• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

merhaba bayanlar:)

esasında doğal ve mevsiminde olan herşeyi yiyebiliriz.
krem peyniri tüketebiliriz ancak alışkanlık haline gelmemeli bence. beyaz peynir ya da tulum vs yenilmesinde hiçbir sorun yok zaten. sadece açıktan almayın, vakumlu ambalajları tercih edin bence.

bence abartmadan yenılebılır kı ben surulebılır beyaz peynır cok yıyıyorum bısı olacagınıda dusunmuyorum oyle olsa annem benı dussun dıye neler yemıs neler yapmısta nafıle bırazda nasıp arkadaslar cok uzerıne dusmemek lazım bence

ya bak sen deyince aklıma geldi..geçen gün kayınvalidem anlattı.eşime hamileyken istememiş doğurmak..çocuk düşsün diye ip atlamış hergün,yukarlara falan uzanmış,kendini ordan burdan atmış..te allam ya öldürmeyen allah öldürmüyo işte.yaşacağın günün varsa yaşıyorsun..hadi öptüm hepinizi byeeee

''kızlar hadi kalın sağlıcakla yarın görüşürüz'' diyecem kimse iplemeyecek yine :19::19:
hadi ben kaçtım
:64::64::64:

iyi akşamlar canım:3::3:

kızlar herşeyin azı karar çoğu zarar gibi düşünelim bence. nefsimizi körleyecek kadar yiyelim.

ya kizlar facede bir arkadas Ahmet Marankinin sayfasini eklemis Maranki peynirler daha beyaz dursun diye KIREC katiliyor yszmio.ben onu okudugumdan beri peynir yerken sanki kirec yiyormus gibi rahatsiz oluyorum.

''kızlar hadi kalın sağlıcakla yarın görüşürüz'' diyecem kimse iplemeyecek yine :19::19:
hadi ben kaçtım
hadi grşrz kendine iyi bak..
ya kizlar facede bir arkadas Ahmet Marankinin sayfasini eklemis Maranki peynirler daha beyaz dursun diye KIREC katiliyor yszmio.ben onu okudugumdan beri peynir yerken sanki kirec yiyormus gibi rahatsiz oluyorum.

marankiyi hiç sevmiyorum ya.. ne bileyim oldum olası tav oluyorum adama ve dediklerine...

kızlar tabiki yoğurt süt ve peynirin zararlı olanları var..zaten heryerde az yağlı süt yoğurt peynir yenmesi gerektiği söyleniyor.. bu gebelikte değil,her zaman böyle.. ben genelde yoğurt ve sütte yarım yağlı alırım ama peynir ne denk gelirse.. yağlı peynirler çok lezzetli..bir de güvenilir markalar almak gerek..belli başlı ağzımıza sokmamamız gereken şeyler var,onlar dışında abartmadan yiyebiliriz. çiğ yumurta mayonez mesela asla yemeyin..az pişmiş et..dinlendirilmemiş peynir..içeriğine güvenmediğiniz herşey..ben her kaşar peynire pek güvenmem ki kokusundan belli oluyor.ben hamileyim iki kişilik yicem gibi de düşünmeyin.. sizin bir kişilk yedeğiniz ikinize de yeter.. etrafa pek kulak asmayın,ye ye ye sen iki canlısın falan.. bunlar çok yanlış şeyler...

hadi ben kaçtım

hadi grşrz kendine iyi bak..

marankiyi hiç sevmiyorum ya.. ne bileyim oldum olası tav oluyorum adama ve dediklerine...

kızlar tabiki yoğurt süt ve peynirin zararlı olanları var..zaten heryerde az yağlı süt yoğurt peynir yenmesi gerektiği söyleniyor.. bu gebelikte değil,her zaman böyle.. ben genelde yoğurt ve sütte yarım yağlı alırım ama peynir ne denk gelirse.. yağlı peynirler çok lezzetli..bir de güvenilir markalar almak gerek..belli başlı ağzımıza sokmamamız gereken şeyler var,onlar dışında abartmadan yiyebiliriz. çiğ yumurta mayonez mesela asla yemeyin..az pişmiş et..dinlendirilmemiş peynir..içeriğine güvenmediğiniz herşey..ben her kaşar peynire pek güvenmem ki kokusundan belli oluyor.ben hamileyim iki kişilik yicem gibi de düşünmeyin.. sizin bir kişilk yedeğiniz ikinize de yeter.. etrafa pek kulak asmayın,ye ye ye sen iki canlısın falan.. bunlar çok yanlış şeyler...

ben inanmıyorum nette yazan herşey gercekmi oluyor yani:32:

biz hasta değiliz o kadar inine cinine bakalım.hamileyiz.yarım yaglı falan tansiyonu olan bilmem başka hastalar dikkat etmeli mesela.

Yaw kızlar onu yeme bunu yeme ne yicez allah aşkına...
bu kadar pimpirikli olmayın...belirli yasak olan şeyleri yemeyelim yeterli
ozaman 9 ay boyunca açmı kalıcaz?
Ben domateste yiyorum valla napim cnm çekiyo miniklerinden alıyorum

Son düzenleme:
ben de okuyup anneme söylüyorum .sen napıyorsun öyle diyor.psikolojik olarak yapıyorsun diyor bana.:25:

vıyyy çok canım sıkılıyooooooooooo giden arkadaşlara by by gelenlere hoşgeldin diyorum

Yanlız benim yüzüstü yatmakla başım belada kızlarrr ne yapsam bilmiyorum
Sabah kendimi öyle buluyorum...
çok seviyorum yüzüstü yatmayııı:43:

selam
henüz çok yeni hamile olduğun için,bebek çok çok içerde olduğu için yüzüstü yatmak öyle sakıncalı değil,ilerleyen aylarda zaten istesende yatamıcaksın

hiç sorun yok canım yatabilirsin.. 3.aydan sonra yatılmıyor..zaten istesen de yatılmıyormuş..ben gece sağa sola dönerken karnım acıyor..

slm arkadaşlar mide bulantısı ve yediğim herşeyi çıkarmakla başım belada...:37:

uzman tv de bi dr bulantılara nane limon çayının ve papatya çayının çok iyi geldiğini söylüyo.. sanırım nane için yasak yok o kadarda....

bu arada ben olipsin naneli şekerini atıyorum ağzıma 1 saat kadar bulantımı baya bi hafifletiyo tavsiye ediyorumm.....

inşallah açlıktan ölmem tartılmaya korkuyorumm inşallah çok zayıflamam, son 1 yıldaa zorla 51 kilo olmuştumm kesin yine 45 lere düştümm:(((:26:

Son düzenleme:
Back
X