kimleri görüyoruumm, ojgeldin topiğin sultanı :70:
iyi canım napiim evdeydim ben bugün de, soğuk dılarısı :18::18:
ojjbuldum canımm :70:
yakışır kız niye yakışmasın :12:

hoşbuldum canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:61:

yenı yenı ıyılesıyorsun dısarı cıkıp tekrar hastalanma:34:

benımkı de dagnık topuzdu cnm nişanda senın sımsıkı topuzdan kastın ne cnm var mı hıc begendıgın foto koysana eger varsa ben aslında düz topuzları sevıyorum tepeden ama alnım acık olsun ıstyorum bakayım fıkırlerım de oynama oluyor guvenemıyorumda kuafrlere.

yok canım henüz gelin başım için resim kaydetmedim, bende bolca dağınık topuz resmi vardı nişanım için
gelinbaşı için de bir araştırma yapar, buraya da eklerim canım yaa

benim saçlarım uuupuzun :9:
ama çok tepemde bir topuz da yapamam, benimkinden uzun görünmek istemiyorum çünkü
o yüzden ne yapabilirim hiç bilmiyorum :26:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :D kızlar gelnliği diktirmeye erken değil mi daha ekimdeyiz....

owww gelınlıgın straplezmı olur?
yok canım straplez olmaz, hem benimki istemez, hem de ben de rahat edemem straplezle :25:
artık uygun bir model bulmaya çalışacağım :26:

hoşbuldum canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:61:

yenı yenı ıyılesıyorsun dısarı cıkıp tekrar hastalanma:34:

aynen öyle canım ya, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ben de, şimdi tastamam iyi olayım ki hafta sonu yavruşumla rahat rahat gezeyim :69::69: :10::10:

kızlar nişan fotolarınızı koyar mısnız bana ve benm gibilere de fkir olur malum bzm nişan ocakta... :/

kızlar nişan fotolarınızı koyar mısnız bana ve benm gibilere de fkir olur malum bzm nişan ocakta... :/

yok canım henüz gelin başım için resim kaydetmedim, bende bolca dağınık topuz resmi vardı nişanım için
gelinbaşı için de bir araştırma yapar, buraya da eklerim canım yaa

benim saçlarım uuupuzun :9:
ama çok tepemde bir topuz da yapamam, benimkinden uzun görünmek istemiyorum çünkü
o yüzden ne yapabilirim hiç bilmiyorum :26:

neyse artık dugune kadar bişeler düşünrz bol bol şeker

kızlar erken daha gelinlik diktirmeye yaaaaaa.... bir de nişan fotolrınızı koysanıza bakalım kim ne giymiş :D:D:D

monato uzun mu ıstıyorsun nişan elbısenı kısa mı? fotolar kaldırılmıyor sanırım cnm. benım elbısem uzun fuşya - mürdm karışımıydı. hangı tonlarda dusunuyorsun?

Back
X