• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

oooovvv çok canım sıkıldı şu anda! dualarımız bebişinle canım...inşallah seninle kalır... :(

yarında başka bir hekime gösterticek eşim..

eşim aradı şimdi telde aglıyor gbiydi izin alıp eve gitmiş.

korkuyorum kürtaj nasıl birşey ki:(((((

şuan en çokta herkese duyurduguma üzülüyorumm:((

Günaydın kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsun...

Super cnm çok üzüldüm yaa ama bazı bebekler geç gösterebiliyo kalp atışlarını biliyosun...
Başka bir doktora görünsen cnm?

canım evet görüncem.yarın.gecen gün ki doktorda aynıısnı söyledi.benimkide gec gösterdi kap atışını dedi.ama uzman bir görün dedi.

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.

off ya bende cok üzüldüm daha once doktora gıttıgınde boyle bısey demedıler mı canım cunku bebegın baya buyuk yanı onceden kalbı atıyomuydu:26:cok sasırdım ıns senın ve bebegının saglıklı haberlerını alrıız canım Allah yardımcın olsun:14:

off ya bende cok üzüldüm daha once doktora gıttıgınde boyle bısey demedıler mı canım cunku bebegın baya buyuk yanı onceden kalbı atıyomuydu:26:cok sasırdım ıns senın ve bebegının saglıklı haberlerını alrıız canım Allah yardımcın olsun:14:

sağol canım:14:

ben ilk kez bu hafta gittim kalp atışını ögrenmeye.bir oynama kıpırtı var ama emin değilim dedi doktor.

bugün ki uzmanda gelişmdiğini söyledi.3 günde bir ultrasona baktırın dedi..

eşim aradı şimdi telde aglıyor gbiydi izin alıp eve gitmiş.

korkuyorum kürtaj nasıl birşey ki:(((((

şimdi kürtajı falan aklına getirip üzülme canım..moralini bebeğin için yüksek tutman lazım.enerjin çok önemli cidden, bebeğine gücünden güç vermelisin. bu duyurma meselesine de hiç takma hepimiz aynıyız ve haberi ilk aldığımızda belki de herkese ilan ettik,buna engel olamıyoruz..sevinç taşıyor işte ve paylaşmak istiyorsun...sen metanetli ol kuzum...

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

Eşim aradı şimdi telde aglıyor gbiydi izin alıp eve gitmiş.

Korkuyorum kürtaj nasıl birşey ki:(((((

canım sakın korkma dur bakalım hemen kürtajı da getirme aklına üzülmegün doğadan neler doğar rabbim çok büyük ona sığın dua et bol bol nasipse zaten eninde sonunda gelecek bebeğin değilsede elden ne gelir eşinede destek ol birbirinize kenetlenin herşey allahdan

canım sakın korkma dur bakalım hemen kürtajı da getirme aklına üzülmegün doğadan neler doğar rabbim çok büyük ona sığın dua et bol bol nasipse zaten eninde sonunda gelecek bebeğin değilsede elden ne gelir eşinede destek ol birbirinize kenetlenin herşey allahdan

rabbim nasıl uygn gördüyse öyle tabi.

herşey allahın takdir ilahisi.veren allah alan allah..:26:

günaydın kızlar,

nasıl yaa offf sabah sabah kötü haber canımm üzülme desemde yersiz biliyorum bende çok üzgünüm :(((

şimdi kürtajı falan aklına getirip üzülme canım..moralini bebeğin için yüksek tutman lazım.enerjin çok önemli cidden, bebeğine gücünden güç vermelisin. bu duyurma meselesine de hiç takma hepimiz aynıyız ve haberi ilk aldığımızda belki de herkese ilan ettik,buna engel olamıyoruz..sevinç taşıyor işte ve paylaşmak istiyorsun...sen metanetli ol kuzum...

çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için allah razı olsun.:26:

ben içimde birşey tutamıyorum hemen paylaşıyorum herkesle.duyurmamak gerekir 3 gecmeden dediler ama yapamadık tabi

günaydın kızlar,

canım..çok üzüldüm yaa:(:( heen kürtajı vs aklına getirme güzelim..bazen bebekler geç gösterebiliolar kalp atışlarını canım. moralini yüksek tut. başka bi uzmana daha görün. bi kaç dr görsün muhakkak. benzer bi örnek vardı bu topicte canım. kalp atışıları geç duyulmuştu bi arkadaşın, ve iki dr da yok gelişmemiş kürtaj olman lazım demişti. o yüzden hemen kötü düşünme..inşallah bebeğin seninledir kuzum:26:

sağol canım:14:

ben ilk kez bu hafta gittim kalp atışını ögrenmeye.bir oynama kıpırtı var ama emin değilim dedi doktor.

bugün ki uzmanda gelişmdiğini söyledi.3 günde bir ultrasona baktırın dedi..

anladım canım ahtrıladım sımdı gıttgını soyle gelısmıs ultarasonu oılan bı hastanede görün bence

günaydın kızlar,

cnm cok uzuldum yaa..herseyın hayırlısı dıcez artık canı veren Allahsa onu alacak olan yıne odur hepımızın hakkında hayırlısı olsun yınede Allahtan umut kesılmez sen dınlen belkıde rabbım korur onu

canım..çok üzüldüm yaa:(:( heen kürtajı vs aklına getirme güzelim..bazen bebekler geç gösterebiliolar kalp atışlarını canım. moralini yüksek tut. başka bi uzmana daha görün. bi kaç dr görsün muhakkak. benzer bi örnek vardı bu topicte canım. kalp atışıları geç duyulmuştu bi arkadaşın, ve iki dr da yok gelişmemiş kürtaj olman lazım demişti. o yüzden hemen kötü düşünme..inşallah bebeğin seninledir kuzum:26:

teşekkür ederim canım.dediğin gibi olabilir bence...

anladım canım ahtrıladım sımdı gıttgını soyle gelısmıs ultarasonu oılan bı hastanede görün bence
görüncem canım..bir doktorla kalmam zaten..

cnm cok uzuldum yaa..herseyın hayırlısı dıcez artık canı veren Allahsa onu alacak olan yıne odur hepımızın hakkında hayırlısı olsun yınede Allahtan umut kesılmez sen dınlen belkıde rabbım korur onu

allahtan umut kesilmez canım .hayırlısı olsun herşeyin.sağol..:26:

kızlar bugün bende kalp atışları için gidicem şans dileyin bana meleğimi göreyim

günaydın kızlar,

gerçekten cok uzuldum ama kanaman yoksa hıc uzulme belkı dusundugunuze gore daha kucuk olabılır bu yuzden kalp atısları duyulmamıs olabılır bundan 4 ay once bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj olanlardanım ben ama ılk once kanamam olmustu benım 10 gun kanamanın durdurulması saglandı sonrasındada kurtaj oldum umarım benım gıbı olmaz sonu ıyı dusun nasıpse kaderse hıc bırsey olmaz en kotusu olursada hıc korkma kurtaj eskılerdekı gıbı zor bısı degıl uyuyosun uyanıyosun hersey bıtıyo ama psıkolojık olarak tabıkı cok yıkıcı ama hayata hemen donmek lazım ben kurtajdan 2 ay sonra doktorların 6 aydan once olmaz dedıgı bebegıme hamıle kaldım sakın kendını bırakma sen bırakmakı bebegınde senı bırakmasın unutma herseyde vardır bı hayır ben artık oyle dıyorum sen ıyı ol yeter...

günaydın kızlar,

Canımmm çok üzüldüm ama her şerde bir hayır vardır böyle düşünmek gerek..? Başka dr lara da git bakalım onlar ne diyecek? Geçenlerde bir yakınım anlattı tanıdıgına dr u bebek cansız almamız lazım demıs tam kurtaja gırecegı sırada dur bı daha bakalım demıs dr o an hareketını gormus bebegın ve son anda kurtulmus yavrum yoksa alacakmıs dr...Aman Allah ım korusun hepımızın bebişlerini sağlık versin inşallah hayırlsıyla...Herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz adına...

Back
X