• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

sabah uyandığımda benimde ağzımda burnumda kuruluk oluyor..
ve bu beni çok rahatsız ediyor..
yeterince su tüketemediğimi düşünüyorum..

ayy ben de bu durumu 7. haftaya kadar yaşadım bi de boğazım öyle kuruyorduki su içince bile ıslanmıyordu

ayy ben de bu durumu 7. haftaya kadar yaşadım bi de boğazım öyle kuruyorduki su içince bile ıslanmıyordu

aynı benim de öyle her uyandığımda su içiyorum ve buhar makinası kullanıyorum..
ama yok yine çok kuru uyanıyorum..
gün içinde de yeteri kadar su tüketemiyorum yani tükettiğimde lavaboya gidiyor sanırım ihtiyacımı karşılayamıyorum..

bu arada kızlar ne zamandır konuşuyoruz ama hiç birimiz isimlerimizi bilmiyoruz :17:

canım ben 5 haftalıkken görmüştüm 2 kesem vardı..
mm lerini tam hatırlamıyorum ama biri 3 mm daha küçüktü..
küçük olan bir daha ki gittiğimde kaybolmuştu..
kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş buna..
şuan tek kese şeklinde devam ediyorum..

4+6 günlüktü gittiğimde kesenin biri 0,69cm diğeri 0,57 cm

aynı benim de öyle her uyandığımda su içiyorum ve buhar makinası kullanıyorum..
ama yok yine çok kuru uyanıyorum..
gün içinde de yeteri kadar su tüketemiyorum yani tükettiğimde lavaboya gidiyor sanırım ihtiyacımı karşılayamıyorum..

geçer inşallah canım senin de ben bir kaç haftadır rahatım ama yavaş yavaş içiyorum suyu bir içiişte çok fazla içmiyoorum

geçer inşallah canım senin de ben bir kaç haftadır rahatım ama yavaş yavaş içiyorum suyu bir içiişte çok fazla içmiyoorum

gerçekten suyu yavaş içmenin çok faydasını gördüm. dinimize göre de yavaş içilmesi lazım ya demekki bi hikmeti varmış

bende yavaş yavaş içiyorum mide bulantım olduğu için..
ama en büyük korkum dr un suyun az demedi..
çok uğraşıyorum ama yine de içtiğimi çıkarıyorum...
inş bir sorun yaşamayız canım..

hoşgeldin cimeka :3:

bu arada kızlar ne zamandır konuşuyoruz ama hiç birimiz isimlerimizi bilmiyoruz :17:
hoşbulduk gözüm:1: valla isim olayına girersek bence herşey çorba olabilir..
inşallah bakalım Rabbim hepimize sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

amin,Allah hepimize göstersin,şimdiye kadar 3 arkadaşımız üzüntü yaşadı,inşallah son olur..

inşallah canım ben de ondan çok korkuyorum. bi de normalde de hiç aramam suyu bazen olur bir kaç gün olmuş en son su içeli bi de kış olmayınca hararet de olmadığından. 2 litreye falan hiç varamadım daha:50:

benimde en büyük korkum bu susuz kalmak ama kaç kündür içemiyorum kii:(:37:

kizlar merhaba, benim kasiklarim agriyor hastalanicak gibi 7+5 im. cok siddetli degil ama agriyo yani, bu agrilar normalmidir? sizde de böyle oldu mu?

Back
X