• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

2 gün girmedim ne kadar birikmiş sayfalar.oku oku bitmedi.okumasaydım keşke dedim sonra da:9:herkes canı ne çektiyse yazmış.benim de canım çekti nolcak şimdi:9::9::9:

hoşgeldin canım..sat.larımız aynı.bakalım doğum da aynı zaman olcak mı:1:

ben de arada yiyorum.hamilelikten önce diyet yaparken almıştım.hala bitiremedim ama canım pek de istemiyo...

bakalım artık ben normal yaparım heralde sen

merhaba guzel anne adaylari nasilsiniz:1: haftaya doktora gidicem 7+6 oldum bebisimi göremedim hala, zaman gecmiyor:44:

kızlar akşamınız nasıl geçiyo bişey sorucaktım benim bebeğim bazen pıt pıt atıyo.sizinde oluyomu bir sızı var sağ tarafımda.ilk gebeliğimde yoktu ikisi birbirinden farklı bunda hep kabızım idrarımın rengi koyu sarı su içtiğim halde yani midemde yanma var ağzım acı hep ilk gebeliğimde şiddetli bulantı karın ağrısı vardı diğerleri yoktu bundada bulantı sabah oluyo kahvaltı yapınca da geçiyo ilkinde 5 ay hiçbişey yiyemedimm bunda şükür rahatım ikinci gebeliği olanlar sizinki nasıl AYNI MI? FARKLI MI?

kızlar akşamınız nasıl geçiyo bişey sorucaktım benim bebeğim bazen pıt pıt atıyo.sizinde oluyomu bir sızı var sağ tarafımda.ilk gebeliğimde yoktu ikisi birbirinden farklı bunda hep kabızım idrarımın rengi koyu sarı su içtiğim halde yani midemde yanma var ağzım acı hep ilk gebeliğimde şiddetli bulantı karın ağrısı vardı diğerleri yoktu bundada bulantı sabah oluyo kahvaltı yapınca da geçiyo ilkinde 5 ay hiçbişey yiyemedimm bunda şükür rahatım ikinci gebeliği olanlar sizinki nasıl AYNI MI? FARKLI MI?

selam canım benimde 2.gebeliğim tamamen farklı birbirinden ilk gebeliğimde kabızdım midem hiç bulanmadı bundada kabız değilim midem hep bulanıyo malesef...

arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım biz iyiyiz kızımla yemek yeme savaşı veriyoruz 2.5yaşında ve herşeyi blendır istiyo sabah bulamaç kahvaltı istiyo yarından itibaren 2gün aç bırakmaya karar verdim bakalım başarabilicekmiyiz sabır istiyorum allahtan artık...bu hediye olayı neee nereye kayııt olunuyo...

arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım biz iyiyiz kızımla yemek yeme savaşı veriyoruz 2.5yaşında ve herşeyi blendır istiyo sabah bulamaç kahvaltı istiyo yarından itibaren 2gün aç bırakmaya karar verdim bakalım başarabilicekmiyiz sabır istiyorum allahtan artık...bu hediye olayı neee nereye kayııt olunuyo...

Kızlar ben prima dan ilk hediye kutusunu 2 hafta önce aldım buraya yazmayı unutmuşum!!! beni aradılar ve 1 hafta sonra geldi kutu ve kargo ücreti 4. 72 Tl tutuyo. Yararlı çok şeyler var içinde, yani benim görüşüm bebek bezleri, kitaplar dvd, mama kabı,arielden leke çıkarici pantenden şampuan eşantillonları ve indirim kuponları..
milupa ya da kayıt oldum daha haber yok ama ondan..

Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum

Günaydın güzel anneler maşallah ne çok ilerlemiş forum :) aramıza yeni katılan arkadaslar olmus hoşgeldiniz inşallah Allah hepimizin bebişini kucağımıza sağlıkla almamızı nasip eder. bende yarın için aldım randevuyu gidim bi bakim bebişim napıyor :21: ilaçlarımda bitti hem yazdırırım bu arada:49:

Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum

canım benim korkma olmamıştır . stres altında gebelik geçiren hatta dayak yiyen kadınlarımız bile var biliyosun . ama tabi stres bebek için iyi değil sakin olman gerek arkadaşına gidip kafayı dinlemeyi düşünmen iyi olmuş. inşallah en kısa zamanda herşey düzelir rahata kavuşursun. bol bol sıvı al dinlen.

canım benim korkma olmamıştır . Stres altında gebelik geçiren hatta dayak yiyen kadınlarımız bile var biliyosun . Ama tabi stres bebek için iyi değil sakin olman gerek arkadaşına gidip kafayı dinlemeyi düşünmen iyi olmuş. Inşallah en kısa zamanda herşey düzelir rahata kavuşursun. Bol bol sıvı al dinlen.

çok saol canım umarı herşey güzel olur benim ve bebeğim için...

cnm sana özel msj attım bir bakarmısın?
sakin olmaya çalış hepimizin evliliğinde olabiliyor bu tür sorunlar cnm

korkma canım bişey olmamıştır ama bebk etkileniyo stresten tabi
her evlilikte oluyor inan bana kimse dört dörtlük bir evlilik yaşamıyor kendini koyverme hemen
arkadaşına gitmen senin için iyi olur hem sakin bir kafayla düşünmüş olursun eşinde yaptıklarıyla pişman olur gelip özür diler senden umarım ..
boşanmak kolay değil heleki bu saaten sonra hiç değil :49: at şuan kafandan boşanmayı tabi çok çok büyük bir sorun yoksa ortada hani şiddet olur aldatma olur tamam boşanılır ama diğer sorunlar halledilebilir canım sen şuan hiç kimseye bişey deme ailen bilmesin biliyorsun aileler karışınca iş daha çok karışıyor .umarım düzelir bir an önce canım sende sıkma üzme canını bebişinde üzülmesin artık :48:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ıns sızde bebişlerde iyisinzidir bizde bulantılar devam :1:

ilayda canım sakın ol acele karar verme hıcbısey ıcın yanlıs bı hareket yapmana neden olabılır arkadasların dedıgı gıbı her evlılıkle oluyor su an bız cok hassasız daha fazla etkılenıyoruz o yüzden emınım düzelecektir kısa süre içinde:34:

canım bırebır aynı seylerı yasıyorum dıyebılırım benımde ıkıncı hamıellıgım ılkındede oldu bulantı fılan ama ılkınde psıkolojık olarak cok hazırdım bırde bılınmezlıgın ardında bazı seylere katlanmak daha kolay oldu ama zor bı hamılelık deıldı bunda dedıgın gıbı karnımda sankı bebek oynuyomus gıbı harket ve tamalar oluyor daha cok erken tabı buyuk bı ıhtımalle gaz sıkısması onalr ıdrarımda koyu ama ben su ıcemıyorum fazla eskısı gıbı mıdem bulanıyo cunku ama cay ıcımı bastırıyor nedense:1:

kızlar günaydın.Sizlere bişi danışmak istiorum kararısızm şuanda.Bn 8+1 haftalık hamileyim.p.tesi kalp atışını gördk ama sesini duymadık.cihazdan kaynaklaan bi durummuş.Model geri anladığım kadr.yani ben şuanda kararısızm başka dr a dha gitmelimiyim?Snçta ileleyen haftalarda 3boyutlu yada 4 boyutlu ultrasonla bakması gereken duurmlarda dr bu konuda bna yetrsiz kalıcak.kafam karışık.ne yapmam lazım.Çok takılmalı mıyım bu konuya ? 1 ay snra gel dedi.Orda ben söledim 2li testi yaparz değil mi die.drun aklında yok olmalıki ee tabi bakılabilinir dedi.anlam veremedim:S ya ben panik oldum yada başka bişi.Drumdan da memnunum hani. çok raht olmasına rağmen.

Back
X