2012' de yazın evlenecekler

sağol canım

köpüşümü sorma zaten. doğduğundan beri benimle. çok özel bir hayvan. o bensiz yapamaz ben onsuz. daha kıyamet kopmadı. yeğenim emre öğrensin durumu da gelsin. yarın söylerler gelir. halacım iyimisin, halacım yemek yedinmi, bitanem sana şarkı söylimmi, tatlım ne yapalım diye diye dört döner etrafımda. sağolsunlar ailemi çok seviyorum

ne güzel, Allah muhabbetinizi de, onların sana desteğini de daim etsin inş. :70:

herşeyin zamanı var diye boşuna demiyorlar:9:
Aynen valla sedoşşşş:1:
hemen ekliyim bak benim bulduğum bikaç tane
bu arada ilk resimdeki mor un fiyatı 250-TL
Eki Görüntüle 280268 Eki Görüntüle 280269 Eki Görüntüle 280271 Eki Görüntüle 280272 Eki Görüntüle 280273

bu daaa gül mutağııı :) mustafanın oturduğu koltuk..
Eki Görüntüle 280274

ya ben bunları çok seviyorum, aslında berjer değil bunlar ama ben berjer olarak da seviyorumm, köşe takımına berjer yapılınca hele kontras renk ve desenlerle bayılıyorum o zaman :16:
ama bir de, döşemesiyle falan sandalyelerle takım yapılıyor ve yemek masasının iki başına koyuluyor ve ben öyle yapmayı istiyorum :)
yoksa mutfağa sığmayabilir tabi..

4 diyorum ben :23::23::23: daha fazla kalmaz üstte o :9::9:
gasommmmmmmmmmmmm çok sağol cnm evet bunlar işte çok güzel ama ya 2 tane alsam 500 kağıt :60: :60:
kızlar bişey soracağım size? biz evde beko kullanıyoruz çamaşır makinemizi,geçen sene beko kurutma makinesi de aldık ve memnunuz..
ben kendi evime samsung ya da hotpoint almayı düşünüyorum çamaşır makinemi,nişanlım da kurutma makinesi de alalım diye tutturdu.ama en uygun olanlar bekoda şu anda.biz şimdi evde çamaşır makinesinin üstünde kullanıyoruz kurutma makinemizi..
ama ben başka marka istediğim için yine üst üste kullanılır mı acaba? öyle kullananınız var mı evde ya da öyle kullanan bir tanıdığınız var mı?kullanılıyor mu öyle de?
Canım ben markaya henüz karar veremedim ya boch guzel diyorlar genelde bakalım artık.. Kurutma makinası alırsam ufak olanlardan alırım ama sanmıyrum alıcagımı
ben bide yatakk odama bundan alacağım iştee grisini tahta kısımları beyaz fuşya kırlenti var :21:hatta benim bildiğim berjer buu;
Eki Görüntüle 280301
of buda süpermiş yaaaaaaaaa çok güzel olur yatak odasına :52:
canlaaar ben geldim neler konuşmuşsunuz böle :9::9:bende çok fazla gecelik aldım ama giyince yakıştıramıyorum nedense:33:

yakışır yakışırrrrrrrrrrrrr :23: :23: :23:

ya yıpratma meselesi yüzünden ben çekiniyodum aslında ama sen de şimdi böyle söylüyosan -ki senin de tavsiyen önemli- ben galiba alıcam o kurutmalı makinalardan, neyse du bakalım, şimdi gaza gelmiyim erken daha :1:

çok güzel, ben çok severim böyle şeyleri, almak da istiyorum,
hatta alırım bundan,
bi akşam giyerim hürrem kaftanımı (hani kınada giyersem eğer olacak ya bi tane), yaparım kahvemi, süzülürüm odaya, sülümaan fantazisi yaparız :23::23::23:

evet kesinlikle sülüman fantasine layık oldu:34::34::34: bende çok severim canımcım hatta ayran içmek için bakır kaplardan almak istiyorum:34:

Eki Görüntüle 280323 aşkımın hediye aldığı bakır fincanlarda birlikte türk kahvesi yudumlamanın hasretindeyim:34::48:
ayy çok güselmiş yaa,lokumlukta al yanına...inşallah kavuşunda için kahvelerinizi,mis mis...
bakalım canım, 4 ay sonra yine bir durum değerlendirmesi yaparız :))

ama şunu söyliyeyim, teyzem ilk telefonla aradı, heyecanla anlatıyo..
"çocukların formalarını cuma akşamı attım makinaya, kısa programda yıkadı kuruttu, ben de ütüledim,
tam 1 saat sonra dolaplarında asılıydı, inanamadım, makinama hayran oldum sırf bu yüzden mutlaka sen de almalısın"
dedi :))
daha sonra görüştüğümüzde de hala ısrarla gaso mutlaka bundan al, mutlaka deyip durdu, nasıl aşık olduysa o makinaya :1:
ki ben bosch tan başka bişey düşünmüyodum yani..
neyse işte sen çocuk bebek deyince aklıma geldi anlattıkları, ben de hani bizim de acil yıkanıp kuruması gereken bişeylerimiz olursa çok işimize yarar diye düşündüm, o yüzden alabilirim diyorum.. :26:
alalım kız nasipse:9:
sağol canım

köpüşümü sorma zaten. doğduğundan beri benimle. çok özel bir hayvan. o bensiz yapamaz ben onsuz. daha kıyamet kopmadı. yeğenim emre öğrensin durumu da gelsin. yarın söylerler gelir. halacım iyimisin, halacım yemek yedinmi, bitanem sana şarkı söylimmi, tatlım ne yapalım diye diye dört döner etrafımda. sağolsunlar ailemi çok seviyorum
Allah ayırmasın canım senide bizleri de ailelerimizden inşallaaah...
ya yıpratma meselesi yüzünden ben çekiniyodum aslında ama sen de şimdi böyle söylüyosan -ki senin de tavsiyen önemli- ben galiba alıcam o kurutmalı makinalardan, neyse du bakalım, şimdi gaza gelmiyim erken daha :1:

çok güzel, ben çok severim böyle şeyleri, almak da istiyorum,
hatta alırım bundan,
bi akşam giyerim hürrem kaftanımı (hani kınada giyersem eğer olacak ya bi tane), yaparım kahvemi, süzülürüm odaya, sülümaan fantazisi yaparız :23::23::23:

vay hürremim fantezilere baaaak:9: yerim senin kedi canını ahahhaa:9:

Kılar ben kırmızı beyaz eşyayı taktım ya öffffffffffffffffffffffff:8::8::8::8::8:
Ama çok pahalı diye duydum netde buldum bi kaç tane ama markası bbilindik bişey değildi az daha araştırıyım tabıkı hepsını kırmızı almaktan yana değilim sadece mutfagıma renk gelsin kırmızı agırlıklı olucagı ıcın belkı bulaşık makınasını falan 1 tanesini kırmızı alırım nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrr????:17::17::17:

evet kesinlikle sülüman fantasine layık oldu:34::34::34: bende çok severim canımcım hatta ayran içmek için bakır kaplardan almak istiyorum:34:
bakır maşrapaları diyosun dimi, evet hoş olur, dışardan söyleriz kebapları, kurarız sofyarı, bakır maşrapalarla da ayranları goduk mu, ooohhh :56::56:

ayy çok güselmiş yaa,lokumlukta al yanına...inşallah kavuşunda için kahvelerinizi,mis mis...

alalım kız nasipse:9:

Allah ayırmasın canım senide bizleri de ailelerimizden inşallaaah...

vay hürremim fantezilere baaaak:9: yerim senin kedi canını ahahhaa:9:
alalım canım inşallah :1:

aaa fantaziden bol ne var kız :1: hihihihi kedi canını siniiinnn, acayip şirin bişiisin sen maşallah :9::9:

benimki dantel seviyor kızlar. benim geceliklerim de hep dantelli. çok yakıştırıyor bana dantelli şeyleri. şu an üstümde dantel işlemeli bi elbise var mesela. bol ve mini. bayılıyor adam resmen. nikahımız başbaşa olacağı için onda da sadece dantelli güpürlü bi gelinlik giymemi istiyo duvağın bile öyle olmasını istiyo

Kılar ben kırmızı beyaz eşyayı taktım ya öffffffffffffffffffffffff:8::8::8::8::8:
Ama çok pahalı diye duydum netde buldum bi kaç tane ama markası bbilindik bişey değildi az daha araştırıyım tabıkı hepsını kırmızı almaktan yana değilim sadece mutfagıma renk gelsin kırmızı agırlıklı olucagı ıcın belkı bulaşık makınasını falan 1 tanesini kırmızı alırım nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrr????:17::17::17:

geçen gün bir yerde okudum bizim topicte ya da başka bir topicte hatırlamıyorum...."mutfakta beyazdan şaşmayın,hem parmak izi hem de her türlü lekeyi çok belli ediyor,silmeye bıktım" yazmıştım birileri...görünüş olarak güsel olur ama kullanışını bilmiorum kuzum:26:

benimki dantel seviyor kızlar. benim geceliklerim de hep dantelli. çok yakıştırıyor bana dantelli şeyleri. şu an üstümde dantel işlemeli bi elbise var mesela. bol ve mini. bayılıyor adam resmen. nikahımız başbaşa olacağı için onda da sadece dantelli güpürlü bi gelinlik giymemi istiyo duvağın bile öyle olmasını istiyo

ee adam nasıl isterse öyle yapacan kuşum...hem çok uç birşey beğenmiyor Allahtan,demek ki sana çok yakıştırıyor ki öyle istemiş,giyersin sende.kırma kocişini...

geçen gün bir yerde okudum bizim topicte ya da başka bir topicte hatırlamıyorum...."mutfakta beyazdan şaşmayın,hem parmak izi hem de her türlü lekeyi çok belli ediyor,silmeye bıktım" yazmıştım birileri...görünüş olarak güsel olur ama kullanışını bilmiorum kuzum:26:

Evet sedoşum ama ben taktıma takıyorum dıyorumkı aman 1 tane kırmızı alsam nolur ki diğerlerini gri düşünüyorum zaten kırmızılara bakıyorum arçelikteki mürdüm çamaşır makinası buzdolabı ben kırmızı arıyorum onların da markası hiç bilindik değil renkten ziyade kullanışlı sağlam olması önemli aslında:34:

ee adam nasıl isterse öyle yapacan kuşum...hem çok uç birşey beğenmiyor Allahtan,demek ki sana çok yakıştırıyor ki öyle istemiş,giyersin sende.kırma kocişini...

öyle yapcam ve yapıyorum zaten de olmuyo böyle yani. oturuyo karşımda beni izliyo. çatlatcan beni baka baka diyorum. güzele bakmak sevaptır diyo. bıkmadınmı bakmaktan 11 yıldır diyorum. bıkılırmı hiç allah boş vaktinde yaratmış seni diyo deli:1:

hımmm şık olabilir mutfağınla çok uyumlu olacaksa ama nasıl bulucaksın ki? ben hatırlayamadım hiç bildiğim bir markada :26:

:1: benimkinin ne sevdiğini henüz tam bilmiyorum, görmedi çünkü üzerimde :1: ona kalsa herşeyi severmiş üzerimdeki :9:
ama sırayla giyeriz, görsün bi bakalım neye nasıl reaksiyon veriyor biz de biliriz artık o vakit :23::23::23:

canım geçen konuşmuştuk senle ben fikrimi sölemiştim ama yine bi diyim dedim:9::9:
aynı işlevi gören şeylere sadece renkten dolayı fazla para vermek bana göre değil tabi herkesin kendi düşüncesi:34:
bence git güseeeel bi beyaz eşya bul al onun üstüne motifler çıktı onlarla istediğin herşeyi yaparsın:16::16:
ben mesela eminönünden dolap stckerı aldım ahşap görünümlü eski mobilyamızı yepyeni gösterdi:1::1:
o şekil bişeylede kaplıyabilirsin tatlım:23:

Evet sedoşum ama ben taktıma takıyorum dıyorumkı aman 1 tane kırmızı alsam nolur ki diğerlerini gri düşünüyorum zaten kırmızılara bakıyorum arçelikteki mürdüm çamaşır makinası buzdolabı ben kırmızı arıyorum onların da markası hiç bilindik değil renkten ziyade kullanışlı sağlam olması önemli aslında:34:
gorenjeydi galiba renkli dolaplar var onda..tolga karel bir kere tvde evini gezdiriyordu dedi ki mutfağıma renk vermek istedim,ama kırmızı dolaplar çok pahalıydı bende yapışkanlı folyolardan aldım üstünü kapladım dedi:9: gerçekten de öyle yapmış ve süper olmuştu...

öyle yapcam ve yapıyorum zaten de olmuyo böyle yani. oturuyo karşımda beni izliyo. çatlatcan beni baka baka diyorum. güzele bakmak sevaptır diyo. bıkmadınmı bakmaktan 11 yıldır diyorum. bıkılırmı hiç allah boş vaktinde yaratmış seni diyo deli:1:
maşallaaah kızz ne güsel işteee:nazar::nazar:

gorenjeydi galiba renkli dolaplar var onda..tolga karel bir kere tvde evini gezdiriyordu dedi ki mutfağıma renk vermek istedim,ama kırmızı dolaplar çok pahalıydı bende yapışkanlı folyolardan aldım üstünü kapladım dedi:9: gerçekten de öyle yapmış ve süper olmuştu...

maşallaaah kızz ne güsel işteee:nazar::nazar:

hahha onu ben de izlemiştim, ve evine dibim düşmüştü özellikle peyzajına, yani o adam ve o ev, inanamamıştımm
hele üst balkonunun zeminindeki o cam detayı.. hiç unutmam :1:

Back
X