• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kizlar merhaba, benim kasiklarim agriyor hastalanicak gibi 7+5 im. cok siddetli degil ama agriyo yani, bu agrilar normalmidir? sizde de böyle oldu mu?

oldu tabi canım panikleme,çok normalbir de adet zamanlarımız yaklaşırken olurmuş aynı adet gibi,o da vücudun alışmış olduğu düzen,hala kendini adet olacam sanıyor,alışacak ablaları o da:37:

kizlar merhaba, benim kasiklarim agriyor hastalanicak gibi 7+5 im. cok siddetli degil ama agriyo yani, bu agrilar normalmidir? sizde de böyle oldu mu?

evet canım normal ama üşüttüğümüz zaman oluyor ayaklarımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor.sıcak zannetsek bile bazen soğuğu çekiyoruz. dikkat etmemiz gerekiyor farkı görürsün sen de canım bana söylediklerinde hayır üşütmüyorum diye savunuyordum kendimi ama çok dikkat etmeye başladım özellikle ayaklarıma. geçti. hatta öyleki bebek doğunca annenin hamilelikteki üşüttüğü sancıyı çekermiş

ohh rahatladim kizlar, ya bu ilk uc ay ne zor geciyor insan evham yapiyor ya. Rabbim bebislerimizi korusun, Allaha emanetler:nazar: bi soru daha sorcam :26: Allah korusun kötu bi durum falan olsa normalde kanama olur dimi, belli eder yani. Kusura bakmayin böyle seyler soruyorum ama kafama takiliyor:17:

ohh rahatladim kizlar, ya bu ilk uc ay ne zor geciyor insan evham yapiyor ya. Rabbim bebislerimizi korusun, Allaha emanetler:nazar: bi soru daha sorcam :26: Allah korusun kötu bi durum falan olsa normalde kanama olur dimi, belli eder yani. Kusura bakmayin böyle seyler soruyorum ama kafama takiliyor:17:

bence kafana hiiiiiç takma o çocuğa bi şey olacaksa şayet ne olursa olsun olur. ama allaha emanet hiç kötü bi şey getirmeyelim aklımıza allah korur bebeğimizi de bizi de inşallah

bence vücut belli eder kendini..mesela çok bulantısı olan birinin şak diye böyle bıçak gibi kesilirse,kanama olursa veya sarımsı veya yeşilimsi kötü kokulu akıntı gibi şeyler olursa üstünde durmak gerekli..ama farketmeyedebiliyoruz demek ki,mesela nurran arkadaşımızın bebeği en son 10 gün önceki gelişiminde kalmış,ama onda kahverengi akıntı vardı ve en son da kırmızıya döndü...sen hiç kötüyü düşünme,hep iyileri düşün ki,iyileri yaşa...

yok arkadaşlar hiç bilemeyen de var her şeyi normal zannederken kontrolünde öğrenen çok kişi var

evet dogru söyluyorsunuz. saolun kizlar cevaplariniz icin, ben dinleneyim birazcik kendinize iyi bakin:34:

ya kizlar benim neden bulantim yok diyordum nerdende soylediysem.bugunden beri midem agzimda sanki lavaboya kostum zorladim afedersiniz biraz su gibi bisey cikti ve benim mutfakla oturma oasi bir arada ayy cok kotuymusss

amin canım
evet kullanıtorum clexane 0.6cc iğne , CRINORE adlı progestan jel, b12 ve folikasit içeren folidoce...

Merhaba cnm sana yazmk istedim bnde daha once tekrarlsyan dusukler yasadim hamilelifimin 5. Ayina kdr clexane 0.4 ,8 ayi bitirene kadar da progestan ictim ve oglumu kucagima aldim cok sukur.2010 kasim annesiyim ve sanirim 2012 ekim annesi de olacagim. Su an icin sadece keseyi gorduk 15 gun sonra kalP atisini duyacagiz insallah.. Kimseye aciklamadim korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eysin insallah

Merhaba cnm sana yazmk istedim bnde daha once tekrarlsyan dusukler yasadim hamilelifimin 5. Ayina kdr clexane 0.4 ,8 ayi bitirene kadar da progestan ictim ve oglumu kucagima aldim cok sukur.2010 kasim annesiyim ve sanirim 2012 ekim annesi de olacagim. Su an icin sadece keseyi gorduk 15 gun sonra kalP atisini duyacagiz insallah.. Kimseye aciklamadim korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eysin insallah[/QUO

ne guzel ogluna kardes gelcek ins hayirli olsun allah birdaha yastmasin.masallah sen evladini kucagina almissin darisi bizlerin basina benimde iki dusugum oldu simdi hamileyim tekrar fakat doktor bana kullanmam icin hicbirsey vermedi sebepsiz diye allah hepimizin yardimcisi olsun ins

:7:
Merhaba cnm sana yazmk istedim bnde daha once tekrarlsyan dusukler yasadim hamilelifimin 5. Ayina kdr clexane 0.4 ,8 ayi bitirene kadar da progestan ictim ve oglumu kucagima aldim cok sukur.2010 kasim annesiyim ve sanirim 2012 ekim annesi de olacagim. Su an icin sadece keseyi gorduk 15 gun sonra kalP atisini duyacagiz insallah.. Kimseye aciklamadim korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eysin insallah[/QUO

ne guzel ogluna kardes gelcek ins hayirli olsun allah birdaha yastmasin.masallah sen evladini kucagina almissin darisi bizlerin basina benimde iki dusugum oldu simdi hamileyim tekrar fakat doktor bana kullanmam icin hicbirsey vermedi sebepsiz diye allah hepimizin yardimcisi olsun ins

Cnm bna da verdi bastan sonra 5.ayda dortlu test icin riskli gebelik uzmani oln bi prof. a gittim o gerek olmadigini ve birakmam gerektigini soyledi dr.umda bu yonde dusundu ve igneyi biraktik cok sukur bisey olmadi .o bu hepsi bahane allah ol dedikten sonra hepsi bos tam teslimiyet cok onenli buna inan ve dua et cnm bizim yapacagimiz hicbirsey yok. Allahim insallah bu sefer kucagina almayi nasip eder cnm ..

Merhaba cnm sana yazmk istedim bnde daha once tekrarlsyan dusukler yasadim hamilelifimin 5. Ayina kdr clexane 0.4 ,8 ayi bitirene kadar da progestan ictim ve oglumu kucagima aldim cok sukur.2010 kasim annesiyim ve sanirim 2012 ekim annesi de olacagim. Su an icin sadece keseyi gorduk 15 gun sonra kalP atisini duyacagiz insallah.. Kimseye aciklamadim korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eysin insallah

aminn canım inşallahhh hayılısıyla kavuşuruz evlatlarımıza , doğru söylüyorsun.... bende geçen sene kasım anneleri topiğindeydim .. aileler 1 hafta içinde herkese duyurmuştu bebek haberini , 7 haftalıkkken kaybettiğimde hala tebrik ediliyordum çok zor oluyodu (yine) kaybettim demek....

güya busefer kimseye söylemicektikkkk ama yine nasıl olduysa sağır sultan bile duyduu:) :37:

Allah hem yanındaki hem göbüşündeki evladını size bağışlasınn...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aminn canım inşallahhh hayılısıyla kavuşuruz evlatlarımıza , doğru söylüyorsun.... bende geçen sene kasım anneleri topiğindeydim .. aileler 1 hafta içinde herkese duyurmuştu bebek haberini , 7 haftalıkkken kaybettiğimde hala tebrik ediliyordum çok zor oluyodu (yine) kaybettim demek....

güya busefer kimseye söylemicektikkkk ama yine nasıl olduysa sağır sultan bile duyduu:) :37:

Allah hem yanındaki hem göbüşündeki evladını size bağışlasınn...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin cnm insallah hepimiz saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz

kızlar naılsınız ben yeniyim daha burda çok hoşuma gidiyo bu site ben cinsiyetini çok merak ediyorum rüyamda 3 kez erkek gördüm bilmiyorum içimede öyle doğuyo.bir kızım var 6 yaşında bunu erkek istiyoruz eşimle yine hayırlısı hakkımızda diyoruzzz

kullan canim ihmal etme bebisin saglikli olsun yeterki.bana hic birsey vermedi bir problem yok diye ins oyledir

evet canımm bizede belkide hiç bi faydası olmucak bu iğnelerin dendi , çünkü kan pıhtılaşmam veya hiç bi sorunum yok ama 5buçuk yıllık evliyiz devamlı doktorlara gittiğimiz için tedbir amaçlı verdiklerini söylediler .... 3 ayrı doktor kullan dedi...

kızlar naılsınız ben yeniyim daha burda çok hoşuma gidiyo bu site ben cinsiyetini çok merak ediyorum rüyamda 3 kez erkek gördüm bilmiyorum içimede öyle doğuyo.bir kızım var 6 yaşında bunu erkek istiyoruz eşimle yine hayırlısı hakkımızda diyoruzzz

çin takvimine baktınmı? bende erkek gibi hissediyorum sankii belkide eşim devamlı erkek diyo diye öyle oluydur?? çin takvimide erkek diyoo bana ama oda nekadar doğrudurki dimi?

bu arada küçük bi bilgi :herhangi bi arkadaşın yazısına yorum yazmak istersen o arkadaşın yazısının alt kısmında alıntı ile cevapla yazıyo ya oraya tıkla cevap yaz, sana daha kolay cevap verirler:)

evet canımm bizede belkide hiç bi faydası olmucak bu iğnelerin dendi , çünkü kan pıhtılaşmam veya hiç bi sorunum yok ama 5buçuk yıllık evliyiz devamlı doktorlara gittiğimiz için tedbir amaçlı verdiklerini söylediler .... 3 ayrı doktor kullan dedi...

haklisin canim zaten sadece allah dua ediyorum yapacak birseyimizde yok hersey bahane rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sizin adinizada okdar cok sevindimki hamilelik herzman mutlu edici bir haber ama tekrarlayan kayipar sinrasi tekrar ona sahip olacagini dusunmek bile super.rabbimmin emaneti olacak onlar bize ins

Back
X