2012 Ekim Anneleri

Silmeyle olur mu ki sonucta kumastan pamuklu falancok mu tadini kaciriyorum bazen diyorum bunkadar ozenmek iyi mi? Yapmasam da icim rahat etmeyecek Annem de diyor ki herseyini aldin hazirladin Allahin gucune gidecek diyor benimde cinlerim tepeme cikiyor evladima bu kadar ozeniyorum onu karsilamaya can atiyorum diye mi Allahin gucune gidecek basimiza bela verecek yani bazen buyukleri anlamak cok zor :47::47::47:

olur tabii mis gibi olur hemde :)

aaaa sakın aklına düşürme öyle şeyleri boşver büyükler hep söyler...bir anne babanın evladına aldığı herşey Allah katında sadaka kadar sevapken ve bizler yeri geldiğinde kendimizden kısıp onlara herşeyi alırken,,nasıl Rabbimizin gücüne gidebilir canım benim...

Amin canim ama bizim sarilik degerim19 lara cikti buda tehlikeliydi sukur simdiiyizzz rabbim bebiskwrinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin

canım cok gecmıs olsun Allah baska sıkıntı gostermesın ınsallah...

ben ne zaman dogurucam ya.........ekime kalmam dıye dusunuyodum ama sımdı gelmıcekmıs gıbı gelıyo...........

herkeze hayırlı günler kızlar :) gecem rabbim hayırlı dogumlar versin inş evladını sağlıkla almışsındır kucagına :) asude ve ben else dularımız sizlerle kızlar yarın bu zamanlar inş bebişleriniz kucagınızda olacaklar oyy çok heyecanlı ya sizde dogumdan sonra bize özellikle normal dogum bekleyenlere dua edin bizimki süprz gibi ya çok heyecanlı gece mi? gündüz mü ? önce sumu gelir? omu olur vs vs :52::52:

Silmeyle olur mu ki sonucta kumastan pamuklu falancok mu tadini kaciriyorum bazen diyorum bunkadar ozenmek iyi mi? Yapmasam da icim rahat etmeyecek Annem de diyor ki herseyini aldin hazirladin Allahin gucune gidecek diyor benimde cinlerim tepeme cikiyor evladima bu kadar ozeniyorum onu karsilamaya can atiyorum diye mi Allahin gucune gidecek basimiza bela verecek yani bazen buyukleri anlamak cok zor :47::47::47:

Canim senin genel anestezi mi olucak yoksa epidural falan mi?

buyukler herseyı bılıyor zaten,bız hep cahılız napsınlar:))))

bosver canım valla lohusalıkta daha bı cıldırtıcaklar ama napalım..........

ansızın gelmesini beklesem daha 14 gün var çatlardım heyecandan ve meraktan gibi geliyor :1:

Allah'tan annem babam var evde, onlarla vakit daha çabuk geçiyor neyseki. 9 saat sonra hastanedeyiz :52: :52:

oğluşumla cıbı cıbı yaptık, yasin okuduk ,inşirah suresi okuduk. rabbim kolaylık nasip etsin inşallah

ağlamak geliyo zaten bikaç gündür sürekli içimden, hayal ediyorum sürekli oğlumu kucağıma getirdikleri anı :16:

yavrum benim sağlıkla gelsin de ben her acıya sancıya razıyım

yawrumm ya kıyamam insan öle oluo heyecandan ya gecmek bılmıo benimde son 1 haftam nasipse rabbim kolaylık wersin hepimizeee :16:

kızlar artık havalar serınledı bebişleri hastaneden getirdikten sonra gece olunca ne yapılacak ustune battanıye sını mı ortecez uyku tulumuna mı yatıracaz ????

Hayir canimmm etkilenmemis dogunca belli ildu

tatlım bebeğeen cok kıyafet olarak neler gerekiyor ilk doğduğu zamanlarda...

aldığımız tüm kıyafetler 6 ay ve üstü ufak kıyafeti neredeyse yok kızımın :( bu yuzden haftasonu cıkıcam carsıya en cok neler almalıyım

bizlere göre tecrübeli olarak yazarsan sevinirim :) tabi vaktin varsa

Canim.en.cok cit citli badii battaniye ve alt lazum.oluyor kizlar bu kan.uyusmazlihi.anne karnında belli oluyormu

selam arkadaşlar nasılsınızzz benim heyecan doruktaaa son 1günüm kaldı içim içime sığmıyo...

tatlım bizde oto koltuğunu götürelim diyoduk annem kızdı kıl kadar bebek ona oturtulurmu ben onu sarar sarmalar kucağıma pıstırırım dedi.artık eşimle anam ne yaparlarsa o kabulum:49:

aynı şeyi benim annemde dedi iki büklüm çocuk karnında birde doğduğu gibi o koltuğamı koyucaksın ben onu kucağımda getiririm diyo ama ben yinede alıcam yanımıza annem isterse kucağında getirsin.

17.09.2012 pazartesi günü haftasonu kötü geçen kontrollerim üzerine acil sezaryena alındım.kızımı 37+0 da 15.05 de dünyaya getirdim.korktuğum olmadı ve kızım allaha şükür ben ayıldığımda beni odamızda bekliyordu.biraz toparlandıktan sonra doğum hikayemi uzun uzun yazacağım.tek söyleyebileceğim bugüner kadar yaşadığım en mükemmel dileğim..sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş...

Son düzenleme:
Back
X