• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

cnm evet bende böyle düşünüyorum tabiki ama ne bileyim biraz erken geldi sadece o yüzden gerçekten üzüldüm:(
doğuma kadar hiçbirimizin garantisi yok burada okuyorum doğumda kaybeden 36.haftada kaybeden çok insan var:(7.ayda 8 de off off allahım ömür versin

gerçekten hiçbişeyin garantisi yok,hayat saniyelik olaylardan oluşuyor.. dün eşimin başına gelen şey mesela tamam çok ciddi değil,çok ta küçük bişey değil ama o anda yüz felci değil kalp krizi olur yada bir tarafına felç gelir.. bi dk önceye güvenmemek gerek hayatta.. çok ta plan yapmamak gerek..ben de geçenlerde son haftasında bebeğini kaybetmiş birinin hikayesini okudum çok etkilendim Allah sabır versin tekrarını da yaşatmasın,kimse ye de göstermesin.. bayan banyodan çıkarken kaymış tam göbeğin üstüne düşmüş.doktoru aramış o da kanama oldu mu demiş yok demişler,akşama doğru kanama olmuş acilen gitmişler anormal bi durum görülmüş neyse sezeryanla almışlar bebeğii kanama durmamış bayan ayılmış bayılmış defalarca bebeği kaybetmişler ama bayanın haberi yokmuş başka hastaneye götürmüşler ve o ameliyatta işler yolunda gitmemiş rahmini almak zorunda kalmışlar bayanı kurtarabilmek için.. ama bir anlatmış ki nefes alamadım yavrum yaaaa..

gerçekten hiçbişeyin garantisi yok,hayat saniyelik olaylardan oluşuyor.. dün eşimin başına gelen şey mesela tamam çok ciddi değil,çok ta küçük bişey değil ama o anda yüz felci değil kalp krizi olur yada bir tarafına felç gelir.. bi dk önceye güvenmemek gerek hayatta.. çok ta plan yapmamak gerek..ben de geçenlerde son haftasında bebeğini kaybetmiş birinin hikayesini okudum çok etkilendim Allah sabır versin tekrarını da yaşatmasın,kimse ye de göstermesin.. bayan banyodan çıkarken kaymış tam göbeğin üstüne düşmüş.doktoru aramış o da kanama oldu mu demiş yok demişler,akşama doğru kanama olmuş acilen gitmişler anormal bi durum görülmüş neyse sezeryanla almışlar bebeğii kanama durmamış bayan ayılmış bayılmış defalarca bebeği kaybetmişler ama bayanın haberi yokmuş başka hastaneye götürmüşler ve o ameliyatta işler yolunda gitmemiş rahmini almak zorunda kalmışlar bayanı kurtarabilmek için.. ama bir anlatmış ki nefes alamadım yavrum yaaaa..

offf Allahım çok kötüü:14::14::14::14::14:

iyi gelir inşallah .bend eolsam içmem:)) ..geçen gün migrenim tuttu eşim eczaneden ilaç alıp geleyim dedi yoo sakın dedim alsan bile içmem ne bileyim korkuyorum işte yaaa bu bebeği zor buldum bu yüzden pimpirikleniyorum hoş hangimiz pimpirikli değiliz :27:
amann bu pimpirik yüzenden zaten eşimle atışıp duruyoruz doktorum bile kızıyor artık
neyseki benim ilk bebegimdeki kadar yok :34:

canım sanada çok geçmiş olsun evet bencede bol bol c vitamini al anca atlatırsın
sagol canım şimdi kahvaltda portakal suyu içtim takviye yapcaz artık inşallah hemen atlatırım

teşekkürler arkadaşlar,buna da şükür,inşallah geçecek,dikkat ediyoruz..

egeada için de çok üzüldüm,demek ki bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş..bu konularda kaderciyimdir.. yani sizin de dediğiniz gibi 9.haftaya kadar beklenmesi gerekirdi ama beklenseydi de yiyecek lokması olmadığı için bu dünyada sonuç değişmeyecekti..ha mesela burada kimdi kürtaj olacaktı da başka doktora gitti gebeliği devam ediyor..yaşayası varsa var yoksa yok,doktorlar sadece aracı bu durumda..
aslında cok haklısın söylediklerinde bizimki acaba larla geciyor cenemiz yoruluyor
Rabbim böyle uygun görmüş bizede dua etmek kalıyor neyse Rabbim egeada arkadaşımıza hayırlısından bir bebek daha nasip etsin inşallah

günaydın canım allah yardımcısı olsun senin gibi çocuğu olan ve hamile annnelerin geçmiş olsun
sagolasın canım gercekyen zormus 2.kere annelik dogunca napcaz onu hiç bilmiyorum şimdinin keyfini cıkarın sizlerde :49:

amann bu pimpirik yüzenden zaten eşimle atışıp duruyoruz doktorum bile kızıyor artık
neyseki benim ilk bebegimdeki kadar yok :34:

sagol canım şimdi kahvaltda portakal suyu içtim takviye yapcaz artık inşallah hemen atlatırım

aslında cok haklısın söylediklerinde bizimki acaba larla geciyor cenemiz yoruluyor
Rabbim böyle uygun görmüş bizede dua etmek kalıyor neyse Rabbim egeada arkadaşımıza hayırlısından bir bebek daha nasip etsin inşallah

sagolasın canım gercekyen zormus 2.kere annelik dogunca napcaz onu hiç bilmiyorum şimdinin keyfini cıkarın sizlerde :49:
ee ilkinden tecrübelisin arkedeş :) bu yüzden bizden daha bilgili ve rahatsın:23:
bu arada Allah uzun ömürler versin Hanzade kızına :16:

ee ilkinden tecrübelisin arkedeş :) bu yüzden bizden daha bilgili ve rahatsın:23:
bu arada Allah uzun ömürler versin Hanzade kızına :16:
teşekkürler canım Allahım karınlarımızdakilerede uzun ömür versin hayırlısından inşallah

beni hanzadedeyken görseydiniz soka girediniz yürümeye korkardım :9:

Kızlar selam,

Dün dr kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştuk zaten. Çok şükür herşey yolundaymış. Nerdeyse 2 cm olmuş miniğim :nazar: İnsan çok tedirgin oluyor gerçekten de. Hemşireyle konuştuk biraz beklerken. Çağırmayın kötü şeyleri dedi. Normalde çok iyimser bir insanımdır ama sanırım yaşadığm kötü tecrübelerden dolayı çok evhamlıyım. Oğlumda 20. haftada detaylı ultrasona girdikten sonra çok rahatlamıştım. Bunda da öyle olacak herhalde. Hayırlısı olsun bakalım.......

Kızlar selam,

Dün dr kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştuk zaten. Çok şükür herşey yolundaymış. Nerdeyse 2 cm olmuş miniğim :nazar: İnsan çok tedirgin oluyor gerçekten de. Hemşireyle konuştuk biraz beklerken. Çağırmayın kötü şeyleri dedi. Normalde çok iyimser bir insanımdır ama sanırım yaşadığm kötü tecrübelerden dolayı çok evhamlıyım. Oğlumda 20. haftada detaylı ultrasona girdikten sonra çok rahatlamıştım. Bunda da öyle olacak herhalde. Hayırlısı olsun bakalım.......

ne güzel haberler...bu haberleri duyalım hep yaaa.. tam 8+0 da mı gittin yani? kaç cm tam olarak. ben de 2 gün önce 8+0 da gittim 1.70 cm çıktı..

egeada arkadaşımıza çok üzüldüm gerçekten de. Sanırım kalp atışları duyulmuştur daha önceden yoksa birkaç hafta daha beklerlerdi. Benim ikinci gebeliïmde de böyle olmuştu. Yalnız egeada tekrar buraya girer okur mu bilmem ama benim bebeğim patolojiye girmişti ve anomali çıkmıştı. Şimdi binlerce kez şükrediyorum. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır ve bize burdan iyi haberi verir.

egeada arkadaşımıza çok üzüldüm gerçekten de. Sanırım kalp atışları duyulmuştur daha önceden yoksa birkaç hafta daha beklerlerdi. Benim ikinci gebeliïmde de böyle olmuştu. Yalnız egeada tekrar buraya girer okur mu bilmem ama benim bebeğim patolojiye girmişti ve anomali çıkmıştı. Şimdi binlerce kez şükrediyorum. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır ve bize burdan iyi haberi verir.

hiç duymamış olabilir,kalbini duyamadık bir türlü yazmış,hani kalbi durmuş falan demedi..ben böyle bir çıkarım yaptım..

Kızlar selam,

hoşgeldin gözünaydın olsun kocaman olmuş bebişte
içimizde üyüdüklerini düşününce insan birkez daha şükrediyor Rabbime :34:
bende çok evhamlıyım ama kızımda hiç kalp atşını duyayım aman atmıyormu atacakmı duycakmıyız şeyini yaşamamıştım Rabbim herkeze saglıklı evlat nasip etsin

teşekkürler canım Allahım karınlarımızdakilerede uzun ömür versin hayırlısından inşallah

beni hanzadedeyken görseydiniz soka girediniz yürümeye korkardım :9:
aminnnn

Kızlar selam,

gözün aydın canım maşallah kocaman olmuş bebişin:nazar::nazar::nazar::)

egeada cnm ınankı çok uzuldum kıyamam ya emınım mutlu haberı bırdaha alıp bıze guzel haberlerle gelıceksın.yanlız benım kafama bı soru takıldı drun nasıl erkek dıyebıldı daha cınsıyet bellı olamaz organları oluşmadı çunkı.bak benım akrabam 10 haftalıkken kalbı durdu kurtaj oldu cınsıyetı yıne bellı degıldı

merhaba kızlarr.
öncelikle bebeğini kaybetmiş olan arkadaşima Rabbimden sabır diliyorum inşallah allahım sağlıklı bir evlat verir uygun bir zamanda..

benim bulantılarım azaldı, yine arada bir oluyor ama az çok sükür!! kabızlık sorunu yaşamaya başlıyorum nasıl olcak bilmem.. bizim bidahaki randevumuz 12 mart ta 10. haftada, en son 7 haftalıkken gitmiştim ve çok şükür ki herşey yolundaydı, hep dua ediyorum hepimiz için hergün inşallah bebeklerimize allahın izniyle sağ salim kavuşuruz diye..

valla canım 1 kilo almışsın ama o ilk başta vücutta şişkinlik gaz oluyor onun kilosudur.ilk 3 ay benim hedefim maksimum 1 kilo almak.son aylarda zaten tutamıyormuşsun kilo artışını..onun için ben sona saklıyorum hakkımı.. ama sendeki dediğim gibi normal bence,iner o zamanla.. doktoruna soramaman şanssızlık olmuş.ben de soracağım şeyleri unutunca sinir oluyorum kendime.. o 9 cm olan kesenin boyu olabilir aklıma başka bişey gelmiyor..ultrasonda ben tam göremedim,bebeğin boyu ölçülmüş mü?yani başından ayakların olduğu yere kadar çizgi çizgi ölçüm var mı? benimkinde en uzak iki nıktasında + var aralarda da çizgiler var haftasının yanında CRL yazıyor o da boyu.ölçüm yoksa ve CRL de 9 cm yazıyorsa kesedir..kalbini duydun mu??

Hayır canım yaa maalesef kalp atısları hakkında da hıc bır sey soylemedı o an doguma gırecektı....Offff bak sımdı ona da taktım kafayı....Normalde duyulur dımı bu zamanlarda 7 haftalıkta...?

Kızlar selam,

:nazar::nazar::nazar: maşallah canım 8 haftada güzel haberler almışsın allah devamını getirisin inş.

kızlarr bız evı topladık valızlerımızı hazırladık yarın yola cıkıyoruz kendınıze çok çok ıyı bakın

yolunuz açık olsun sağsağlim ulaşın inş.

merhaba kızlarr.
öncelikle bebeğini kaybetmiş olan arkadaşima Rabbimden sabır diliyorum inşallah allahım sağlıklı bir evlat verir uygun bir zamanda..

benim bulantılarım azaldı, yine arada bir oluyor ama az çok sükür!! kabızlık sorunu yaşamaya başlıyorum nasıl olcak bilmem.. bizim bidahaki randevumuz 12 mart ta 10. haftada, en son 7 haftalıkken gitmiştim ve çok şükür ki herşey yolundaydı, hep dua ediyorum hepimiz için hergün inşallah bebeklerimize allahın izniyle sağ salim kavuşuruz diye..

inş. canım sabah aç karnına kuru kayısı ye üzerine de ılığa yakın bi bardak su iç bana iyi geliryor belki sanada iyi gelir

kızlarr meraba akşam saat 6 gibi bi anda kasıma ağrı girdi hala kasıklarım ağrıyor korkuyorum bu kasık ağrıları sizdede adet olacakmış sanki aksa gitse rahatlıcakmışsınız gibimi oluyor düşük yaptığımdaki ağrı gibi sanki korkuyorum ama o zaman ağrı olmuş 1-2 saat sonra da kanamam olmuştu şimdi bakıyorum tuvalette bişey yok iyice huzursuz oldum doktora gitsemmi diye düşünüyorum ama bilmem:(

merhaba arkadaşlar bende 2 sene öncw düşük yaptım çok kötü bişey allahım kimseye yaşatmasın o acıları bende henüz kalpatışını duymadım keseyigörebildik 16mm olmuş hala inanamıyorum kalp atışını duyana kadarda varlığına inanamam herhalde.. rabbim bütün annelerin yavrularını bağışlasın ve anne babalarını başlarından eksik etmesin vrende ALLAH alanda o herşeyin başı öcelikle sağlık inşallah göbüşü yine bebiş dolar. allahım cümlemize hayırlı evlatlar versin ve bizleride hayırlı anne ve baba olmayı nasip etsin herşeyin başı dua kimse canını sıkmasın rabbime sığının..

günaydın
bugun hiç iyi uyanmadım
boynum bogaznım genzim yanıyor öksürük var baş agrısı cabası gözümü acamıyorum
evde tek osam eşimi umursamam vurur kafayı yatarım ama küçük kızım acıkmıs anne kahvaltı yapalım dedi
kalktım zorla ilaç içebilirmiyim bimiyorum ilk hamileliğimde agrı kesici parol içrdim
şimdi doğal vitaminlerle ayaga kalkmam lazım
neysem ben kuzumu doyurayım gelirim gene
herkeze iyi haftasonları
geçmiş olsun canım..ben de yeni atlattım nezleyi.bir an evvel atlatırsın sen de inşallah...

.....bu arada kızlar dün eşim okuldan gelince yüzünde bi tuhaflık vardı hemen 40 km uzaklıktaki benim de doktorumun olduğu hastaneye gittik acile,yüz felci geçiriyorsun dedi..Allahtan başında yakalamışız,stresten üzüntüden sıcak soğuktan olurmuşilaçlarını alıyor şimdi.yüzünü sıcak tutmak zorunda bana da yardım edemiyor oturma odasında tıkıldık kaldık sobanın başında. pazartesi nörolojiye gidecek..üzüldüm panik yaptım ama doktor geçecek dedi..zaman kaybetmeden gitmişiz iyi ki de..düşünmemeye çalışıyorum..Allahım çok şükür yarabbim..
geçmiş olsun cnm iyi ki erken farketmişsiniz.Rabbim şifa versin...

egeada çok üzüldüm canım.ne denir ki?Allah'ım en yakın zamanda hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin sana...

kızlarr meraba akşam saat 6 gibi bi anda kasıma ağrı girdi hala kasıklarım ağrıyor korkuyorum bu kasık ağrıları sizdede adet olacakmış sanki aksa gitse rahatlıcakmışsınız gibimi oluyor düşük yaptığımdaki ağrı gibi sanki korkuyorum ama o zaman ağrı olmuş 1-2 saat sonra da kanamam olmuştu şimdi bakıyorum tuvalette bişey yok iyice huzursuz oldum doktora gitsemmi diye düşünüyorum ama bilmem:(

ilk düşüğünde bebiş ne kadarlıktı canım..

Back
X