Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bizimkilerde yeter canım gerçi kimse yok burdayani benim bi çok akrabam burda ama eşimin toplasan 6 7hanedir gelecek olanlar 30 40 bizimkiler olsa kalanda komşulara yeter heralde diye düşünüyorum
bizimde öyle pek kimse yok , geleceklerde az çok belli bende 10 tane fazladan olsun dedim genede 40 tane verdim
Leyli2212
nilidil
yarenay
dilfeza
faktorB
ugurlu07
esizm
frhnrfhn
mercim
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......
21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............
25 Eylül Salı...............Minataha.......
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....![]()
kızlar merhaba negüzel doğum tARİHLERİNİZ BELLİ OLMUŞ BENDENDE GÜZEL HABERLER VAR 2GÜNDÜR EMZİRMEYE GİDİYORUM OĞLUMU KIZIM DAHA BECEREMEDİ AMA BENDEN MUTLUSU YOK 2AY SONRA KOKUSUNU DUYDUM YAVRULARIMIN 1.500OLDU KİLOMUZDA ŞÜKÜRLER OLSUN
Leyli2212
nilidil
yarenay
dilfeza
faktorB
ugurlu07
esizm
frhnrfhn
mercim
kızlar merhaba negüzel doğum tARİHLERİNİZ BELLİ OLMUŞ BENDENDE GÜZEL HABERLER VAR 2GÜNDÜR EMZİRMEYE GİDİYORUM OĞLUMU KIZIM DAHA BECEREMEDİ AMA BENDEN MUTLUSU YOK 2AY SONRA KOKUSUNU DUYDUM YAVRULARIMIN 1.500OLDU KİLOMUZDA ŞÜKÜRLER OLSUN
Bir daha doğum sahnesi izlemeyeceğim:)
Hep gözümün önüne geliyor.
Sende normal doğumu bekleyenlerdensin herhalde. Bizde az sayılmayız aslında.
Aynen bende bu durumdayım dün sancı vardı azıcık salı gunu evimiz temizlenecek ondan sonra hemen doğabilirsi n oğlum diyorum ama sancıda gelince aslında hoşuma gidiyor kendi sancimla doğurmayı çok istiyorum sonlara kalmak çok sıkıcıymis 41. Hafta filan Allah korusun :S
aaaa gerçekten hiç yok normal doğuran , normal istiyorum diyenlerede bakıyorum hep son anda sezaryen diyorlar :44: bendemi öyle olucam acaba diyorum :26: ben kararlıyım normal doğumda ama extra bir durum çıkmaz inşallah
ses seda yok onlardan.. benelse in bir günü kaldı. ona 2 gün vermiştik haber vermesi için...
kızlar allah iyiliğinizi versin
normalciler diye liste yapılmış
süpersiniz
normalciler sezeryancılara karşı
bir avazda inşallahhh rabbim hepimizi kurtarsın![]()
bızımkı fakır ın umudu olayı:)))emınım yarımızdan fazlası aa bende sezeryan oluyorum dıcek:)))
kızlar allah iyiliğinizi versin
normalciler diye liste yapılmış
süpersiniz
normalciler sezeryancılara karşı
bir avazda inşallahhh rabbim hepimizi kurtarsın![]()
heheheh biz normalciler olarak bizim neyimiz eksik neden bi tablomuz olmasinher an tetikte beklemek te cok zor yaw, ne zaman nerede dogurcagimiz belli degil
ben gezmelerde dogurabilirim
dedigin gibi camos rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah
![]()
hahahha evet aynen öyle yazçok gezmesin normalciler
her an su nişan ne bileyim bişeyler gelebilir
iyi de normalcileri nasıl eklicem tabloya
aslında nickleri yazayım doğum tarihlerine her an gelebilir yazayım![]()