2012' de yazın evlenecekler

çağlaaa bencee takım çok hoş vallaaa:12: başlıkkk basitmimiii:53::53::53:bencee tam tersi çok gösterişlii şıkk ben düm düz beyas düşünüorumm başlığıda bu tarzaa yakın yada daha düz bi model istiorumm

çağlaaa bencee takım çok hoş vallaaa:12: başlıkkk basitmimiii:53::53::53:bencee tam tersi çok gösterişlii şıkk ben düm düz beyas düşünüorumm başlığıda bu tarzaa yakın yada daha düz bi model istiorumm

Canım bende cok begendım ama benm bgunku gördgumun baslıgındakı demırler cok ön plandaydı hanı ranza demiri gb anladın mı alırsam buna benzer alırım yadaaaaaaaa demir olmayanlardan alırım bu cidden gösterişli beyaz alıceeeeeeeeeeeeeem bendeeee:52:

Canım bende cok begendım ama benm bgunku gördgumun baslıgındakı demırler cok ön plandaydı hanı ranza demiri gb anladın mı alırsam buna benzer alırım yadaaaaaaaa demir olmayanlardan alırım bu cidden gösterişli beyaz alıceeeeeeeeeeeeeem bendeeee:52:

demirsisss all yawrum bencedeee kesinlikle ve katiyyyeeeennn:34::34:

Canım üzülme bukadar ya her ailede oluyor zaman zaman böyle dönemler bizde zamanında neler atlattık anneciğine destek ol hakkınızdada hayırlısı neyse o olsun güzelim bende izmirdeyim biliyorsun nezamn dertlesmek istersen yada birseye ihtiyacın olursa cekinmeden arayabilirsin özelden bana istersen face yaz ekleyim seni ordan daha iyi görüsürüz öpüyorum kocaman

sağol canım destek oluyorum olmazmıyım..o benim bitanem..tüm iyilikleri hak ediyor..evde internet yok babam borcu ödemedi çnkü :43: hep yaptığı şey ama ,alışığız yani..facedeki mail adresimi vereyim ama gizlilikten bulunamıyorum sanırım,işyerinde de face açılmıyor,engelli sayfa sana yazıyorum özelden adresimi canım eklemeyi denersen sevinirim,çok sağol herşey için

Eki Görüntüle 288282 Eki Görüntüle 288281 Eki Görüntüle 288280 Eki Görüntüle 288278 Eki Görüntüle 288279

3resimdeki gelinin sacı cok hosuma gitti birde gelinlikler hakkında fikirlerinizi bekliyorum kızlar fikrimi sizin fikirlerinize göre yönlendiricem

ben danteli modelleri beğeniyorum canım $ebae_Elie+by+Elie+Saab+2011+gelinlik+modelleri2.webp bu tarz dşünüyorum çok zarif duruyor çünkü,bir bayana dantel zaten çok yakışıyor birde gelinlikte olunca tam anlamıyla mikemmmellll :31: saçında değişik taçlar istiyorsan kemeraltında çok çeşit var :) saç modelinde biraz oynama yapabilirsin daha doğal bir topuz olabilir mesela.hangi kuaföre yaptırmayı dşünüyorsun? ben jale mi olsun diye düşünüyorum ama kararsızım.şebnem de çok iyi diyolar gidenler,ben gitmedim bilmiyorum bu yüzden orayı

Çağlacım yatak odasını cok begendimmmmmmm fiyatınıda acayip merak ettimm walla :52::52::52:

sağol canım destek oluyorum olmazmıyım..o benim bitanem..tüm iyilikleri hak ediyor..evde internet yok babam borcu ödemedi çnkü :43: hep yaptığı şey ama ,alışığız yani..facedeki mail adresimi vereyim ama gizlilikten bulunamıyorum sanırım,işyerinde de face açılmıyor,engelli sayfa sana yazıyorum özelden adresimi canım eklemeyi denersen sevinirim,çok sağol herşey için
Nedemek canım yaa ikimizde aynı sehirdeyiz bunu degerlendirmek lazım ortak yanlarımızda cok aynı salonun gelinleri olucazzz ama dimii ekliyorum seni birazdan :34::34::34:

ben danteli modelleri beğeniyorum canım Eki Görüntüle 288618 bu tarz dşünüyorum çok zarif duruyor çünkü,bir bayana dantel zaten çok yakışıyor birde gelinlikte olunca tam anlamıyla mikemmmellll :31: saçında değişik taçlar istiyorsan kemeraltında çok çeşit var :) saç modelinde biraz oynama yapabilirsin daha doğal bir topuz olabilir mesela.hangi kuaföre yaptırmayı dşünüyorsun? ben jale mi olsun diye düşünüyorum ama kararsızım.şebnem de çok iyi diyolar gidenler,ben gitmedim bilmiyorum bu yüzden orayı

Bu gelinlik secme konusunda asırı kararsızım nereye bakıcam nasıl bir model olucak bilmiyorum bazen öyle modeller begniyorum ki geri dönüp bakınca sacmalamısım diyorum biz senle en iyisi birgün cıkıp kemeraltında tura cıkalım gercekten cok güzel gelinlik ve tül olayı aklıma yattıı:32::32::32:

günaydın kızlar. çatlıycam yaaaaa çok gerginim dünden beri. öptüm hepinizi gününüz güzel
geçsin

günaydın canım sanada ne oldu neyin var kuzum yaa hayırdırr anlat belki yardımcı oluruz

günaydın canlar...

hvngzl hayırdır cnm kötü bişey yoktur umarım..

askerlikten açılmış benimde asker bekliyor gibi durumum var herzaman görüşemiyoruz çok zor çok özledim onu :5::5:

bugün stüdyo fotolarını alıcam 3 poz çektirdik fazla abartmadım ve genelde arka fonlarda sadeydi inşallah güzel olmuşlardır.

kızlar mayıs gibi düğün düşünüyoruz zaman çabucak geçiyor..dün akşam asker düğünündeydik ailemden ayrı kalıcam bian zor geldi ya gözüme.:43:

foruma girmek dert oldu yahu. sonra da geçmişi okuyayım dedim ne çok sayfa akmış döktürmüşsünüz kızlar...
Bu arada Günaydın canlarım:54::54::54:

günaydın canlar...

hvngzl hayırdır cnm kötü bişey yoktur umarım..

askerlikten açılmış benimde asker bekliyor gibi durumum var herzaman görüşemiyoruz çok zor çok özledim onu :5::5:

bugün stüdyo fotolarını alıcam 3 poz çektirdik fazla abartmadım ve genelde arka fonlarda sadeydi inşallah güzel olmuşlardır.

kızlar mayıs gibi düğün düşünüyoruz zaman çabucak geçiyor..dün akşam asker düğünündeydik ailemden ayrı kalıcam bian zor geldi ya gözüme.:43:

Günaydın lavantacım olsun be sevdicegin yanında oldumu bişicigin kalmaz resimleride alınca bizede taratta ekle bekliyoruz:52::52:

foruma girmek dert oldu yahu. sonra da geçmişi okuyayım dedim ne çok sayfa akmış döktürmüşsünüz kızlar...
Bu arada Günaydın canlarım:54::54::54:

aynen canım gelince anca yazılanları okuyorum öglen oluyor zaten ben günaydın yazana kadar bugn erken yakaladım gene:34::34:

günaaaydın kızlar nasılsınız bakalım.
Canım sen neden gerginsin inş. kötü birşey yoktur.

Sanada günaydın canımmmm:3::3:

Back
X