• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

melekangel,,,,cok haklısın aynı panik bu ara bendede var :S Allah yardımcımız olsun.

KIZLAR benim bir sorum olacaktı sizlere, SAT 28 Aralık 2012 ,,,İkili testimi yarın yaptırabilirmiyim...10+2 oluyorum yarın.
Birde 2-3 gündür kafamda bir sersemlk hafif dalgalanma oluyor..bu şikayetleri yaşayan varmı acaba?

ınternette baktım senın ıcın uzman tv ye orada en erken 11+ ve 14 te yapılıyormus

yok canım daha az dı ama acık kırmızı oluyor tehlıkelı olan bayrmadı hastaneye gıttıgımde telefonla doktorla konusuyordu hemsıre kanamanın rengını sordu doktor acık kırmızı dedım 5 dkya gelmıstı yanı adetın son zamanı gıbı az ama acık renklı oluyor

teşekkür ederim canım

beni karnım sertleşmeye başladı iyice ve az önce ilk göbüş fotomu çektim :) bugün hiç şişkin hissetmiyorum kendimi... yani gazdır o falan demeyin heee.bebişim işte o :8:

Son düzenleme:
EVET CNM BEN ıkız olmasına ragmen cok sukur rahat hamılelık gecırıyorum 5 gunluk mıde bulantısı sonra ermıstı alla alla dıyorum neden boyle oldu gelısmıyormu dıye dusundum sonra takmadım bugun randevu gunumdu dayanamadım dun gıttım:):) cnm doktorlar bır bılse bızım ıcımızden gecnlerı varya sız delısınız dıceklerde ben demıyorum herseyı ama yuz ıfadesınden anlıyor doktor gelınce telaslı gıderken guluyosun dıyor bana bende caktırmıyorum tabıkı...tabıkı ılkınde kotu bı durumla karsılasan belkı daha cok panık yapar ama cnm ılkıde aynı ıkıncısıde aynı valla bak neler duyuyoruz hakıkaten annemı daha cok sevmeye ve anlamaya basladım megr ne kadar zormus daha dogmadan boyleysek dogduklarında ne olcak halımız ben bılmıyorum.cnm hıc dert etme ılkını kaybettın dıye ıkıncısıde oyle olcak degıl bnm ablamda ılkın dusurmustu ıkıncısı valla koca kafalı tatlı bır velet oldu.hıc stres yapma emınım sende guzel haberler alıcaksın doktordan hıcte korktugumuz gıbı olmuyor bosuna bız endıselenıyoruz bebıslerın keyfı yerınde halbukı

maşallah canım ikizlerine bısey sorcam merak ettım normal yolla mı kaldın yoksa tüp bebek mı benım esımde hep ikiz isitiyordu da:1:

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.

canım üzme kendini inş diğer gideceğin drdan güzel haberlerle gelirsin...emin olana kadar morelini bozma ki bebeğin de etkilenmesin..

kızlar bugün bende kalp atışları için gidicem şans dileyin bana meleğimi göreyim

güzel haberlerini bekliyoruz canımmm :nazar:

bugün kimsecikler yok niyekine??

ben yazmıyorum şimdilik.dereyi görmeden yazmıyım napim:31:

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.

canım oluyor öyle 8. haftada kalp atısı baslıo gec baslayabılıyor

ınsallah baslar bı an once kalbini ferah tut peki ult büyüklüğüne göre kaç haftalk gozukuo

sata göre 8 haft gozukuo oalbilir ama belkı 1-2 hafat gerıden gelıyordur öle bi durum var mı :?

canım oluyor öyle 8. haftada kalp atısı baslıo gec baslayabılıyor

ınsallah baslar bı an once kalbini ferah tut peki ult büyüklüğüne göre kaç haftalk gozukuo

sata göre 8 haft gozukuo oalbilir ama belkı 1-2 hafat gerıden gelıyordur öle bi durum var mı :?

sağol canım, ilkten sata göre bir hafta öndeydi ama son gidişimde adet tarihimi sordu satla aynı oldu canım

Kızlarrr birşey duydummm istanbulda yaşayanlar için lafım esenlerözel hastanede bir doktor 11 haftalık bebegın cınsıyetn soyluyomuss ben gıtcem hemen adıda fehmymış kesin gitcem kesin bilgi veriri sizeee

Kzlar birde sorum olcak benım sacım bakır kızılı koklerden syah cıkıyor ben sımdı sacımı boyayamıycakmıyım

hmm canım sıkıntın varmıs hamılelık üstüne gelınce tuz biber olmus anlasılan esın destek oluyo anladıgım kadarıyla baska bı caren yoks abı süre dişini sıkacaksın o zaman canım aklınada kötü sey getırme bebısın ıns zamanında saglıkla dogar:16: bunalmıssın sen kafanı dagıtcak bırılerı yok mu gercı benımde aılem burda ama benımde kafamı rahatlatcak kıms eyok bende esıme yuklenıyom bazen o ad ses cıkaramıyo :1:

saol canım benim,bugün daha iyiyim sanki benim burda eşimden başka hiçkimsem yok ona da anlatıyorum tamam anlıyo bana destek oluyo ama bana öyle gelmiyo işte..

Back
X