2012 Ekim Anneleri

çok gezmesin normalciler

her an su nişan ne bileyim bişeyler gelebilir:9:

iyi de normalcileri nasıl eklicem tabloya :1::1::1:

aslında nickleri yazayım doğum tarihlerine her an gelebilir yazayım:1::1::1:
Her hersey olabilir gercektn :) Evet cnm oyle yap bizide nick imizle ekle en iyisi :)

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

doktordan hayırlı haberlerle döndük dualarınız için Allah razı olsun.
2 haftalık hastalığıma ve 4 gün hastanede yatmama rağmen kilo almışız boyumuz uzamış suyumuz çok ii maşallah.Oğluşum yine elini emiyodu bana çekmiş kuzum anasıda 9 yaşına kadar parmak emerdi:52:

hareketimizin azalma sebebini başlardaki gibi düşün dedi doktorum o zaman küçüktü hissedemiyorum diyodun şimdide o büyüdü yeri daraldı annesi dedi.zaen otobüse bindik başladı kıpırdamaya oğluşum halk otobüsüne binmeyi istiyomuş meğerde anası bilememiş:52::52:

benide normal doğuma ekleyin kızlarcım.annem ve sağlık bakanımız normal doğurmam konusunda pek ısrarcılar şayet:9:

bebeklerimiz doğdumu haber varmı???

2 haftalık hastalığıma ve 4 gün hastanede yatmama rağmen kilo almışız boyumuz uzamış suyumuz çok ii maşallah.Oğluşum yine elini emiyodu bana çekmiş kuzum anasıda 9 yaşına kadar parmak emerdi:52:

hareketimizin azalma sebebini başlardaki gibi düşün dedi doktorum o zaman küçüktü hissedemiyorum diyodun şimdide o büyüdü yeri daraldı annesi dedi.zaen otobüse bindik başladı kıpırdamaya oğluşum halk otobüsüne binmeyi istiyomuş meğerde anası bilememiş:52::52:

benide normal doğuma ekleyin kızlarcım.annem ve sağlık bakanımız normal doğurmam konusunda pek ısrarcılar şayet:9:

Masallah cnm kuzuna :) asu hariç kimseden haber yok onunkileri de camokadn alıyoruz :) senide ekliyoruz cnm ins :)

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug
Hadi bakalım 15 olduk :) hepimize Rabbim güç versin de doğuralım hayirlisiyla kuzularımızı :9:

canım bende normal doğumu bekliyorum,önce bebek tersdi dönmez sandım ve sezeryan diyordum,ama şimdi doğum pozisyonunda çok şükür,bu benim ikinci normal doğumum olacak kısmetse önce korkuyordum,ama şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum,belim ve kasıklarımda ağrılar oluyor galiba günüm yaklaşıyor...bdt ye göre tam 15.günüm var...
kendime bir arkadaş buldum ben...faktorB ve ben normali bekliyoruz,yok mu?artıran:9::9::9:
:118::118::118::118::118::118:

Ben de varım canım :ssz::ssz::ssz:. Benim bdt 12 ekim ama bebişim doğum pozisyonuna girmiş. Dün nst'de sancım da çıktı. :32::32::32: Çatı kemiklerim ve adet ağrısına benzeyen yalancı snacılarım da var; yavaş yavaş belim de ağrımaya başladı. Çok sabırsızlanıyorum ben de:34::34:

Son düzenleme:
birde kızlarcım 3.defa tansiyonum 14/9 çıktı bu tehlike demek biliyosunuz 3 gün günde 3 defa ölçtüreceğim doktoruma bildireceğim eğer hala yüksekse ilaç kullanmaya başlayacağım varmı aranızda benim gibi olan

bugün ben de güzel haberlerle döndüm doktorumun yanından.bebeğim gelişimi geriden gidiyordu.yavrum 2 haftada 700gr almış ve çok mutlu oldum:nazar:.şimdi tam zamanında.NST ye bağlandım bugün kalp atışları düzenli dedi.ama sancı hakkında bişi söylemedi.sonra muayenede saçları var bebeğinin dedi:emir_bebek: bir de karnım yamuk duruyor benim sola dogru..doktor eliyle düzeltmeye çalışıyor öok komikti yaa:52: ama benim daha belli değil normal mi sezeryan mi.çatı kontrolü ne zaman yapılır bilmem

birde kızlarcım 3.defa tansiyonum 14/9 çıktı bu tehlike demek biliyosunuz 3 gün günde 3 defa ölçtüreceğim doktoruma bildireceğim eğer hala yüksekse ilaç kullanmaya başlayacağım varmı aranızda benim gibi olan

canım 14/9 deyince çok aşinayım bu tansiyona.çünkü benim de heyecandan her gittigimde bu degerde..önlem amaçlı tansiyon ilacı verdi,2 haftadır kullanıyrdum.bugün kontrolde yine 14/9 çıktı.valla dedim doktor bey ben ilaç ta kullanıyorum size heyecandan oldugunu söylemiştim dedim.evde normal çıkıyor çünkü.evde düzenli tansiyonunu ölç..not al doktoruna göster ona göre ilaç verir

gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel haberler veririsin bebişimiz hakkında ekledim canım sen de normalcisin :9:

bugün ben de güzel haberlerle döndüm doktorumun yanından.bebeğim gelişimi geriden gidiyordu.yavrum 2 haftada 700gr almış ve çok mutlu oldum:nazar:.şimdi tam zamanında.NST ye bağlandım bugün kalp atışları düzenli dedi.ama sancı hakkında bişi söylemedi.sonra muayenede saçları var bebeğinin dedi:emir_bebek: bir de karnım yamuk duruyor benim sola dogru..doktor eliyle düzeltmeye çalışıyor öok komikti yaa:52: ama benim daha belli değil normal mi sezeryan mi.çatı kontrolü ne zaman yapılır bilmem
kaç kilo bebişcin canm.

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Hadi bakalım 16 olduk :) ekledim cnm

senin de gözün aydın canım maşallah bebişimize açığı kapatmış annesini sevindirmiş:nazar::16:

masallah canim oglusuna:nazar::nazar::nazar: seninde bebisinde iyi olmasina sevindim:34:

canım 14/9 deyince çok aşinayım bu tansiyona.çünkü benim de heyecandan her gittigimde bu degerde..önlem amaçlı tansiyon ilacı verdi,2 haftadır kullanıyrdum.bugün kontrolde yine 14/9 çıktı.valla dedim doktor bey ben ilaç ta kullanıyorum size heyecandan oldugunu söylemiştim dedim.evde normal çıkıyor çünkü.evde düzenli tansiyonunu ölç..not al doktoruna göster ona göre ilaç verir

ayy ne kadar beni anlatmışsın canım her doktora gittiğimde acaba diye diye tansiyonum en başından beri yüksek çıkıyor sağlık ocağına gidiyorum normal ne yapacağımı şaşırdım inan.geçen çarpıntım oldu hemen polikliniğe gittim bu sefer küçük düşmüş ne yapacağım bilemiyorum vallaha:44:

Back
X