2012 Ekim Anneleri

canım bu arada asuyla şu kombine işini konuştuk
epidural ve spinali beraber uygulamışlar
spinal ile hemen uyuşmuş ve hiç birşey hissetmedim dedi hafif sıcak buhar gibi bişey hissettim dedi
epidural ile katater takılı olduğu için hiç acı çekmedim dedi,sadece dün akşam ayağa kalkarken hafif bi sızlama olmuş
o da normal yani
tavsiye ediyor haberin olsun canım:16:

slm kızlar dün gün boyunca nette kopukluk vardı giremedim

biraz önce asude ile görüştüm çok iyi maşallah bebişimiz de iyiymiş

hepinize selam söyledi kızlara söyle fazla kilolu bebek doğurmasınlar dedi :1: süt yetmiyomuş :1:

bu arada sütü hemen gelmiş ne iyi değil mi kızlar bebişimiz doyuyor maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
yarın çıkıyomuş hastaneden
haberler iyi yani

bu arada listemiz kalabalıklaşmış maşallahhhh:nazar:

edammm noldu kız birden günün değişmiş
daha geçmişe bakamadım hayırlısı canım:54:
Ay ne güzel haberler bunlar mAsallah asude ye darısı bize ins :)

ıste bende sok olmak ıstıyorum,,aaaaaaaaaa suyum gelıyor dıye...bu gece mesela ya da yok yok temızlık bıtmedı yarın gece olsun bı kalkıyım ayy gelıyo falan dıye...kafamda kurup duruyorum boyle fılmlerde kı gıbı bır dogum sahnesı falan :39::39::39::34::34:
Aynen bende bu durumdayım dün sancı vardı azıcık salı gunu evimiz temizlenecek ondan sonra hemen doğabilirsi n oğlum diyorum ama sancıda gelince aslında hoşuma gidiyor kendi sancimla doğurmayı çok istiyorum sonlara kalmak çok sıkıcıymis 41. Hafta filan Allah korusun :S

Edacim bu arada gecmis olsun tarihinde one alınmış hadi hayırlısı Ekim de doğmasa da terazi olacak ins :))

Kizlar gozunuzaydin,sona dogru geri sayim basladi....

Yok mu normal doguran ya,ilk dogurana kirmizi kurdele:))))

aaaa gerçekten hiç yok normal doğuran , normal istiyorum diyenlerede bakıyorum hep son anda sezaryen diyorlar :44: bendemi öyle olucam acaba diyorum :26: ben kararlıyım normal doğumda ama extra bir durum çıkmaz inşallah

Son düzenleme:
canım bu arada asuyla şu kombine işini konuştuk
epidural ve spinali beraber uygulamışlar
spinal ile hemen uyuşmuş ve hiç birşey hissetmedim dedi hafif sıcak buhar gibi bişey hissettim dedi
epidural ile katater takılı olduğu için hiç acı çekmedim dedi,sadece dün akşam ayağa kalkarken hafif bi sızlama olmuş
o da normal yani
tavsiye ediyor haberin olsun canım:16:

Tamam canim ben yine doguma girmeden anestezi uzmaninla da konusucam bu durumu spinal mi? Kombine mi? Fikir alicam bi de genel anesteziye karar verirmisim belli mi olur :1: her an fikrimi degistirebilirim :34:

kılosu ıyı ya nıye kafana takıyorsun kı,dogduktan sonra ödemlerını atıyorlar bıraz daha kılo kaybedıyorlar ama sonra emmdıkce alıyorlar merak etme,,takıntılı anne olup çocuğu şişko yapma:1: ha kılo sağlık demek değil :50:

aynı fikirdeyim :)) benim kısçemde 36. haftada 3 kg dı :53: sanırım normalin 100 gr filan üstü ama ben korktum yinede doğana kadar 4 filan olur die , elimden gelse şimdi diyete başlatcam minnakımı :1: 3 kg yeter fazlasına gerek yok

aaaa gerçekten hiç yok normal doğuran , normal istiyorum diyenlerede bakıyorum hep son anda sezaryen diyorlar :44: bendemi öyle olucam acaba diyorum :26: ben kararlıyım normal doğumda ama extra bir durum çıkmaz inşallah
Bende öyle ins kötü bı durum olmadıkça normal dogum :) Allah yardımcımız olsun ins

1) 19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......:emir_bebek:

2) 20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......:emir_bebek:

3) 20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......:emir_bebek:

4) 21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......:49:

5) 21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............:49:

6) 25 Eylül Salı...............Minataha.......:nazar:

7) 26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......:nazar:

8) 27 Eylül Perşembe......Saturnn.......:nazar:

9) 27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......:nazar:

10) 27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......:nazar:

11) 1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......:nazar:

12) 1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......:nazar:

13) 1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......:nazar:

14) 1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......:nazar:

15) 1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....:nazar:

16) 2 Ekim Salı.............Gulubik.......:nazar:

17) 3 Ekim Çarşamba......Artist.......:nazar:

18) 14 Ekim Pazar..........Luna82....:nazar:

heyyyyyttttttt be maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:allahım bütün bebeklerimizi sağlıcakla bizlere nasip et rabbimm:16::16::16::16::16:
bende pazartesiye kadar dayanabilirsem kızlar pazartesi umuyorum günümüz belli olur:16::16::16::16::16::16:

canım bende normal doğumu bekliyorum,önce bebek tersdi dönmez sandım ve sezeryan diyordum,ama şimdi doğum pozisyonunda çok şükür,bu benim ikinci normal doğumum olacak kısmetse önce korkuyordum,ama şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum,belim ve kasıklarımda ağrılar oluyor galiba günüm yaklaşıyor...bdt ye göre tam 15.günüm var...
kendime bir arkadaş buldum ben...faktorB ve ben normali bekliyoruz,yok mu?artıran:9::9::9:
:118::118::118::118::118::118:

aynı fikirdeyim :)) benim kısçemde 36. haftada 3 kg dı :53: sanırım normalin 100 gr filan üstü ama ben korktum yinede doğana kadar 4 filan olur die , elimden gelse şimdi diyete başlatcam minnakımı :1: 3 kg yeter fazlasına gerek yok

Benim Dr zaten basından beri bebeğimde kontrol altında tuttu kilolu olmasın 3000 3200 yeter dedi hep kolay doğurayım diye dün gittim 3 kg olmuş ins doğumum çok gecikmez de kilosu çok artmaz nerdeyse haftada 300 gr alıyor çünku

canım bende normal doğumu bekliyorum,önce bebek tersdi dönmez sandım ve sezeryan diyordum,ama şimdi doğum pozisyonunda çok şükür,bu benim ikinci normal doğumum olacak kısmetse önce korkuyordum,ama şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum,belim ve kasıklarımda ağrılar oluyor galiba günüm yaklaşıyor...bdt ye göre tam 15.günüm var...
kendime bir arkadaş buldum ben...faktorB ve ben normali bekliyoruz,yok mu?artıran:9::9::9:

bende varım kızlarr... aynen bende her tuvalete gittiğimde heyecanla bakıyorum su gelir falan diye ama maalesef.. gerçi yarın çatı muayenesi var bakalım dr ne diceek işallah beni boşu boşune sezeryana yönlendirmez.. şimdi yürüyüşe gidicem tempolusundan..:10:

ben de normali bekliyorum canım. bir yandan da dua ediyorum sezeryana gerek kalmasın diye. doktorum da genel olarak normalden yana olduğu için içim rahat biraz. pazartesi günü gidiyorum kontrole. muhtemelen çatı muayenem de o zaman yapılacak. 30 Ağustos'ta 3 kiloydu bebişim, bakalım ne kadar olmuş. bu arada devlet hastanesine gidip kan ve idrar tahilili yaptırdım, çok şükür bir sorun çıkmadı. ben henüz sancı da hissetmiyorum. sanırım oğluşum dualarımı duyuyor, uslu uslu bekliyor zamanını.

bu zamanda biraz da doktorların işine geliyor sezeryan, o yüzden sezeryana yönlendirmenin bir yolunu buluyorlar. ablam 5 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptı, suyu patlayarak gitti. bebiş 3900-4500 arası gelebilir diyip sezeryana almışlardı.

Bende varım canim :)) ins yani suan oyle gözüküyor 2 aydır coktan dogum pozisyonunda benim ki kanala da hayirlisiyla yerleşirse ins doğururum biter :))

ben de normali bekliyorum canım. bir yandan da dua ediyorum sezeryana gerek kalmasın diye. doktorum da genel olarak normalden yana olduğu için içim rahat biraz. pazartesi günü gidiyorum kontrole. muhtemelen çatı muayenem de o zaman yapılacak. 30 Ağustos'ta 3 kiloydu bebişim, bakalım ne kadar olmuş. bu arada devlet hastanesine gidip kan ve idrar tahilili yaptırdım, çok şükür bir sorun çıkmadı. ben henüz sancı da hissetmiyorum. sanırım oğluşum dualarımı duyuyor, uslu uslu bekliyor zamanını.

bu zamanda biraz da doktorların işine geliyor sezeryan, o yüzden sezeryana yönlendirmenin bir yolunu buluyorlar. ablam 5 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptı, suyu patlayarak gitti. bebiş 3900-4500 arası gelebilir diyip sezeryana almışlardı.

Kaç kg doğdu peki cnm ?

işte bende doktorun sez. yönlendirmeesinden korkuyorum bana en ufak olumsuz bişey söylese tabiki sezeryan olurum:S

bende varım kızlarr... aynen bende her tuvalete gittiğimde heyecanla bakıyorum su gelir falan diye ama maalesef.. gerçi yarın çatı muayenesi var bakalım dr ne diceek işallah beni boşu boşune sezeryana yönlendirmez.. şimdi yürüyüşe gidicem tempolusundan..:10:
Ayy ne güzel yürü cnm ya bende bı canlansam daha dün Dr yalvardı resmen bak yürü muhakkak diye ama bügünde hava kapalı hic yuruyesim gelmedi :(

Aynen bende bu durumdayım dün sancı vardı azıcık salı gunu evimiz temizlenecek ondan sonra hemen doğabilirsi n oğlum diyorum ama sancıda gelince aslında hoşuma gidiyor kendi sancimla doğurmayı çok istiyorum sonlara kalmak çok sıkıcıymis 41. Hafta filan Allah korusun :S

bende dua ediyorum 26sında kontrolümüz var bi gitsem dr dese bebek geliyo oracıkta doğursam ohh miss yoksa bu karı beni zorla doğutturacak kızlar yaa dua edinde 26eylül 5 ekim arası gelsin oğlum sağsalim böyle diyorum eşimde diyo oldu anlaşma yap oğlanla da gece gelmesin bide haftasonu die :)

Back
X