2012 Ekim Anneleri

ben bunu bılmıyordum uyusmazlık negatıflık ve pozıtıflıkle ılgılı dıye bılıyorum..anne negatıf bebek te negatıfse uyusmazlık yok,ama bebek pozıtıfse uyusmazlık olur...kan gurubuyla yanı A-B-0 grubuyla alakası yok dıye bılıyorum..bebek dogar dogmaz kan grubuna bakılıyor eger pozıtıfse negatıf olan anneye ıgne yapılıyor..eger bebek negatıfse ıgne yapılmıyor..sarılık bebegın aclıgı veya mıkrop kapmasıylada oluyor ılle kan uyusmazlıgıyla degıl ...

öfff karışık konular :26: benim eşimle kan gruplarımız aynı b+ bebeğimiz ne olur acaba :44: oda b+ olursa yandık çünkü sinek filan direk b grubunu yiyor :50: hele bide o tazecik olunca offffff

dün öğlen çarşıya çıkmıştım ama fazla kaptırmışım kendimi baya yürüdüm ayakta kaldım akşama kadar , sonra eve gelince hissettim , adım atamadım bi süre , resmen orası ayrılıyo sanki ama ne acı ne ağrı daha değişik bişeydi , eşimde korktu zaten doktora gidelim dedi ama yattım hemen bacakları kaldırdım havaya ondan sonra rahatladım

hmm pazartes, gunu de benim öyle oldu aylık market alısverişi bebeğin cibinliğini alalım falan derken ayakta cok kaldım eve geldiğimde de bel ağrısından ve alt tarafın ağrısından uyuyamadım... benimkide acep catı acılmasından kaynaklı bişi mi ? dediğin gibi böyle dayanılmaz bir sancı değil ama hani yeter artık yürüdüğün yat oraya dinlen diyen bir ağrıydı..

asuded cim ve benelsecim kızlar allah yardımcınız olsun. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi bize göre daha tecrübeli olcaksınız ve darısı başımıza inşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben bunu bılmıyordum uyusmazlık negatıflık ve pozıtıflıkle ılgılı dıye bılıyorum..anne negatıf bebek te negatıfse uyusmazlık yok,ama bebek pozıtıfse uyusmazlık olur...kan gurubuyla yanı A-B-0 grubuyla alakası yok dıye bılıyorum..bebek dogar dogmaz kan grubuna bakılıyor eger pozıtıfse negatıf olan anneye ıgne yapılıyor..eger bebek negatıfse ıgne yapılmıyor..sarılık bebegın aclıgı veya mıkrop kapmasıylada oluyor ılle kan uyusmazlıgıyla degıl ...

evet canım birde bebeğin biluribini atamaması sonucu sarılık oluyor diye okumuştum...

hmm pazartes, gunu de benim öyle oldu aylık market alısverişi bebeğin cibinliğini alalım falan derken ayakta cok kaldım eve geldiğimde de bel ağrısından ve alt tarafın ağrısından uyuyamadım... benimkide acep catı acılmasından kaynaklı bişi mi ? dediğin gibi böyle dayanılmaz bir sancı değil ama hani yeter artık yürüdüğün yat oraya dinlen diyen bir ağrıydı..

evet canım öyleydi işte zaten anlıyor insan başına gelince , demekki bundan sonra öle hoppidik hoppidik gezmek yok :1: bugün çıktı acısı zaten gündüz 2 şer saat 2 kez uyudum , şimdi canavar gibiyim , gene gidesim var çarşıya ama tutuyorum kendimi :9:

Tatlim senin dogum seklin genel anestezili mi olucak yoksa epiduralli mi? Sordum cvp verdin mi goremedim merakta ettim soruyom :52:

karar veremedim bebek şekerine , biblolular iyi olmuyoda ama magnetlimi çerçevelimi asılanmı masa üstümü :26: öfff yaaa , sizler nerden aldınız kızlar linklermisiniz netten aldıysanız

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda

bir bebiş daha geliyooo :52:

Back
X