Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamilelik o kadar tuhaf ki duygularıo alt üst ediyo, helede beniiii halime şükrediyorum çok iyi ama eşimin ailesiyle yaşıyorum ve gün geçtikçe dahada zorlaşıyor. Allahın izniyle ağustosda taşıncaz çünkü ev o zaman bitecek ama ona bile sevinemiyorum ya aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya bebeğim erken doğarsa diye hep dua ediyorum öyle olmaması için ama işte
birde ailemden ayrıyım onlar fransada ben konya da o beni dahada mahvediyor, hergün hergün ağlıyorum hamile kalmadan bu kadar değildi keşke annem yanımda olsaydı kardeşlerim burda olsaydı diye.. Ben birde annemi üzdüm geldim buraya onların haberi yokken ama şimdi çok şüükür rabbime herşey yolunda ama bazen keşke gelmeseydim diyorum, eşimin yüzüne de bir tokat gibi çarpıyor bu!!
Mesela geçen gün ağlıyordum yine geldi yapma felan dedi ben sen ne anlarsın ki senin için herşey kolay burada herşeyi çeken benim buraya geldiğim için çok pişmanım dedim, ağlamaya başladık beraber onu çok üzdüğümün farkına vardım ama elimde değil ki ne yapabilirim beni herşey boğuyor.... Kafanızı şişirdim bu arada ama bunları yazmak istedim rahatlamak içinn
kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam
1 ay sonra kontrole gel dedi![]()
kendi başıma konuşmaktan sıkıldım,çıktım :99::99::99: .ara ara bakıyorum yine de kim ne demiş diye :97::97:vallaha kızlar size katılıyorum.eskiler kayboldu.bize itibar kalmadıeskiler nerlerdesinizzzzzz
![]()
Kızlar hamilelik o kadar tuhaf ki duygularıo alt üst ediyo, helede beniiii halime şükrediyorum çok iyi ama eşimin ailesiyle yaşıyorum ve gün geçtikçe dahada zorlaşıyor. allahın izniyle ağustosda taşıncaz çünkü ev o zaman bitecek ama ona bile sevinemiyorum ya aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya bebeğim erken doğarsa diye hep dua ediyorum öyle olmaması için ama işte
birde ailemden ayrıyım onlar fransada ben konya da o beni dahada mahvediyor, hergün hergün ağlıyorum hamile kalmadan bu kadar değildi keşke annem yanımda olsaydı kardeşlerim burda olsaydı diye.. ben birde annemi üzdüm geldim buraya onların haberi yokken ama şimdi çok şüükür rabbime herşey yolunda ama bazen keşke gelmeseydim diyorum, eşimin yüzüne de bir tokat gibi çarpıyor bu!!
mesela geçen gün ağlıyordum yine geldi yapma felan dedi ben sen ne anlarsın ki senin için herşey kolay burada herşeyi çeken benim buraya geldiğim için çok pişmanım dedim, ağlamaya başladık beraber onu çok üzdüğümün farkına vardım ama elimde değil ki ne yapabilirim beni herşey boğuyor.... kafanızı şişirdim bu arada ama bunları yazmak istedim rahatlamak içinn
ilk aylarda naneyi az kullanacağız çünkü rahim iç tabakasını inceltme gibi bir özelliği varmış.. bir de maydanoz yemiyoruz...
kızlar facede bir arkadaş paylaşmış bende kopyalıyorum aman dikkat
bir arkadaşımın başına gelen bir olay .
Sabah Bana Bir Telefon Geldi..Hemde Cebim Arandı..Karşıma Çıkan Bayan,Merhaba İle Söze Başladı,Bir Bebeğiniz Olmuş Hayırlı olsun Güle Güle Büyütün Dedi,Teşekkür Ettim Ardından Söze Başladı,Ben Devlet Sağlık Kurumundan Arıyorum,Bebeğinizin Yapılması Gereken Bazı Zorunlu Testleri Var,Bunun için Evinize Gelip Bebeğinizden Kan Almamız Lazım Dedi,Çok Şaşırdım,Ve Ayrıcada Çok Tuhaf Geldi,Eeee Dedim ne Yapmam Gerek,Bebekte Bi Sorunmu Var..Hani Zannettimki Bebek İlk Doğduğundan Topuktan Kan Alınıyoya Heralde Dedim Onda Bi Sorun Çıktı Ve Aklıma Bi Şüphe İle Korku Düştü..Taaaakii Benden Bebeğin Adını Soyadını,Anne Adını Ve Adresimizi İsteyene Kadar.....Pardon Dedim,Bebeğin Olduğunu Biliyorsunuz,Telefonumu Biliyorsunuz,Eeee Ama Adını,Anne Adını Ve Adresimi Bilmiyosunuz,Siz Kimsiniz Diyince Telefon Yüzüme Kapandı...Topuk Kanımızın Alınıp Yollandığı Merkezi Aradığımda İse Kesinlikle Taraflarından Böyle Bir Arama Yapılmadığını Ayrıca Bebeğimizdede Kesinlikle Bi Sorun Olmadığını Öğrendim..Anlaşılan Artık Bebeklerimizin Bir Damlacık Kanına Bile Göz Diken Bir Toplumla Karşı Karşıyayız....Böyle Aramalara,Özel Numaralara Aman Dikkat..Bir Problemmi Var Düşüncesine Biraz Daha Kapılıp Adresimi Versem Acaba Başıma Ne İşler Açılacaktı Kimbilir...!!!!
kızlar facede bir arkadaş paylaşmış bende kopyalıyorum aman dikkat
bir arkadaşımın başına gelen bir olay .
Sabah bana bir telefon geldi..hemde cebim arandı..karşıma çıkan bayan,merhaba ile söze başladı,bir bebeğiniz olmuş hayırlı olsun güle güle büyütün dedi,teşekkür ettim ardından söze başladı,ben devlet sağlık kurumundan arıyorum,bebeğinizin yapılması gereken bazı zorunlu testleri var,bunun için evinize gelip bebeğinizden kan almamız lazım dedi,çok şaşırdım,ve ayrıcada çok tuhaf geldi,eeee dedim ne yapmam gerek,bebekte bi sorunmu var..hani zannettimki bebek ilk doğduğundan topuktan kan alınıyoya heralde dedim onda bi sorun çıktı ve aklıma bi şüphe ile korku düştü..taaaakii benden bebeğin adını soyadını,anne adını ve adresimizi isteyene kadar.....pardon dedim,bebeğin olduğunu biliyorsunuz,telefonumu biliyorsunuz,eeee ama adını,anne adını ve adresimi bilmiyosunuz,siz kimsiniz diyince telefon yüzüme kapandı...topuk kanımızın alınıp yollandığı merkezi aradığımda ise kesinlikle taraflarından böyle bir arama yapılmadığını ayrıca bebeğimizdede kesinlikle bi sorun olmadığını öğrendim..anlaşılan artık bebeklerimizin bir damlacık kanına bile göz diken bir toplumla karşı karşıyayız....böyle aramalara,özel numaralara aman dikkat..bir problemmi var düşüncesine biraz daha kapılıp adresimi versem acaba başıma ne işler açılacaktı kimbilir...!!!!
evet çok kötü....yalnız bu yazıda beni en çok rahatsız eden şey bütün kelimelerin büyük harfle başlaması..çok mu öğretmenim acaba ben???![]()
evet çok kötü....yalnız bu yazıda beni en çok rahatsız eden şey bütün kelimelerin büyük harfle başlaması..çok mu öğretmenim acaba ben???![]()
korkunç birşey bu neymiş böyle eve gelip kan alcaklar demek iyi akıllılık etmiş kadın
ayy allah korusunnn böyle bir olayada mı başlamışlar![]()
slm kizlar birsey sormak istiyorum krem peynir gebelikte zararliya peki kaymakta zararli midir acaba hazir krem tarzi kaymaklar varya.ben cok seviyorum da:)
slm kizlar birsey sormak istiyorum krem peynir gebelikte zararliya peki kaymakta zararli midir acaba hazir krem tarzi kaymaklar varya.ben cok seviyorum da:)
krempeynir zararlımıııı:18::18::18::18::18::18::18: