2012 Ekim Anneleri

bu arada buugün bana Milupadan hoşgeldin bebeğim seti geldi kızlar, çok şaşırdım:1::1:

yani benim bi çok akrabam burda ama eşimin toplasan 6 7hanedir gelecek olanlar 30 40 bizimkiler olsa kalanda komşulara yeter heralde diye düşünüyorum
inşallah bizimkilerde yeter canım gerçi kimse yok burda
bizimde öyle pek kimse yok , geleceklerde az çok belli bende 10 tane fazladan olsun dedim genede 40 tane verdim

şimdi bende 10 fazlamı söyleseydim diye düşündüm bak :44: yeter heralde yaaa :16:

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......:emir_bebek:

21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......:49:

21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............:49:

25 Eylül Salı...............Minataha.......:nazar:

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......:nazar:

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......:nazar:

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....:nazar:

2 Ekim Salı.............Gulubik.......:nazar:

3 Ekim Çarşamba......Artist.......:nazar:

14 Ekim Pazar..........Luna82....:nazar:

Sonuncu belli arkamdan gelen var mi?? Yoksa ben buranin bekcisi mi olacagim:1: Cok pis sahte sancim var 25 dk oldu sanki birazz azaldi ama takipteyim:ssz:

kızlar merhaba negüzel doğum tARİHLERİNİZ BELLİ OLMUŞ BENDENDE GÜZEL HABERLER VAR 2GÜNDÜR EMZİRMEYE GİDİYORUM OĞLUMU KIZIM DAHA BECEREMEDİ AMA BENDEN MUTLUSU YOK 2AY SONRA KOKUSUNU DUYDUM YAVRULARIMIN 1.500OLDU KİLOMUZDA ŞÜKÜRLER OLSUN

Leyli2212

nilidil

yarenay

dilfeza

faktorB

ugurlu07

esizm

frhnrfhn

mercim

Benide ekleyin kizlar normallre hayirlisiyla doktor progestani kesti her an dogurabilirim sancilarim iyice artti cikacakmis gibi hissediyorum bazen bacaklarimi esnetmeye basladim catim acilsin diye 9 aydir yatmaktan vucudum iyice katilasmis

kızlar merhaba negüzel doğum tARİHLERİNİZ BELLİ OLMUŞ BENDENDE GÜZEL HABERLER VAR 2GÜNDÜR EMZİRMEYE GİDİYORUM OĞLUMU KIZIM DAHA BECEREMEDİ AMA BENDEN MUTLUSU YOK 2AY SONRA KOKUSUNU DUYDUM YAVRULARIMIN 1.500OLDU KİLOMUZDA ŞÜKÜRLER OLSUN

:nazar::nazar: çok sevindim canım darısı en kısa zamanda kucaklayıp evinize götürmek olsun kuzucuklarınızı:16::16:

Bir daha doğum sahnesi izlemeyeceğim:)
Hep gözümün önüne geliyor.
Sende normal doğumu bekleyenlerdensin herhalde. Bizde az sayılmayız aslında.

evet sımdılık normal dogumcuyum,persembe netlesır belkı.kafam seye takıldı ama bu sefer sabahtan gel erken dedı bana,muayene edelım hem de dedı ne alaka ogleden sonra catıya cıkılmıyor mu:34:.34:

kadına da sormadım dıyorum yoksa catı musaıt degılse dogurtcak mı hemen sezosla....

Aynen bende bu durumdayım dün sancı vardı azıcık salı gunu evimiz temizlenecek ondan sonra hemen doğabilirsi n oğlum diyorum ama sancıda gelince aslında hoşuma gidiyor kendi sancimla doğurmayı çok istiyorum sonlara kalmak çok sıkıcıymis 41. Hafta filan Allah korusun :S

bence bız bebıslere bekle su gun gel doyoruz onlar da bıze kızıp sımdı de ben gelmıyorum dıcek:)))

aaaa gerçekten hiç yok normal doğuran , normal istiyorum diyenlerede bakıyorum hep son anda sezaryen diyorlar :44: bendemi öyle olucam acaba diyorum :26: ben kararlıyım normal doğumda ama extra bir durum çıkmaz inşallah

ınsallah canım benım bı de benı etrafımdakıler oyle bır gazlıyorlar kı sen kesın normal dogurursun dıye,guclusun dıye:)))

ses seda yok onlardan.. benelse in bir günü kaldı. ona 2 gün vermiştik haber vermesi için...

neyse sağlıklı olsunlar da 1 gün daha bekleriz haber için :16:

canım maşallah size sonunda kavuşmuşsun bebişine daha hızlı büyürler artık:16:

:9::9::9:
kızlar allah iyiliğinizi versin :9::9::9:

normalciler diye liste yapılmış :9:

süpersiniz :nazar::nazar::nazar:
normalciler sezeryancılara karşı :9::9::9:

bir avazda inşallahhh rabbim hepimizi kurtarsın:nazar::nazar::nazar:

canım gozunaydın Rabbım tez zamanda kucagına alıp ve gıtmeyı nasıp etsın:nazar:

bızımkı fakır ın umudu olayı:)))emınım yarımızdan fazlası aa bende sezeryan oluyorum dıcek:)))

bızımkı fakır ın umudu olayı:)))emınım yarımızdan fazlası aa bende sezeryan oluyorum dıcek:)))

hayırlısı olsun canım :16:
ama şimdiye kadar hep sezeryan ldu tablomuzda normal doğum da bulunsun di mi:9:

aslında normal doğumun fazla sezeryanın az olması gerekiyo ama şartlar diyelim hayırlısı diyelim:16:

ama liste ismine bayıldım NORMALCİLER :1::1::1::1::1:

heheheh biz normalciler olarak bizim neyimiz eksik neden bi tablomuz olmasin:1: her an tetikte beklemek te cok zor yaw, ne zaman nerede dogurcagimiz belli degil:1: ben gezmelerde dogurabilirim:49: dedigin gibi camos rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah:nazar::nazar::nazar:

heheheh biz normalciler olarak bizim neyimiz eksik neden bi tablomuz olmasin:1: her an tetikte beklemek te cok zor yaw, ne zaman nerede dogurcagimiz belli degil:1: ben gezmelerde dogurabilirim:49: dedigin gibi camos rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah:nazar::nazar::nazar:

çok gezmesin normalciler

her an su nişan ne bileyim bişeyler gelebilir:9:

iyi de normalcileri nasıl eklicem tabloya :1::1::1:

aslında nickleri yazayım doğum tarihlerine her an gelebilir yazayım:1::1::1:

Back
X