ooo geceler korksun benden diyosuuunngüle güle giyin kıızz :13:
valla benimki de nasıl korkmaksa habire böle şeyler alıyorum

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo geceler korksun benden diyosuuunngüle güle giyin kıızz :13:
evet çok iyidir kocişim ama Allah ödemelerinde de kolaylık verir inşallah,eli çok açık ben dizginlemezsem durulmuyor
ben şöyle istiyordum ama abla bir müşterisine buna benzer fakat işli bir model dikmiş onun resmini gösterecek sonra inşallah...
Eki Görüntüle 281273
seksüüüüüüüüüüüüüüüü hatunnnnnn seni ne güzel cicişler almışın sen öle![]()
Yok yeşil olmaz cnmmmm kına kıyafeti ama petrol mavisi,bordo,mürdüm süper gider
Markası ahu ise bendeki bana cok cok geniş geldi s beden olmasına ragmen kuşum
muhabbet akmış yine kızlar. maşallah. dedem bana broş almış. çok mahcup oldum yine yaaa. doğum günümde görüşemedik ama o almış hediye. bugün verdi. beğenecekmisiniz bakim
Eki Görüntüle 281276
Bakayım bi ara şekerim bende dün alt çamaşır aldım papatyanın ama bulamıomki fotominnacık ve xs bedene sahip biri olarak diyorum ki mükemmel duruyo bunlaaar
sanada tavsiye ederim hatunum loyanın![]()
hg cnm. Ne iyi etmişssin dedecin.muhabbet akmış yine kızlar. maşallah. dedem bana broş almış. çok mahcup oldum yine yaaa. doğum günümde görüşemedik ama o almış hediye. bugün verdi. beğenecekmisiniz bakim
Eki Görüntüle 281276
evet evet ahu,geniş model diye tercih ettim bende zati,çünkü bende genişim ya kuzum ondangiydim valla çokta hoşuma gitti
diyordum ya 15'e buldum babydolllar diye,işte bu bitanesi,başka istediğim renk yoktu..mor ve kırmızı bitmiş ama gelecek dedi,beyaz siyah bordo ve pembe kalmıştı bende pembe aldım![]()
mor süpermişşşş siyahında göbek kısmı bir müthiş bayıldım seksi şempanzem![]()
muhabbet akmış yine kızlar. maşallah. dedem bana broş almış. çok mahcup oldum yine yaaa. doğum günümde görüşemedik ama o almış hediye. bugün verdi. beğenecekmisiniz bakim
Eki Görüntüle 281276
Bakayım bi ara şekerim bende dün alt çamaşır aldım papatyanın ama bulamıomki fotobi tanesi mor bi tansi beyaz kurdeleli tüllü falan
hg cnm. Ne iyi etmişssin dedecin.
Olsun cnm emınmkı sana cokkkkkkkkkkkkk cici olmştr beni gördun alt var ama bel cok yok![]()
çok canım benim,bence sen yine de giy kocişine o bayılır bayılır
ayy bul kız resim,ben her aldığımın resmini çekiyorum hahaha,uygun üst bulup alayım diye daha sonraları,göstertiiim mi size cicişlerimi![]()
çok canım benim,bence sen yine de giy kocişine o bayılır bayılır
ayy bul kız resim,ben her aldığımın resmini çekiyorum hahaha,uygun üst bulup alayım diye daha sonraları,göstertiiim mi size cicişlerimi![]()
işte cicişleriiim
Eki Görüntüle 281282 Eki Görüntüle 281279 Eki Görüntüle 281288 Eki Görüntüle 281284 Eki Görüntüle 281286 Eki Görüntüle 281287
bunlarda transparan dantel üstler
Eki Görüntüle 281289 Eki Görüntüle 281290
çok güzelmiişş, güle güle kullan, dedecin de sağolsun, ne güzel düşünmüş almışmuhabbet akmış yine kızlar. maşallah. dedem bana broş almış. çok mahcup oldum yine yaaa. doğum günümde görüşemedik ama o almış hediye. bugün verdi. beğenecekmisiniz bakim
Eki Görüntüle 281276
işte cicişleriiim
Eki Görüntüle 281282 Eki Görüntüle 281279 Eki Görüntüle 281288 Eki Görüntüle 281284 Eki Görüntüle 281286 Eki Görüntüle 281287
işte cicişleriiim
çok güzelmiişş, güle güle kullan, dedecin de sağolsun, ne güzel düşünmüş almış![]()
aaaayyy kızlaarr, amman sabahlar olmasıınnnn