- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asude hanım heyecan var mı heyecan![]()
evet kızlar dualarınız ve kalbiniz yarın bizlerle olsun...Allah yardımcımız olsun...
var tabii olmaz mı![]()
sen ne alemdesin![]()
Canım ben ve kızım pozitif ama bizdeki uyuşmaZlık 0 ve A grubundan olmamız artı erken doğum
ben bunu bılmıyordum uyusmazlık negatıflık ve pozıtıflıkle ılgılı dıye bılıyorum..anne negatıf bebek te negatıfse uyusmazlık yok,ama bebek pozıtıfse uyusmazlık olur...kan gurubuyla yanı A-B-0 grubuyla alakası yok dıye bılıyorum..bebek dogar dogmaz kan grubuna bakılıyor eger pozıtıfse negatıf olan anneye ıgne yapılıyor..eger bebek negatıfse ıgne yapılmıyor..sarılık bebegın aclıgı veya mıkrop kapmasıylada oluyor ılle kan uyusmazlıgıyla degıl ...
dün öğlen çarşıya çıkmıştım ama fazla kaptırmışım kendimi baya yürüdüm ayakta kaldım akşama kadar , sonra eve gelince hissettim , adım atamadım bi süre , resmen orası ayrılıyo sanki ama ne acı ne ağrı daha değişik bişeydi , eşimde korktu zaten doktora gidelim dedi ama yattım hemen bacakları kaldırdım havaya ondan sonra rahatladım
ben bunu bılmıyordum uyusmazlık negatıflık ve pozıtıflıkle ılgılı dıye bılıyorum..anne negatıf bebek te negatıfse uyusmazlık yok,ama bebek pozıtıfse uyusmazlık olur...kan gurubuyla yanı A-B-0 grubuyla alakası yok dıye bılıyorum..bebek dogar dogmaz kan grubuna bakılıyor eger pozıtıfse negatıf olan anneye ıgne yapılıyor..eger bebek negatıfse ıgne yapılmıyor..sarılık bebegın aclıgı veya mıkrop kapmasıylada oluyor ılle kan uyusmazlıgıyla degıl ...
hmm pazartes, gunu de benim öyle oldu aylık market alısverişi bebeğin cibinliğini alalım falan derken ayakta cok kaldım eve geldiğimde de bel ağrısından ve alt tarafın ağrısından uyuyamadım... benimkide acep catı acılmasından kaynaklı bişi mi ? dediğin gibi böyle dayanılmaz bir sancı değil ama hani yeter artık yürüdüğün yat oraya dinlen diyen bir ağrıydı..
evet canım birde bebeğin biluribini atamaması sonucu sarılık oluyor diye okumuştum...
şuan karnımın aşağısına vajinaya doğru bebişim hareket ettikçe acı giriyo sanki su gelivericekmiş gibi ordan yahu
Canım zaten biluribinden dolayı renkleri sarariyor bu madde ne kadar düşük olursa o kadar iyi tehlikesi ise ilk 10 gün
Tatlim senin dogum seklin genel anestezili mi olucak yoksa epiduralli mi? Sordum cvp verdin mi goremedim merakta ettim soruyom![]()
Tatlim senin dogum seklin genel anestezili mi olucak yoksa epiduralli mi? Sordum cvp verdin mi goremedim merakta ettim soruyom![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda