- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
bu mutfak masasını gördüm ama tabiki modeli böyle benim baktığım daha göz dolduruyordu daha güzeldi
güselmiş ama bence daha pratk katlanabilir hafif şeyler bak canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu mutfak masasını gördüm ama tabiki modeli böyle benim baktığım daha göz dolduruyordu daha güzeldi
lilaaa gittinmi görüşmeye salon için nodu:26::26:
aynen canım ben sulu süpürgemin yanında bi de fakir ucu fırçalı şarjlı süpürge alıcam inş, ucu fırçalı olduğu için halıyı sanki normal süpürgeyle süpürmüşsün gibi kabartarak çok güzel süpürüyo, evde kullanıyoruz, o yüzden alıcam inş. ben de bi şarjlı
Eki Görüntüle 274533
eh hadi güle güle kullan o zaman şimdiden![]()
neyse kızlar, ben kaçıyorum
carousel deki esse de hem %50 indirim hem de benim aradığım tencereler varmış
ben gideyim, teyzemle buluşucaz orda
ablamın da perşembe günü doğum günü, ona da birkaç parça bişeyler alayım
çoook üptüm sizi akşam görüşürüz![]()
güselmiş ama bence daha pratk katlanabilir hafif şeyler bak canım![]()
mesela resimle örnek verebilirmisin cnmcım..ilk kira olucağı için pek bi eşya almıcakmısız ilk ben demiştim snr akşam dedim ki olmaz herşeyi alıcaz kendi evimize geçtiğimizde uydururz fln dedim belki alma durumu olmaz falan dedim ama bakıyorum işte alıcamda değil,belli değil eğer misafir odasının masasını almassak elbetteki birazdaha büyük bişey düşünmem gerekicek..ayy bak nasıl stres ettim yine
gasoline cnm güle güle hayırlı alışverişler..bende işten çıkıp alışveriş yapmak istiyorum ama o zman alışveriş yapamam tabiki para kazanmadığım için![]()
babaur cnmcım yok ben öyle düşünmüyorum ama saol fikrin için![]()
dün düğüne gidince babamla konuştuk bi lafı çok dokundu
bisim arabamıs yk dio biz annenle düğün olursa misafirlere tahsis edilen minübüsle geliriscanım yaa kıyamam nele düşünüyo
tabiki böle bişe izin vermem gerekirse araba kiralar tanıdık birini şöför yaparım ddm![]()
ayy ne kadar da ince düşünmüşdokunuyo böyle şeyler bana da canımm
![]()
hhhaha senin de mi başına aynı şey geldi, ben esseden bi yemek takımı almıştım
kırık değil ama tek tek inceledim her parçasını, 5 tanesini ayırdım, sırında çizikler vardı
neyse götürdü annem bıraktı, dediğin gibi ha bugün ha yarın gelecek dediler, ben de çalıştığım için çok ilgilenememiştim
en sonunda genel merkez dahil, bulduğum bütün esse mail adreslerine bir mail attım, ama ne mail
yazdım döşedim, sonuna da "5 tabağı 5 ayda değiştiremediniz, bırakın yapmayın bu işi, ama bırakmadan önce benim tabaklarımın yenisini gönderin derhal!" demiştim
hemen aradılar beni
birkaç gün cebimden sürekli arayarak bilgilendirdiler ve 2-3 gün içinde değişen tabaklarım kargoyla geldi![]()
esse nin elemanlarıyla başka yerde çok sıkıntı yaşamamıştım ben ama bizim burdaki Çapa daki mağazasında hakkaten çok feciler, o yüzden dibimdeki mağazaya gitmiyorum yani![]()
oooooo nisan çıktı hatunlar, var mı artıraaannn
hoşgeldin şeker
demek nisanda hee? bizim birçok hatuna göre daha erkenmiş seninki?
ee hazırlıklar ne alemde??![]()
gelincikler huhuuuuuu nasılsınız?![]()
merhaba kızlar benim de Temmuz'un 15'inde nasipse düğünüm olacak birde dershane ve kpss telaşım var ki görmeyin gitsin,bunca stresle nasıl başedeceğim bilmiyorum..Benim gibi arkadaşlar varsa moral bakımından destek çıkalım birbirimize inşALLAH.Allah yardımcımız olsun ve tamamına erdirsin:)
bende iyiyim canımcım kaç gündür giremiyordum ama kimsecikler yok senden benden başkaselam canıııım iyi sen nasılsınn bakalım![]()
gelincikler huhuuuuuu nasılsınız?![]()