Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim konunu mesgul ettim hakkınızı helal edin sağlıkla kucanızaalırsınız inşallah![]()
kesinlikle yazıcam buraya![]()
canım saol hemen gırıdm katılayım dıye ama formda e-bebek magazaından bedava secenıgını secınce alttakı secenegıde doldurmamız ıstemıyo rve oraya da tıklnamıyor kargo secersekte 5 tl oluyor anlamaıdm nası yapcaz o kısmı:26:
Kızlar günaydınlarrrr mutlu bir gün diliyorum hepimiz için :)
Günaydınlar kızlarrr bakın ne buldum bebişimizin burcuyla ilgili:)
TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim
Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.
Günaydınlar kızlarrr bakın ne buldum bebişimizin burcuyla ilgili:)
TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim
Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.
Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - Bebek Maması - Bebeğiniz Hakkında - Bebeğinizin Burcu
en uyumlu burç bebeği gibi görünüyorlar:)
Bu arada bende teraziyim![]()
super cnm aslında ben yeri geldiğinde çok çekingenim:)
ama her ortama uyum sağlarım yaaa bebeğimin terazi olmasını çok istemiştimmm
sezeryan olursa inşallah 23 ünden önceye denk gelmezz
başak olsun hiç istemiyorum başak burçları çok mızmızz abimden biliyorum