- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
cnm evet bende böyle düşünüyorum tabiki ama ne bileyim biraz erken geldi sadece o yüzden gerçekten üzüldüm
doğuma kadar hiçbirimizin garantisi yok burada okuyorum doğumda kaybeden 36.haftada kaybeden çok insan var7.ayda 8 de off off allahım ömür versin
gerçekten hiçbişeyin garantisi yok,hayat saniyelik olaylardan oluşuyor.. dün eşimin başına gelen şey mesela tamam çok ciddi değil,çok ta küçük bişey değil ama o anda yüz felci değil kalp krizi olur yada bir tarafına felç gelir.. bi dk önceye güvenmemek gerek hayatta.. çok ta plan yapmamak gerek..ben de geçenlerde son haftasında bebeğini kaybetmiş birinin hikayesini okudum çok etkilendim Allah sabır versin tekrarını da yaşatmasın,kimse ye de göstermesin.. bayan banyodan çıkarken kaymış tam göbeğin üstüne düşmüş.doktoru aramış o da kanama oldu mu demiş yok demişler,akşama doğru kanama olmuş acilen gitmişler anormal bi durum görülmüş neyse sezeryanla almışlar bebeğii kanama durmamış bayan ayılmış bayılmış defalarca bebeği kaybetmişler ama bayanın haberi yokmuş başka hastaneye götürmüşler ve o ameliyatta işler yolunda gitmemiş rahmini almak zorunda kalmışlar bayanı kurtarabilmek için.. ama bir anlatmış ki nefes alamadım yavrum yaaaa..