• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Bende hiç sevmiyorum canım bu gececi olduğu zamanları :50: neyse ki korkmuyorum artık ilk evlendiğimizde doğudaydık bide çok korkardım sabah olmazdı :31: alıştım artık zombi gibi geceleri oturmaya :27:

Asucum bende yalnizim kizimla esim gitti ucusa bi de epey rotarli kalkti ucak 12 de gelecekti simdi kimbilir kacta gelecek :50:

Bende hiç sevmiyorum canım bu gececi olduğu zamanları :50: neyse ki korkmuyorum artık ilk evlendiğimizde doğudaydık bide çok korkardım sabah olmazdı :31: alıştım artık zombi gibi geceleri oturmaya :27:

Benim esimde hep gece calisiyo meslaktaslar sanirim allahtan evlenmeden once yapmis sarki bengecelerden sikayet etmiyorumda gunduzleri evde ya o dha kotu rahat rahat gezemiyorum :1:

doğru tahmın ama degılmı
ee napıyosun cnm dayımdan alıyorum haberleırını soruyorum ama senle göruşme fırsetımız olmadı hıc
hatta gecen dedım aynı zmanlarda bebeklerımız olcak faln dıye ama aklıma hıc gelmezdı ınankı
yakında annen gelıyomuş degılmı cnm
evet 2 hafta sonra annem gelicek hayirlisiyla:34: valla benimde aklima gelmezdi burada denk gelecegimiz.

şu tesadüfe bakın hele... eee siz gerçekte görüşmüyonuz mu?? ben burda diğer topiklerde bile ekim anneleri görünce hemen linki veriyorum gel diye..

bu arada semayasar83 te benim gem ortaokul hem liseden arkadaşım...

cnm kuzenım ısvece evlendı eşinin tarfıda ızmırde yazları gelselerde oradalar o yuzden göruşemıyoruz pek
haha nasıp burdaymış

doğru tahmın ama degılmı
ee napıyosun cnm dayımdan alıyorum haberleırını soruyorum ama senle göruşme fırsetımız olmadı hıc
hatta gecen dedım aynı zmanlarda bebeklerımız olcak faln dıye ama aklıma hıc gelmezdı ınankı
yakında annen gelıyomuş degılmı cnm

cok komıksınız ınanmıyorum sıze akraba cıktınız gercekten,anam benımde akrabam cıkmasın sakın:1::1:

Asucum bende yalnizim kizimla esim gitti ucusa bi de epey rotarli kalkti ucak 12 de gelecekti simdi kimbilir kacta gelecek :50:

canım esın ne ıs yapıyordu senın???

Benim esimde hep gece calisiyo meslaktaslar sanirim allahtan evlenmeden once yapmis sarki bengecelerden sikayet etmiyorumda gunduzleri evde ya o dha kotu rahat rahat gezemiyorum :1:

ben şarka gelin gittim bide çok zor geçti benim için İstanbuldan bir anda doğuya :50: ama alıştım zmanla...üç haftada bir sadece 1 hafta gece gidiyor bizim ki ama sevmiyorum işte :31: şimdi birde ikinci şark olacak galiba kom. yrd. oldu 2 yıl önce bu aralar öyle bir söylenti var bakalım hakkımızda hayırlısı...

kız demedi deme bu Masum benim arkamdan doğuracak yaz bi kenara :1: en geç eylül 25 :1:

Asudem valla bende bugun esimle hesap yaptik ne gunu bos diye artik her hafta kontrol var ya 17 eylul ve digerini 25 eylule alicaz :34: 25 eylulde 38+4 oluyorum hesapladimda hakikaten o gunu birakmiyormus doktor beni pirtlati veriyormus :52::52::52:

Asudem valla bende bugun esimle hesap yaptik ne gunu bos diye artik her hafta kontrol var ya 17 eylul ve digerini 25 eylule alicaz :34: 25 eylulde 38+4 oluyorum hesapladimda hakikaten o gunu birakmiyormus doktor beni pirtlati veriyormus :52::52::52:

inşallahhhhhhhh :1: benden söylemesi o Ece hanım 25 eylülde buraya gelicek o kadar :52:

ben şarka gelin gittim bide çok zor geçti benim için İstanbuldan bir anda doğuya :50: ama alıştım zmanla...üç haftada bir sadece 1 hafta gece gidiyor bizim ki ama sevmiyorum işte :31: şimdi birde ikinci şark olacak galiba kom. yrd. oldu 2 yıl önce bu aralar öyle bir söylenti var bakalım hakkımızda hayırlısı...

Hayirlisi canim benim esmde mugla dalamandaydi oraya gidecektim gelin esdurumundan getiridm onu :27: ailelerimiz burdayani ank bazen gitsemiydi diyorum ama:1:ailelerde bi yere kadar iste

Back
X