2012 Ekim Anneleri

canım bu arada asuyla şu kombine işini konuştuk
epidural ve spinali beraber uygulamışlar
spinal ile hemen uyuşmuş ve hiç birşey hissetmedim dedi hafif sıcak buhar gibi bişey hissettim dedi
epidural ile katater takılı olduğu için hiç acı çekmedim dedi,sadece dün akşam ayağa kalkarken hafif bi sızlama olmuş
o da normal yani
tavsiye ediyor haberin olsun canım

Ay ne güzel haberler bunlar mAsallah asude ye darısı bize ins :)

Aynen bende bu durumdayım dün sancı vardı azıcık salı gunu evimiz temizlenecek ondan sonra hemen doğabilirsi n oğlum diyorum ama sancıda gelince aslında hoşuma gidiyor kendi sancimla doğurmayı çok istiyorum sonlara kalmak çok sıkıcıymis 41. Hafta filan Allah korusun :S

Edacim bu arada gecmis olsun tarihinde one alınmış hadi hayırlısı Ekim de doğmasa da terazi olacak ins :))

Kizlar gozunuzaydin,sona dogru geri sayim basladi....

Yok mu normal doguran ya,ilk dogurana kirmizi kurdele:))))

aaaa gerçekten hiç yok normal doğuran , normal istiyorum diyenlerede bakıyorum hep son anda sezaryen diyorlar :44: bendemi öyle olucam acaba diyorum :26: ben kararlıyım normal doğumda ama extra bir durum çıkmaz inşallah

Son düzenleme:

Tamam canim ben yine doguma girmeden anestezi uzmaninla da konusucam bu durumu spinal mi? Kombine mi? Fikir alicam bi de genel anesteziye karar verirmisim belli mi olur her an fikrimi degistirebilirim

Bende öyle ins kötü bı durum olmadıkça normal dogum :) Allah yardımcımız olsun ins

heyyyyyttttttt be maşallahhhhallahım bütün bebeklerimizi sağlıcakla bizlere nasip et rabbimm
bende pazartesiye kadar dayanabilirsem kızlar pazartesi umuyorum günümüz belli olur

canım bende normal doğumu bekliyorum,önce bebek tersdi dönmez sandım ve sezeryan diyordum,ama şimdi doğum pozisyonunda çok şükür,bu benim ikinci normal doğumum olacak kısmetse önce korkuyordum,ama şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum,belim ve kasıklarımda ağrılar oluyor galiba günüm yaklaşıyor...bdt ye göre tam 15.günüm var...
kendime bir arkadaş buldum ben...faktorB ve ben normali bekliyoruz,yok mu?artıran
:118::118::118::118::118::118:

bende varım kızlarr... aynen bende her tuvalete gittiğimde heyecanla bakıyorum su gelir falan diye ama maalesef.. gerçi yarın çatı muayenesi var bakalım dr ne diceek işallah beni boşu boşune sezeryana yönlendirmez.. şimdi yürüyüşe gidicem tempolusundan..

ben de normali bekliyorum canım. bir yandan da dua ediyorum sezeryana gerek kalmasın diye. doktorum da genel olarak normalden yana olduğu için içim rahat biraz. pazartesi günü gidiyorum kontrole. muhtemelen çatı muayenem de o zaman yapılacak. 30 Ağustos'ta 3 kiloydu bebişim, bakalım ne kadar olmuş. bu arada devlet hastanesine gidip kan ve idrar tahilili yaptırdım, çok şükür bir sorun çıkmadı. ben henüz sancı da hissetmiyorum. sanırım oğluşum dualarımı duyuyor, uslu uslu bekliyor zamanını.

bu zamanda biraz da doktorların işine geliyor sezeryan, o yüzden sezeryana yönlendirmenin bir yolunu buluyorlar. ablam 5 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptı, suyu patlayarak gitti. bebiş 3900-4500 arası gelebilir diyip sezeryana almışlardı.

Bende varım canim :)) ins yani suan oyle gözüküyor 2 aydır coktan dogum pozisyonunda benim ki kanala da hayirlisiyla yerleşirse ins doğururum biter :))

Bende öyle ins kötü bı durum olmadıkça normal dogum :) Allah yardımcımız olsun ins

Aminnn , ben aslında o deneyimi yaşamanında çok özel olacağına inanıyorum , o sancılarıda yaşamak istiyorum , psikopatmıyım neyim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Kaç kg doğdu peki cnm ?

işte bende doktorun sez. yönlendirmeesinden korkuyorum bana en ufak olumsuz bişey söylese tabiki sezeryan olurum:S

Ayy ne güzel yürü cnm ya bende bı canlansam daha dün Dr yalvardı resmen bak yürü muhakkak diye ama bügünde hava kapalı hic yuruyesim gelmedi

bende dua ediyorum 26sında kontrolümüz var bi gitsem dr dese bebek geliyo oracıkta doğursam ohh miss yoksa bu karı beni zorla doğutturacak kızlar yaa dua edinde 26eylül 5 ekim arası gelsin oğlum sağsalim böyle diyorum eşimde diyo oldu anlaşma yap oğlanla da gece gelmesin bide haftasonu die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…