• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar bu coyote hanım nerde ya merak ettim :26: bugun hiç girdi mi ? haberiniz var mı ?

canım bulantıları iyice keyifsiz hale getirmiş onu kıyamam yaa biraz bitkin galiba...iloş hanım annesine çok yaramazlık yapıyor çok,,portakal poposunu ısıracam onun :emir_bebek:

bu arada akraba çıkanlar varmışş:9::9::9:

ben de istiyorummmm halamın kızınııııııııııııııııııııııııııııııı:19::19:

:1::1::1:

kızz bana bak benim eskiden bi arkadaşım vardı dersaneden o sen olmayasın öğretmen oldu demişlerdi :27:

yine belime ağrılar girip çıkıyor :18: ama korkmuyorum artık hazırlıklar tamam sayılır mobilyası geldi ya yeter gerisi kolay :27::27::27:

kızz bana bak benim eskiden bi arkadaşım vardı dersaneden o sen olmayasın öğretmen oldu demişlerdi :27:

haaa hatırladım sen şu sümüklü asusun :1::1::1:

vayyy beeee:9::9::9: buralarda mı karşılaşacaktık kız:1::1::1:

ee annengiller napıyo iyiler mi:1::1:
ne günlerdi ya de mi:1::1:

hahahahaha en sonunda kopardınız kayışları:9::9::9: ee kolay değil 9 ay sık kendini böyle olur işte :33::33::33:

haaa hatırladım sen şu sümüklü asusun :1::1::1:

vayyy beeee:9::9::9: buralarda mı karşılaşacaktık kız:1::1::1:

ee annengiller napıyo iyiler mi:1::1:
ne günlerdi ya de mi:1::1:

artık sümüklerim yok ameliyatla aldırdım :52:

artık pamelaya benziyorum göğüs profilinden silikon taktırdım :52::52::52:

eee sen nasılsın hala kaçırıyonmu altına :52: en son senin için öğretmen olunca sonda taktırdı dediler :27::27::27::52::52::52::52:

ayy bu nee yaaaa nasıl muhabbetler bunlar :52::52::52::52:

haha söyle kuzum neresın kımlerdesın belkı senlede cıkar bı bag

ahh canım benim yurt dışı bağlantılarım yokkk :1::1: olsaydı iyiydi amca kızı falan derdim de benim akrabalar hep yerli :1::1:

cnm rennıe cığneme tablet denedınmı hıc suruptan daha etkılı benım kzımda cok oluyokı sımdı cok arada bı oluyo a cok ıyı gelıyodu benım sorunuma

şurup var canım tablet vermedi doktor:19:
aslında şurup çok ii geliyodu ama bugün kızım boğazıma kadar yukarı çıktı nerdeyse:1: iki kaşık aldım bana mısın demedi yanıyo hala:19:

ahh canım benim yurt dışı bağlantılarım yokkk :1::1: olsaydı iyiydi amca kızı falan derdim de benim akrabalar hep yerli :1::1:

şurup var canım tablet vermedi doktor:19:
aslında şurup çok ii geliyodu ama bugün kızım boğazıma kadar yukarı çıktı nerdeyse:1: iki kaşık aldım bana mısın demedi yanıyo hala:19:

cnm ben turkıyedeyım belkım benle baglantı cıkar haha bak nerden neree
cnm dr banada tablet vermıştı bıde onu dene ıstersen kızımdan bılırım ay gece yatarken fecıydı yanı

Back
X