- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavrular bakırköyde bakmıştınız demi? bir de bu mağazalar yani gelinlikleri beğendiğiniz mağazalar yol üzerinde miydi? yani sokağa caddeye vitrini var mıydı? yoksa pasaj içinde falan mıydı? bunlara göre fiyatlar çok değişiyo da :26:
yavrular bakırköyde bakmıştınız demi? bir de bu mağazalar yani gelinlikleri beğendiğiniz mağazalar yol üzerinde miydi? yani sokağa caddeye vitrini var mıydı? yoksa pasaj içinde falan mıydı? bunlara göre fiyatlar çok değişiyo da :26:
hepsi yol cadde üzerinde ve vitrinliydi gasocum,evet bakırköyde baktık...
fatihte daha uygun gelinlikler bulunuyor ama benim içime bu abla çok sindi,bakırköy paris modaevi...
sokak arasında da vardı canım cadde üzerinde de. evet bakırköyde baktık. ama en kötü gelinlik için bile 3800 tl fiyat biçiyorlar. birde camların önünde % 35-50 indirim yazıyor. Aysiraya da baktık orda daha ucuzduama modeller kötü... çok zormuş gelinlik bakmak. ama müthiş bir duygu. gelin olmuş gidiyordum az daha öteki tarafa
ellerim titriyordu resmen ve çok heyecan verici
![]()
resim müsaade etmiyorlar canım zaten gelinliği giyerken bile 2 kişi yardımcı olducanım yaaa allah nasip etcek inş
resim yokmuuuu:18::18:
canım bakırkçy değilde eminönü fatih ve kadıköy bu gelinlik için birçok alternatif olan yer![]()
hımm duymuştum sanırım pariş modaevini, senin beğendiğin gelinliğin fiyatı aslında çok da pahalı değilmiş canım yaahepsi yol cadde üzerinde ve vitrinliydi gasocum,evet bakırköyde baktık...
fatihte daha uygun gelinlikler bulunuyor ama benim içime bu abla çok sindi,bakırköy paris modaevi...
doğrudur canım yaa, eminim çok güzeldir çok heyecanlıdırsokak arasında da vardı canım cadde üzerinde de. evet bakırköyde baktık. ama en kötü gelinlik için bile 3800 tl fiyat biçiyorlar. birde camların önünde % 35-50 indirim yazıyor. Aysiraya da baktık orda daha ucuzduama modeller kötü... çok zormuş gelinlik bakmak. ama müthiş bir duygu. gelin olmuş gidiyordum az daha öteki tarafa
ellerim titriyordu resmen ve çok heyecan verici
![]()
kızlaaar canım kayınbabam aradı bugün veee buzdolabınıda aldım kızım eksik beyaz eşyanızda yok dedicanım çok seviyorum onlarııı
yarın sabah aile kahvaltısına gidiyors söz nişan konuşulcak
sedoşla neler yaptınız anlatın bakalım
canım elbisen söz için mi ben çok beğendim ama ten rengi çorap çok daha hoş durur![]()
kız orası b.köyün göbeği tam cadde üstüydü vitrinisokak arası da vardı datlumşu ilk baktığımız gerçi bir tarafıda caddeye bakıyordu ama ne bileyim
![]()
hımm duymuştum sanırım pariş modaevini, senin beğendiğin gelinliğin fiyatı aslında çok da pahalı değilmiş canım yaa
çünkü 1.500 veya daha az fiyatlı bir gelinlik ancak pasajların içinde ve hatta pasajların üst katlarında bulunuyor, hani dükkan kiraları çok daha düşük olduğu için, ama bana sorarsan sen yine iyi bulmuşsun canım yaa, yine de fatih teki gelinlikçiler çarşısını da bir gez istersen, fatihteki cadde üzeri gelinlikçiler de yine çoook pahalılar
bir de kızlar pazarlık falan ettiniz mi? hani ama sıkı pazarlık etseniz söker mi ?![]()
doğrudur canım yaa, eminim çok güzeldir çok heyecanlıdırinşallah herkes beğendiği, gönlüne göre bir gelinlik giyer o en güzel günde..
![]()
hımm duymuştum sanırım pariş modaevini, senin beğendiğin gelinliğin fiyatı aslında çok da pahalı değilmiş canım yaa
çünkü 1.500 veya daha az fiyatlı bir gelinlik ancak pasajların içinde ve hatta pasajların üst katlarında bulunuyor, hani dükkan kiraları çok daha düşük olduğu için, ama bana sorarsan sen yine iyi bulmuşsun canım yaa, yine de fatih teki gelinlikçiler çarşısını da bir gez istersen, fatihteki cadde üzeri gelinlikçiler de yine çoook pahalılar
bir de kızlar pazarlık falan ettiniz mi? hani ama sıkı pazarlık etseniz söker mi ?![]()
doğrudur canım yaa, eminim çok güzeldir çok heyecanlıdırinşallah herkes beğendiği, gönlüne göre bir gelinlik giyer o en güzel günde..
![]()
evet canım isteme ve söz için... sevgilimde siyah takım giyecekama kış olduğu için siyah çorap dşnmüştüm ince çorap da oalblr gerçi
teşekkür ederim beğenen herkese
![]()
canım bakırkçy değilde eminönü fatih ve kadıköy bu gelinlik için birçok alternatif olan yer![]()
IPL lazer için hiç iyi şeyler söylemiyorlar yaa...
balım peteğim geçici etkisi varmış tam lazer değilmiş,2-3 sene sonra tekrar çıkıyormuş tüyler...:26::26:
amin canım inş. bu arada sedoşumun dediği gibi gelinlikçilere gidip bakmakta fayda var. en azından fikir edinilmiş olur. çünkü kurdaki oynamalardan dolayı fiyatlar indirimli olduğu halde bu şekilde. şimdi almasanız veya diktirmeseniz bile şimdiden az bi kapora bıraktınımız mı isterseniz mayısta gidin eski fiyattan yapıyorlar![]()
bende baktım ama yorumlara hiç bakmadım canım demek öyle diyorlar zaten fiyatı da çok uygun normalde seansı 100 tlden aşağı değil bunlar paket 350 tl dediler. ve ben güzellik merkezi olmasını pek tasvip etmiyorum dermatolog yok. kadın donanımlı gibi gözüküyor ama yine de soru işaretleri var:26: canım birde benim dediğim yere gider bakarız![]()
evet canım, ben eğer vakit varsa gidelebilecek her yere gidip alternatif denemek gerektiğini düşünüyorum
hani benim vaktim olacak çalışmadığım için, inşallah çok gezip deneyip görmek istiyorum üzerimde hangi tarz nasıl duruyor diye
bende baktım ama yorumlara hiç bakmadım canım demek öyle diyorlar zaten fiyatı da çok uygun normalde seansı 100 tlden aşağı değil bunlar paket 350 tl dediler. ve ben güzellik merkezi olmasını pek tasvip etmiyorum dermatolog yok. kadın donanımlı gibi gözüküyor ama yine de soru işaretleri var:26: canım birde benim dediğim yere gider bakarız![]()