• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

zaten canım bişey istemiyodu şimdi hiç istemiyor acı acı su içsem acı geliyor tadı ya

valla yesemde aynı yemesemde aynı bi gece uyurken anlamıyorum yoksa yatana kadar acılık sürüyor biraz baktım şimdi netten progeston hormonu yükselince oluyomuş kimisinde

kızlar ya ağzımın tadı hiç yok :14: ağzımın içi acı acı hiç geçmiyor o tat midemi bulandırıyor benim gibi ağzında acılık olan varmı ?

ahhhhhhhhhhhh cnmm sen benimi tariff ediyosun o acılık yedi bitirdi resmen beni ama minnişler iyi olsunda ben herşeyeee razıyımmmm:49::49::49:tabii taşıyabileceklerime:1::1::1:

Arkadaslar bende 7+4 haftalık hamileyim.5 gun önce çok şiddetli bulantilarim ve kusmalarim başladı.o Kadar sıvı kaybı oldu ki 2 gece acile gittik serum verildi ve bulantı icin iğne yaptılar.bulantinin yanında inanılmaz mide yanması oldu ve bünye kaldırmadı. Serumla kendime gelebildim de geceleri uyuyabildim.dun hiç mide bulantım olmadı bu kadar şiddetli bulantilarin ardından.hic ilacda kullanmadım.goguslerimde acımıyordu dun ??hic evham yaptım acaba bebeğime birsey mı oldu diye.sabahi zor ettim hemen doktora gittim.cOk şükür bebeğimin kalp atışını duydum da rahatladım.ama biraz oncede kasıklarına çok şiddetli kramp girdi.hava soguktu dışarı çıktım ondan mı olduacaba???bu evhamlardan ne zaman kurtulcam acaba???ne kadar zor bı sürecmis.bigun diyosun ki ne zaman bitecek bu bulantılar??? Bigun de midem bulanmayinca acaba bebeğime bisey mı oldu diye??sizler ne yapiyosunuz bu evhamlardan kurtulmak icin???:44:

kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......

Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........

canımm benimm çok üzgünümmm bende 2 kez kaybettim seni çok iyi anlıyorumm:( Allah sabır versin...........

kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......

canım çok üzüldüm gerçekten moralimde bozuldu Rabbim sana sabır versin inşallah en kısa zamanda bir daha nasip etsin Allahım:2:

sorulmaz ama kahverengi kanaman uzunsürelimiydi yoksa günlükmü geldi gitti ?

iyi akşamlar kızlar
arkadaşımızın bbegini kaybettigi haberini okudum acar acmaz inanın cok kötü oldum birde kendimi düşündüm benimde kahverengi akıntılarım olmuştu ya
neyse Rabbim korusun bebebklerimizi arkadaşımızada hayırlısıyla ömürlüsünden Rabbim en kısa zmanda birdaha nasip etsin inşallah

ben bugun hep evdeydim kız kardeşim geldi oturduk o gitti uyumusum gene şimdide halim yok bir uyku halidir gidiyor bakalım
sizde yarım yamalak okudugum kadarıyla iyisiniz genede bir dolanayım bakalım

Allah sana çok sabır versin arkadaşım...Rabbim sana en kısa zamanda bir bebek nasip eder inş.hakkında hayırlısı olsun...

selam arkadaşlar egeeda allahım sabırlar versin inan çok üzüldüm allahım sağlıkla bidaha nasip etsin inşallah...arkadaşalr ben 3.kezdir listeye eklenmediğimi yazdım ama benimle pek kimse konuşmuyo:(((ben kötüyüm bugün yine bulantılarım çok fazla grip oldum baaşımda dönüyo bügün hiç bişey yiyemeden yattım öle kendi yaptığım yemeklerin hiçbirini yiyemiyorum nolucak böle ya...

oyy ne denir bilemiyorumm.. Allah yardımcın olsun ve bidaha yaşatmasın... hayırlısını istiyoruz her zaman rabbimizden.. demekki senin hakkında hayırlı olanda buymuş.. kendine çok dikkat et. dinlenmeye calış.. inşallah en yakın zamanda bebişin gelecek..

canım benim çok ama çok üzüldüm Allah sabır versin tatlım
Allah'ım hayırlı zamanda tekrar nasip etsin canım :43::43:

canim cok cok uzuudum acini anlayabilirim benimde daha once basima geldigi icin:(kolay degil ama atlatiyor insan.birdaki hamileleigin sonuna kadar devam eder ins

allah sabır versin canım. söylenecek söz yok malesef kendini üzmemeye çalış. inşallah ileride olacak bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. moral en önemli şey

çok üzüldüm cnm inan üzüntümü anlatmayı tarif bile edemem her zaman diyorum Allahım böyle durumları düşmanımın başına bile vermesin.Allahım bizi bebeklerimizle sınamasın. sende yıpratma kendini daha fazla inşallah bir dahaki sefere çok daha iyi tutunacak bebeğin

Egeada şimdi girdim foruma ve durumu görünce çok üzüldüm içime bi sızı saplandı inan kendi kaybıma gittim şuan çok kötü oldum ama sen dik dur rabbim büyüktür ne verirse hayırlısını versin sana tez zamanda iyileşmeni ve bi bebeiş daha nasip etsin

Canım ben en başından beri elevit kullanıyorum ayrıca crınona jel ve coraspirin[/QUOT

BENDE AYNI İLAÇLARI KULLANIYORUM.BENİM İLK BEBEĞİM GELİŞMEDİĞİ İÇİN ALINMIŞTI.O YÜZDEN DR GÜVELİK AMAÇLI VERDİ.CİRİNONE JELİ BIRAKMIŞTIM HAFİF LEKELENMEM OLUNCA DR TEKRAR BAŞLATTI.SEN NİÇİN KULLANIYORSUN?

CANIM BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLDUM VE 3 AY BİTENE KADAR KULLANMAK ZORUNDAYIM BEN

egeada allahım sabır versin.Allahım en hayırlıısnı bizlere nasip edermiş.Bunda da war bi hayır diyeceğiz.Allahım yar ve yardımcın olsn

cnm çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah:(
Ama biraz daha beklemeleri gerekmiyomuydu?keşke 1-2 hafta daha bekleselerdi.Çünkü bazı insanların 8 hatta 9.haftada bile duyulabiliyor..
Rabbim aratmasın en yakın zamanda kucağına tekrar nasip eylesin inşallah...

günaydın kızlar
egeada çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm :(inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Allah sabrını versin canım

Back
X