Hoşbulduk
Ben ya eylül annesi olacağım ya ekim burayada selam vereyim dedim![]()
hoşgeldinnnnn
sende benim gibi kararsızsın:)
benimde ekim başı görünüyor ama eylül olur sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk
Ben ya eylül annesi olacağım ya ekim burayada selam vereyim dedim![]()
Evet heyecan cok fazla elimde olsa hergün dr a gidip iyi olduğunu öğrenicem... :)
evet aynen bende öyleyim ve yarın yine bebişimi görmeye gidiyorum :))
hoşgeldinnnnn
sende benim gibi kararsızsın:)
benimde ekim başı görünüyor ama eylül olur sanırım
peki öyle olsunnKedersizzz yarın koyarım cnm çıkıcam birazdan:)
evet var canım :13:bende almayı düşünüyorum bakalımBen dün gittim :) şimdi internette gördüm bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğin bir cihaz varmış pek sevindim görünce :)
Hoşbuldukdoktor 16 eylül 6 ekim dedi benimde eylül gözüküyor ama kısmet
![]()
arkadslar mrb. ben de 6+4 gnlük hamileyim.karın agrım var yanıyor sanki adet sancısı gibi ve bacaklarım da agrıyo .neden acaba ?
Ya ben cok mu nazliyim neyim yataklara dusurdu bebikim beni. 24 saat uyuyabilirim. Birde depresyonda gibiyim bezgin bekir oldum kaşlarimi aldirmadim ne zamandir saldim kendimi eşim sen 9. Aya nolcan diyo cok killi olabilirim boyle gidersem . Nolcak benim halim pofff![]()
arkadslar mrb. ben de 6+4 gnlük hamileyim.karın agrım var yanıyor sanki adet sancısı gibi ve bacaklarım da agrıyo .neden acaba ?
Ya ben cok mu nazliyim neyim yataklara dusurdu bebikim beni. 24 saat uyuyabilirim. Birde depresyonda gibiyim bezgin bekir oldum kaşlarimi aldirmadim ne zamandir saldim kendimi eşim sen 9. Aya nolcan diyo cok killi olabilirim boyle gidersem . Nolcak benim halim pofff![]()
merhaba güzel anneler.doğum 1 ekim olduğundan haftam çoğunuzdan önde sanırım.:)10+1 im şuan.bugün dr a gittik kan aldırdık.2 li testim için.2hafta sonrada testle ultrasona bakılıp down sendromu taraması yapılacak.inşallah herşey temiz güzel sağlıklı çıkar:)))bebiş gayet iyi dedibacakları uzamış
çırpı bacaklım benim:)))makinam olsa foto koyardım ama makinem yok ne yazıkki.hepimizin bebişler sağlıkla büyüsün inşallah.şimdilik olanlar bunlar.bu arada 2l,i test için dr a giden varmı?sizler neler yapıyorsunuz ...
![]()
hehehehe aynıı bennnntedavi öncesi almıştım kaşları bıyıkları ogünden bugüne el değmedi recep ivedik gibi dolaşıyorum ortalıkta
biraz daha bekliycekler galiba
3 hafta sonra kayınımın düğünü var ozaman aldırırım artık
![]()
merhaba hanımlar...ben bayadır uğramıyorum,maaşallah birsürü annemiz olmuşherkesi tebrik ederim.ben mide bulantılarım yüzünden hayattan kopmuş vaziyetteydim,iki haftada dört kilo vermiştim. hastanede serum yedim biraz kendime geldim,bi kaç gündür daha iyiyim.en azından bişeyler yiyebiliyorum..bi de en son doktorum 28 eylül dedi doğum tarihini, 4 ekim demişlerdi daha önce.bende anlamadım,göreceğiz bakalım
![]()
Ah sadece kaş biyik olsa... Digerleride benimleler hala
İlk haftalar boyle zor oluyor demek hic etrafima bakip merak etmemisim hamileleri basima geldikce anliyorum ne zor oldugunu
kızlar benimde bugün belim ağrıyo hafifde karnımda sancı var regl günüm normalde acaba ondanmıdır ki? duymuştum regl günü geldimi aynı adetliymiş gibi ağrısı olaanları:18: