• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

heheh:1: o ilk süzüşler bi başkadır zaten:1: neyse geçmiş olsun canım:1:
ben de öyle tahmin etmiştim zaten, ucuz geldi bana, detay vermiodu reklamda ama kesin sırt tüyüdür bu demiştim, çünkü othellonun gıdık tüyü ağırlıklı olanları baya pahalı:26:
yaa ben de karar veremedim kaz tüyü alıp almamaya, sen ne alacaksın eğer kaz tüyü almazsan tatlım?

:69::52::52:
Pınarcım, benim nişanlığım seninkine çok benziyor, benimki narçiçeği rengi, bide önünde biraz taş işlemesi var:69:

Çok merak ettim yaa foto istiyorummmmm :52:

bekliyorum gasolincim bende burada telefonumun kötü çekim kalitesine rağmen tektaşımı ekliyorum

Çok güzelll canımmm mutlulukla tak inşallahhh :nazar::nazar::nazar:

ben de bitane de olsa kaz tüyü alcam galiba, ama emin değilim. Yün var, elyaf var, bitane de kaz olsun:1: ama benim bi kaz tüyü montum vardı, çok güzel ama resmen tüyleri dökülüyordu, yorgan da öyle olursa die korkuyorum:26:
ya evet işte, olumsuz yorumlardan biri bu, biri de çok hışırdıyoumuş, o yüzden emin olamıyorum ben de, ama kimisi de yoook ben çok memnunum diyo, ay ne bilem :26:

gasolinecim cnm elbisen çok güzelmiş buakşam üşenmez bende giyersem çekicem fotolarını eklerim yarın yada taa nişanda =) seni gördüğümede sevindim
canımm sağolasıınn :70:
yaaa yarın eklee, nişanda da ekleee, bak ben senin bi lafını iki etmedim ona göreee :1:

Lavantacım tektaşını güle güle kullan canım, sen bu geçtiğimiz haftasonu mu gidecektin istanbula? o zaman mı aldın tektaşını?

GASOOOOOO! bu sen misin yaa, ben seni hiç böyle hayal etmemiştim hee,:1: nedense böle daha enine boyuna bişi gibi canlanmıştın gözümde, walla tığ gibi manken gibi bi hatunsun maşallah:nazar::nazar:
:9::9::9: enine boyuna hee, niye kız, nasıl bir intiba bırakmışım öyle :9::9:
yok kız çok dal gibi değilim şimdi, eskiden daha zayıftım da işte nişanda az biraz daha kiloluyum eskiye göre :17::17:

günaydın kızlar..

istanbul ziyaretim bitti geldim...ilk olarak size yazayım dedim..moralim çok bozuk

istanbula gittim aşkım karşıladı beni snr kayınvalidemlerle kapalı çarşıda buluştuk..onlar öylesine 2 tane tek kolye beğenmişler (bişeye benzemiyorlar)onları denedim ama aşkımla beğenmedik yani almadık diek alyanslara geçtik alyanslarımızı aldık kıyafetimi aldık yatak örtüm bornoz takımım gecelik takımım hep alındı dünde en son olarak ayakkabı ve çanta aldık..foto çekmedim neyse dün 10 gibi evde oldum.annem aaa bukadarmı geldin dedi bi elbisem ve ayakkabılarımı aldım getirdim diğerleri bohça ile gelicek ..snr hoşgeldin falan dedi hoşbeş ettik kıyafetimi giydim ve beğenmediler yüzüğümü beğenmediler neden gösterişli bişey almamışım moralim bozuldu kızlar..aslında sizlere foto çekcektim aklımdaydı ama moral olarak öyle kötü oldum ki inanın hiç hevesim kalmadı..

aşkımda evlenme teklifi etti onuda anlatayım..üsküdara geçtik kız kulesinin karşında sarılıştık :16:snr restoranda gittik yemeğimizi yedik..aşkım bana bni ne kadar çok seviyorsun dedi bende açtım kollarımı bu kadar yapıyorum o sırada aldı yüğünü açtı kutusunu benimle evlenirmisin dedi bende evlenirirm aşkım dedim:16::16:snr yüzüğü taktı ikimizde hafif kalktık öptüm ben onu:16::16::16:öyle güzel vakit geçirdik.:38:

eve gelince rüyaa fısss..görümcemde 3 yaşındaki kızını almış kızı durmaz ben geç kaldım şunu alalım bunu alalım çabuk olalım çok sinirlerimi bozdu aslında ama karışmadılar ne beğendiysem onlar alındı kapalı çarşı çeşit çok ama bizim burda daha güzel modeller var valla..biyere giriyorsun alyans yok biyere giriyorsun kelepçe yok kolye yok
ama çok içime oturdu ailem beğenmedi aldıklarımı yüzüğü elbise kimbilir diğerlerini görseler ne derler:14:
canım hayırlı olsunn önceliklee de sen beeğendiysen sorun yapma canım yaa ok kafana takıyorsun bence,arada kalman zor durum ama kötü yorumlara karşılık ben çok beğendim,beğenerek aldım de geç ki daha mobilyasıydı eviydi derken çok fikir ayrılığına düüşülecek belli ki,bu kadar takarsan yıpranırsın bazı şeyleri duyma..
Aynen tatlım, öyle heyecanlıyım ki, kalbim ağzımda atıyor resmen, yerimde duramıyorum:52::52:
Nişanımıza da 17gün var:69:
ben de aylarca gün saydım ama inan tatlım o gün nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile:31:

Ya asLında nişan-düğün beLLi oLan tarihLeri yazsak da iLk kimin sonra kimin fLn takip etsek..
ben eskilerdenim 16 temmuzda doğum günümde nişanım oldu salonda.Düğün tarihimi kaydedebilirsin canımcım 2 haziran
ne kadar ki canım fiyatları? geçenlerde koçtaşta kampanyası vardı othello kaz tüyü yorgan yastığın, ama almadım ya:26:
valla ben gelen misafirler için almayı düşünüyordum bimde kaz tğyü yorganlar cuma indirimdeydi hemen de bitti,iki yastık bir tane de çift kişilik yorgan aldım.yorgan 90 tl,yastıklar da yanlış hatırlamıyorsam 25 tl idi.
bekliyorum gasolincim bende burada telefonumun kötü çekim kalitesine rağmen tektaşımı ekliyorum

hayırlı olsun canımmmm:nazar:

ağdadan geldim kızlarr yanıyorum:1:hazır gitmişken kaşlarımı da aldırdım oh miss oldummm
siz ne yapıyorsunuzz bakiimmmm???

$Düdüklü Tencere.webp

$Hisar Cezve Seti.webp

$Hisar Çaydanlık.webp

$Hisar ÇKB.webp

$Hisar Monaco Tencere Takımı.webp

Eki Görüntüle 278520

$Yemek Takımım.webp

Yeni ciçişlerim kızlarr :1:
Tencere cezve düdüklü ve çaydanlığın sapları gri
:6:

eh madem yüzükten açıldı konu, ............................ , deniz kenarında kahvaltı ederken takmıştı :69:
taşın karatı istediğim büyüklüğe yakın oldu, renk ve parlaklığı da tam istediğim gibiydi sağolsun aşkım benim yaa..

Son düzenleme:
patatesli kek yapmak üzere ayrılıorumm canlarr ..:10::10::10::10:
güle güle canım, yine gel:3:

Çok merak ettim yaa foto istiyorummmmm :52:

Çok güzelll canımmm mutlulukla tak inşallahhh :nazar::nazar::nazar:
şimdilik foto yok canım yaa, yani işteki pc de yok, ama evden atarım bi ara senin için:34:

ya evet işte, olumsuz yorumlardan biri bu, biri de çok hışırdıyoumuş, o yüzden emin olamıyorum ben de, ama kimisi de yoook ben çok memnunum diyo, ay ne bilem :26:
:9::9::9: enine boyuna hee, niye kız, nasıl bir intiba bırakmışım öyle :9::9:
yok kız çok dal gibi değilim şimdi, eskiden daha zayıftım da işte nişanda az biraz daha kiloluyum eskiye göre :17::17:
ayy amaaan, bitane de kaz olsun varsın yaa, çok hışırdarsa elyafı kullanırız biz de:1:
ne biliyim walla, önyargı işte:1:
walla bence gayet dal gibisin...
ben biraz bodurum da:60::60:

Bnmde nişan eLbisem ve ayakkabım pudra rengiydi =)

EkLeme taLebi geLmedi ki yavruşş :44: ya yanLış birini ekLedin ya da nişanLımı ekLedin du bi bakiim :1::1:

Allah iyiLiğini versin nişanLımı ekLemişsin =))))Onun profıL herkese açık ordan beni buL dedım sana onu ekLeme ordan bnm profıLımı ekLe nişanLıLar die yazıo ya =)

eyvah eyvahh dur bidaha bakayım :26::26:

ben de aylarca gün saydım ama inan tatlım o gün nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile:31:

valla ben gelen misafirler için almayı düşünüyordum bimde kaz tğyü yorganlar cuma indirimdeydi hemen de bitti,iki yastık bir tane de çift kişilik yorgan aldım.yorgan 90 tl,yastıklar da yanlış hatırlamıyorsam 25 tl idi.

ağdadan geldim kızlarr yanıyorum:1:hazır gitmişken kaşlarımı da aldırdım oh miss oldummm
yaa ben doya doya yaşamak, tadını çıkarmak istiyorum ama, hayırlısı bakalım canım:69:
bimdeki o kampanyayı gördüm canım ama biraz geç olmuştu, kalmamıştır die içeri bile girip bakmadım walla:1:

cicilerini güle güle kullan canım, çok güzeller hepsi...:nazar:

eh madem yüzükten açıldı konu, ben de tektaşımın aşkım bana ilk takarken ki fotosunu koyayım, deniz kenarında kahvaltı ederken takmıştı :69:
taşın karatı istediğim büyüklüğe yakın oldu, renk ve parlaklığı da tam istediğim gibiydi sağolsun aşkım benim yaa..
Eki Görüntüle 278522 Eki Görüntüle 278523
benimkine çok benziyor canımmm, çok güzel..:nazar:
benim aşkitom da deniz kenarında takmıştı yüzüğümü:69: ayyy kuzumm yaa, gözümde canlandı o an:69:

hahha geldin mi, ben de Allah kurtarsın yazmıştım sen giderken :1:

ooo cicilere baak, ne güzeller kız bunlar, güle güle kullaaann :16:

güle güle canım, yine gel:3:

şimdilik foto yok canım yaa, yani işteki pc de yok, ama evden atarım bi ara senin için:34:

ayy amaaan, bitane de kaz olsun varsın yaa, çok hışırdarsa elyafı kullanırız biz de:1:
ne biliyim walla, önyargı işte:1:
walla bence gayet dal gibisin...
ben biraz bodurum da:60::60:
dimi kııızz, alalım birer tane kaz tüyü :9:
canım sağol ya, benim totoş biraz büyük :17::17:
yoksa ince sayılırım da :1:
boy 1.70 benim şeker :114:

ayrıcaaa resim mi ne resmi, her ne resmiyse ben de istiyorum, nişan elbisesi mi?

Son düzenleme:
aHAhahaha:60: kız biz senle çok benziyoruz heee:60: yani huy olaraK:1: ama ben futbolu bırakalı bi 10 yıl oldu, şimdi arada maç sonuçlarına bakarım, ama eskisi gibi takip edemiyorum, soğudum yani:44:

:1: hakkaten benziyoruz galiba, çünkü son 2-3 yıldır ben de eskisi gibi saplantılı değilim spor konusunda
şimdi sadece turnuva maçlarını takip ediyorum, az biraz skora bakıyorum, o kadar, ama basketbol milli maçlarını öldürsen kaçırmam, onları hiçbirşeye değişmem dev adamlarım benim yaaa :32:

dimi kııızz, alalım birer tane kaz tüyü :9:
canım sağol ya, benim totoş biraz büyük :17::17:
yoksa ince sayılırım da :1:
boy 1.70 benim şeker :114:

ayrıcaaa resim mi ne resmi, her ne resmiyse ben de istiyorum, nişan elbisesi mi?

Benim 1.57 boy, kilo 57, düşün artık:60::60:
hee nişanlığım pınarınkine çok benzio da onu demiştim, ama işteki pc de yok foto, bi ara evden atarım dedim de. Hepiniz burdayken bi gün eklerim fotomu ben de:34:

Benim 1.57 boy, kilo 57, düşün artık:60::60:
hee nişanlığım pınarınkine çok benzio da onu demiştim, ama işteki pc de yok foto, bi ara evden atarım dedim de. Hepiniz burdayken bi gün eklerim fotomu ben de:34:

hımm tamam canım, bekliyoruz o zaman :112:

ya kilon orantılı dağılıyosa problem yoktur aslında, bir de senin iyi hissetmen önemli, öyleyse eğer yine sorun yok :112:

benim boy 1.70 kilo şuanda 63-64, ama 1-1,5 sene öncesine kadar 57-58dim maksimum,
ama işte birden kilo aldım 1,5 sene önce, 64-65 oldum, ramazandan önce 61e inmiştim, bayramda tekrar 64 e çıktım,
hastalıktan pek dikkat edememiştim son 15-20 gündür, ama inicem tekrar 60-61 e inşallaaahhh, 60-61de kalmayı hedefliyorum bakalımm :32::32::32:

Son düzenleme:
:1: hakkaten benziyoruz galiba, çünkü son 2-3 yıldır ben de eskisi gibi saplantılı değilim spor konusunda
şimdi sadece turnuva maçlarını takip ediyorum, az biraz skora bakıyorum, o kadar, ama basketbol milli maçlarını öldürsen kaçırmam, onları hiçbirşeye değişmem dev adamlarım benim yaaa :32:
yaa ben şimdi tv de ne varsa boş boş onu izliyorum, ot gibi oldum da, ama aşkitom gelince evimizde bütün maçları izlicez onla, spor hayatıma tekrardan dönüş yapıcam o zaman:1:
kocişimle herşey başka bi güzel ya huuu:69::23:

Son düzenleme:
hımm tamam canım, bekliyoruz o zaman :112:

ya kilon orantılı dağılıyosa problem yoktur aslında, bir de senin iyi hissetmen önemli, öyleyse eğer yine sorun yok :112:

benim boy 1.70 kilo şuanda 63-64, ama 1-1,5 sene öncesine kadar 57-58dim maksimum,
ama işte birden kilo aldım 1,5 sene önce, 64-65 oldum, ramazandan önce 61e inmiştim, bayramda tekrar 64 e çıktım,
hastalıktan pek dikkat edememiştim son 15-20 gündür, ama inicem tekrar 60-61 e inşallaaahhh, 60-61de kalmayı hedefliyorum bakalımm :32::32::32:
tamam tatlım:34:
ya orantılıydı aslında da, tek problem göğüslerim:26:
ne kadar kilo versem de, büyük oldukları için verdiğim kilo belli olmuo:43:
ben de hep maksimum 45-55 arası gidip geldim, son birkaç senedeir rekorumu kırıyorum. 65 e kadar çıktım ve şimdi 57ye düştüm. hedefim 54 ama olmuyor artık, durdu:26:

Browni yapmaya gidiyorum kızlarrr akşam çaya gelinnn :68::118::125:
güle güle canım, kolay gelsin

Son düzenleme:
Back
X