2012 Ekim Anneleri

cAnım çok geçmiş olsun beğenmemin sebebi yazıyı takip et diye yanlış anlama protein çıkması bi arkadaşımda olmuştu geçen sene kasım annesi o da evet bol bol su içeceksin ve yürümeyeceksin onun epey yüksekti o yüzden dr tuvalete bile yavaş yavaş git demişti kalp atışınıda en son mavibattaniyede yaşamıştı o günlük bişi demişler onada sen stres yapma bunları rabbimin izniyle bişicik olmaz

sagol canım yanlış anlamadım tabiki doktor banada bolbol su iç dedi ve tuzu tamamen kesti halbuki hiçbiyerimde şişlik yok kiloda pek almadım proteinden dolayı kesti sanırım

Kızlarr hepinizden Allah razı olsun...Yarın o masaya yattığımda doğumun başından sonuna kadar bende hep sizlere dua edeceğim,, sizlerinde hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucağınıza almanız için...

bende sana yardımcı olmak ıcın görduklerımı lıstelıyorum canım sende oradan tabloya aktarırsın diye..

sağol datlum sayende hemencecik yazdım zaten tabloya:16:
listelemeye devammm ekim 2012 anneleri doğuruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet kızlar tarihleri bekliyoruzzzzzzzzzzz:52::52::52:

Tuzsuz ye bol su iç tansiyonunu takip et preeklemsi olabilir...cok dikkat et kasık ağrın kanaman olursa hemen Dr basvur cnm... Cok gecmis olsun:(

sagol canım doktorda öyle dedi zaten sıfır tuz ve bolbol su ..kasıklarım degilde karnım cok agrıyo baska bi doktor kum döktügümü söylemişti ama idrarda busefer kum yerine protein cıktı

Kizlar iyi aksamlar:16::49:
bnim oglumda sarilik olmustu yenidogalarda genelde oluyor zaten bizim uzun surmustu nerdeyse 2 ay ama hastanede yamadik hic cok sukur sinirin altindaydi ilk defa burda duyuyorum kan uyusmazligi nedeniyle diye ben kan sekerinin dusmesinden kaynakli bilubrin miydi onun seviyesinin yukseldigini biliyorum bize ole sylemislerdi hastanede sik sik emzirmek gerekiyo dye benimoglumda gece uyanmiyodu o yuZden sabaha kadar sarilik çöküyodu
Bu arada yarin dogum yapacak olan arkadaslar asude ve benelseye hayirli kolay dogumlar diliyorum saglikla bebislerine kavussunlar ins guzel haberlerinizi bekliyoruzzz:emir_bebek:

eylül annlerinde bile hala doğurmayan varken biz burda ekim anneleri olarak eylül ayında doğurmaya başladık, hala da doğuruyoruz :1: bizimki de iyice yüzsüzlük yani :9:

kızlar belimde ve ara ara kasıklarımda ağrılar basladı bu aksam... yatıyorum yana dönüyorum geçmiyor neden ki bu hani cok uzun da sürmüyor ve belli aralıklarla değil pff bir an önce yarın olsa da dr.a gidebilsem

Kızlarr hepinizden Allah razı olsun...Yarın o masaya yattığımda doğumun başından sonuna kadar bende hep sizlere dua edeceğim,, sizlerinde hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucağınıza almanız için...

aminnn canımmmmmmmmmmm
allah senden de razı olsun
kuş gibi girer çıkarsın inşallahhh 4 yıllık özlemine kavuşursun sağlıcakla rabbim güç kuvvet versin :nazar::nazar::nazar:

aminnn canımmmmmmmmmmm
allah senden de razı olsun
kuş gibi girer çıkarsın inşallahhh 4 yıllık özlemine kavuşursun sağlıcakla rabbim güç kuvvet versin :nazar::nazar::nazar:

senin dediğinde doğru bizim dediğimizde doğru ikiside çeşitleri

ay kıyamam nasıl minik bişey bu böyle ele avuca gelmez totntiş

çok geçmiş olsun canım sen hiçbirşey hissetmişmiydin daha önceden el ayakta şişme, çarpıntı ya da başka bir rahatsızlığın olmuşmuydu yoksa sadece nst demi ortaya çıktı bu durum

canım daha önce hiç hissetmedim daha ilk kez nst ye girdim zaten doktorda baktı vücuduma biyerimde şişlik yok zaten toplamdada 9- 10 kg aldım

eylül annlerinde bile hala doğurmayan varken biz burda ekim anneleri olarak eylül ayında doğurmaya başladık, hala da doğuruyoruz :1: bizimki de iyice yüzsüzlük yani :9:

ayyyyy sorma birisi 40+6 da.. büyük konuşmıyım da ben beklemem o kadar. en geç 40 dedi mi seze girerim..

Son düzenleme:
bende sana yardımcı olmak ıcın görduklerımı lıstelıyorum canım sende oradan tabloya aktarırsın diye..

:52::52::52::52::52: nasıl verdin??formülü neymiş hemen yaazzzzz:52::52::52::52::52::32::32::32:
canim ekstra birsey yapmadim sadece cok terliyorummm gece gunduz emxirmekte zayiflatiyormus

inşallah ya,artık ben de bilmek istiyorum,geri sayım yapmak istiyorum..

az kaldı canım
senin tosuncuk kızın fazla beklemez ki sezeryan olacaksan doktorunun en az 1 hafta önce alması gerek
bence haftaya duruma göre sana net bişey söyler doktorun
ben de pazartesi gidicem tahliller için bakalım durum nedir karnım aşağıya indi beni görenler doğumun yakın diyolar
kimbilir belki 1 ekimden önce olur hazırlıklı olmak gerek üstelik bizim minnoşlara kız bebiş her an gelebilirler
hayırlısı canım:16:

kızlar ben kaçar artık...

benim kız yine basladı gerinmeye falan nefes aldırmıyor yine

belim ağrıyor fenaaa

yarın gelebilir miyim topiğe bilmiyorum ama nasipse cuma günü kontrol hakkında haber ederim...

çok öptüm hepinizi Rabbime emanetsiniz..

Back
X