2012 Ekim Anneleri

hiç duymadım ama iletişim bilgilerinde sabit telefon numaraları ve adreslerinin oluşu bana güvenilir olabileceğini düşündürttü.o sabit telefonu arayın kolayca ulaşabiliyorsanız bence verin siparişinizi..

bizde öyle düşündük canım hatta canlı da konuşabiliyosun baya bi sorduk ordan hepsinide cevapladılar ama 20 güne gelirmiş

bizde öyle düşündük canım hatta canlı da konuşabiliyosun baya bi sorduk ordan hepsinide cevapladılar ama 20 güne gelirmiş

20 gün müüüüüü!!! Ben bu gittigidiyordaki attabebekten hem süt pompası hem de sevi bebe çok fonksiyonlu yastık aldım değişik zamanlarda, iki ürün de hem piyasanın çok altında fiyattaydı hem de 2 günde geldi. Tavsiye ederim!

asude ve benelse size hayırlı doğumlar diliyorum..inşallah herşey yolunda gider bebişlerinizi huzurla alırsınız kucağınıza..güzel haberlerinizi bekliyoruz..

20 gün müüüüüü!!! Ben bu gittigidiyordaki attabebekten hem süt pompası hem de sevi bebe çok fonksiyonlu yastık aldım değişik zamanlarda, iki ürün de hem piyasanın çok altında fiyattaydı hem de 2 günde geldi. Tavsiye ederim!

yok canım odası 20 günü bulurmuş diğerleri 3 güne elinize ulaşır dediler:34:

Camokacım benım bılgılerım tabloda eksık kalmış bdt...13 ekım dogum 3 ekım..erkek...Burak....3 kılo..48 cm..sezaryen :46::46: yarın doktor kontrolum var kılosu ve boyu degısmıstır hayırlı haberlerle donerız ınsallah...

Camokacım benım bılgılerım tabloda eksık kalmış bdt...13 ekım dogum 3 ekım..erkek...Burak....3 kılo..48 cm..sezaryen :46::46: yarın doktor kontrolum var kılosu ve boyu degısmıstır hayırlı haberlerle donerız ınsallah...

tamamdır canım :16:
boy ve kiloyu yazmadım çünkü doğumda değişebiliyomuş

sonra ekleriz hepsini:34:

Benelse ve asuded nasılsınız acaba heyecan ne durumdadır kim bilir :)

ben burada sizin yerinize heyecandan doğurucam sanki o derece :))

biliyorum boş kalmasın diye yazdım canım isim koyunca değiştiririm çiçeğemm:16:

ee sen napıyon akşam akşam :49: bugün hamiş olarak son gecen inşallah yarın anniş olarak uyuyacaksın ayyyyy yirim ben ikinizi de:nazar:

şekerim yapacak iş arıyorum kendime evin içinde :1: kocişim gelicek birazdan işten sonra da son bi çantamıza bakarız...

bugün biraz dondurucuya sarma köfte börek falan yapıp koydum hastaneden çıkınca yeriz kısmetse onun haricinde pek yormadım kendimi :21:

sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine :38:

Back
X