2012 Ekim Anneleri

Kızlar 20 sinde gidecektim dr uma vazgeçtim bu cuma gitmeyi düşünüyorum tekrar bi görüşeyim drumla bakalım yerindemi

Valla ben sadece kendime bir tane hamile tişörtü aldım okadar.... Ama hamile bir arkadaşım kendininkiyl benimkine pijama takımı almış. İki cinsiyete de uyacak şekilde okadar :=)))

kız eşinin kızkaredsı dıye nıye uzatıyosun görümcem de gıtsın

bende dogumdan 2 hafta once gıtmıstım ılk kez agdacıya o zmana kadar kendım hallettım ama son zamanda yapması ımkansız
yaa ben sevmiyom o tabirleri bi de benden küçük olduğu için sanki görümcem değil gibi geliyo
kızlarr bebişlerinize hiç bişi aldınızmı daha erken ama?

ben de cinsiyet belirlendikten sonra alıcam inşallah :)

Son düzenleme:
Valla ben sadece kendime bir tane hamile tişörtü aldım okadar.... Ama hamile bir arkadaşım kendininkiyl benimkine pijama takımı almış. İki cinsiyete de uyacak şekilde okadar :=)))

bir aceleci ben çıkmışım sanırım kimle konuşsam zıbın al pijama al en cok onlar lazım olcak diyor o yüzden başladım almayaçıtçıtlı atlet felan aldım

ben aldım 1 2 şey yeşil ve sarı iki cinsiyette giyebilir diye zıbın felan aldım kışa gelçek ya bebişim patikli pijama felan aldım
aaa ne güzel güle güle giydir minicik ayaklarına
Kızlar 20 sinde gidecektim dr uma vazgeçtim bu cuma gitmeyi düşünüyorum tekrar bi görüşeyim drumla bakalım yerindemi

canımm yaa bebişini görmeden rahat etmiyceksin iyi yaptın gördüğünde rahat nefse alırsın

ahh o hamile tişörtleri içimde ukte bırakmıştı inşallah artık alıp giycem bende

bir aceleci ben çıkmışım sanırım kimle konuşsam zıbın al pijama al en cok onlar lazım olcak diyor o yüzden başladım almayaçıtçıtlı atlet felan aldım

Canım iyi yapmışsın lazım tabi.... Ama işte ne bilim almadım ben. Şimdi sen öyle diyine de ben düşündüm... Zıbın atlet alsam mı diye :))

ahh o hamile tişörtleri içimde ukte bırakmıştı inşallah artık alıp giycem bende

İnşallah arkadaşım :=)) Ben çocuk doğduktan bir süre sonra da giyebileceğimi dşünüyorum.... Netice de yeni doğum yapmışız... Sonra da işte evin içinde yada yatarken giyerim diyorum :=)))

Canım iyi yapmışsın lazım tabi.... Ama işte ne bilim almadım ben. Şimdi sen öyle diyine de ben düşündüm... Zıbın atlet alsam mı diye :))

canım en sona en büyükleri bırakıcaz biz atlet zıbın pijama aldım koydum yavaş yavaş yapayımcinsiyeti belli olsun kıyafetle battaniye felan alıcam bütçeyede çok yüklenmemiş olurum hem

ben renginden dolayı değil de hem daha çok erken diye hem de cinsiyet belirlenmeden alınmaz gibi bi inanıştan dolayı(gerçi bu inanış da erken alınmasın diye doğmuş). zaten kesinlikle ve kesinlikle pembe veya mavi hiçbir şey almayacağım..gelenler olur zaten muhakkak onlara çok da engel olamam :) cinsiyet ne olursa olsun karışık giydiricem inşallaha bebişimi

İnşallah arkadaşım :=)) Ben çocuk doğduktan bir süre sonra da giyebileceğimi dşünüyorum.... Netice de yeni doğum yapmışız... Sonra da işte evin içinde yada yatarken giyerim diyorum :=)))

giyeriz tabi hem doğumdan hemen sonra o göbekler inmiyo bir müddet
birde çok rahat yatarkende pijama üstü niyetine giyeriz dediğin gibi

canım en sona en büyükleri bırakıcaz biz atlet zıbın pijama aldım koydum yavaş yavaş yapayımcinsiyeti belli olsun kıyafetle battaniye felan alıcam bütçeyede çok yüklenmemiş olurum hem

Gayet mantıklı bence.... Bir anda almak zor olur hepsini... Yada çok üst üste gelirse zor olur yani... Bak eşim gelsin de şehir dışından ben de alacağım iç giyimden birşeyler. Sağol valla bana fikir oldun

Gayet mantıklı bence.... Bir anda almak zor olur hepsini... Yada çok üst üste gelirse zor olur yani... Bak eşim gelsin de şehir dışından ben de alacağım iç giyimden birşeyler. Sağol valla bana fikir oldun

ne demek canım tabikide burda fikir alışverişinde bulunucaz atlet zıbın asla yetmicek bize kuscak bişi olcak al koy zarar gelmez bide kış bebeklerimiz olck pijama içine giymek için çoraplı pijamalar oluo ya ondan alalım üşür miniklerimiz kara kışta :)

selam kızlar herkesler iyidir inş.

bazı arkadaşlar bebişlerine kıyafet almışlar bile ne güzel

sanırım ben 4-5.aya kadar almam ama bebek bezini stok yapanlar oluyomuş çok kullanıldığı için her ay alanlar oluyomuş bilginize

bend eogluma genelde unısex seyelr almıstım su an bısey almadım oglan olursa cok fazla bısey almam bı suru var am akzı olursa pembiş şeyelr alırım tabiii

mantıklı aslında hem pahalıda oluyo bebek bezleri iyi söledin cnm düşünebilirim :)

bend eogluma genelde unısex seyelr almıstım su an bısey almadım oglan olursa cok fazla bısey almam bı suru var am akzı olursa pembiş şeyelr alırım tabiii

aa evet erkek olursa abisinden kalan çok şey vardır fazla masraf olmaz.

benimde abimin kızı komşumun oğlu var cinsiyete göre puset yürüteç kanguru salıncak gibi şeyleri hep onlardan alıcam

mantıklı aslında hem pahalıda oluyo bebek bezleri iyi söledin cnm düşünebilirim :)

evet canım aynen öle pahalı ve çok tükenen bişey ama ben hangi markanın iyi olduğunu bilmiyorum.sadece kulaktan dolma prima kullanırsan ve değişiklik yapınca pişik oluyomuş onu duydum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…