Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun süredir giremiyorum nete nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik valla merak ettim sizleri .Geçen hafta kontrole gittik çok şükür herşey normal kalbimizde atmaya başlamış şimdilik herşey yolunda yalnız ben çok kötü grip oldum ilaç kullanmak dışında ne var ne yoksa hepsini denedim bbir türlü geçmiyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim herkese iyi akşamlar......
![]()
Kızllarrr ölüyorumm ya bu velet bana ne yemek yedırıyo ne karnımdak garıp olayları durduruyoo cok kotuyumm dunyayla ilişkimi kestim resmen ne zaman gececek yaaa![]()
Kızllarrr ölüyorumm ya bu velet bana ne yemek yedırıyo ne karnımdak garıp olayları durduruyoo cok kotuyumm dunyayla ilişkimi kestim resmen ne zaman gececek yaaa![]()
kızlar içim nasıl bulanıyor anlatamam. yemiyorum midem bulanıyo yiyorum midem bulanıyo nasıl iş anlamadım.
hatta yemek konuşunca bile içim bi hoş oluyo. yiyememek bebişe zarar veriyo mudur acaba yoksa benden alıyo mudur zaten?
ev ustune ev olmaz derlerya cok dogru.keske ayri olsaydiniz daha rahat ederdin biz kayinvalidemlere gittik ilk defaa 2 hafta kaldik ama o bile yetti:)iyi anlasiyoruz aslinda ama bir sure bir arada olunca birseyler soyleiyor iste.benim tarafimdan degil tabi:)birde sen rahatliga aliskin biriymissin anladigim kadariyla am nepacaksin canim nesip iste.hepboyle devam edecek diye birsey yokya elbet birgun ayrilir kendi evine gecersin ve daha ozgur olursun ins
aynen canım benim,ya rahatlığa düşkün olmam değil ki!! çok zor... çamaşır atmamı istemiyorlar mesela, deterjan çok kullanıyormusum öyle şeyler hani ben eşime de söylemiyorum ama oda anlıyor hani söylüyoruz onlara da neden böyle yapıyorlar diye ama işte anlayan..
ben buraya gelmeden zaten ayrı olmak istedim eşimde öyle söyledi, ama ne yazıkki söylediği gibi olmadı.. aileside biz size ev alcaz deyince geldikk bu günlere.. off ya yazıyorum yazıyorum bitmiyo kusura bakmayın..
ve herşey yolunda giderse allahın izniyle ağustos sonu eylül başı taşıncaz evimiz o zamana bitcek rabbim yardım etsin
sabret canım ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.... inşallah zaman çarcabuk geçer önce evine sonra sağlıkla bebeğini kavuşş.![]()
Kızlar ıyı aksamlar herkes ıyıdır umarım
Aranızda yakın zamanda 2lı teste gıdecek var mı merak ettım?
saol tatlım inşallah, rabbim herşeyi biliyo görüyo sabır diliyorum her zaman.. allahım herkesin bebeğini ve ailesine sağlık versin inşallah
ben pazartesi gitcem randevumuz var allahın izniye tam 10 haftalık olcak yavrum bakalım o zaman ne olcak ama ikili test için erken herhalde canım
kızlar öğürdüğünde sarı su kusan varmı???
yediklerim gelmiyo ama sarı su geliyo iğrenç bi tat..
bende 3.5 haftadır aynı durumdayım sanki midemin üstünde kocaman bir taş var ve ben su bile içemiyorum artık dudaklarım çatlayıp kanamaya başladı...dr suyun az dicek diye de ödüm kopuyor..bulantılardan dolayı 4 kilo verdim o dereceyim..
bir arkadalım 1 tatlı kaşığı bala yarım silme zencefil koyup karıştırıp ye demişti..gerçekten çok iyi geliyor..bulantını aniden kesiyor..
denemeni tavsiye ederimm..yoksa benim gibi 3 hafta boyunca açımmmm diye dolaşırsın canımmm :)
aynen canım benim,ya rahatlığa düşkün olmam değil ki!! çok zor... çamaşır atmamı istemiyorlar mesela, deterjan çok kullanıyormusum öyle şeyler hani ben eşime de söylemiyorum ama oda anlıyor hani söylüyoruz onlara da neden böyle yapıyorlar diye ama işte anlayan..
ben buraya gelmeden zaten ayrı olmak istedim eşimde öyle söyledi, ama ne yazıkki söylediği gibi olmadı.. aileside biz size ev alcaz deyince geldikk bu günlere.. off ya yazıyorum yazıyorum bitmiyo kusura bakmayın..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? yarın sabah dra gidecem randevum var dua edin güzel haberlerle geleyim canlarımönceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim bu randevu çok önemli benim için
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? yarın sabah dra gidecem randevum var dua edin güzel haberlerle geleyim canlarımönceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim bu randevu çok önemli benim için
bende önceki hamileliğimde şubatta doğm yapacaktım ama nasip olmadı allahım o ay bana tekrar hamilelik nasip etti ama öncekinide 8 haftada kalbi durmuştu bu sefer daha farklı hissediyorum iyi olacak diye düşünüyorum ama içimde de bi korku var şu 9 ayı tamamlayıp kucağımıza alacağımız günde gelsin inşallah canımdualarım seninle canım sakın stres yapma aynı şeyi bende geçen hafta yaşadım geçen sene 31 ocakta bu senede 11 şubatta hamile kaldığımı öğrendim geçen dene düşük yaşadım ve yine hamile kaldığım tarihler çok yakın 7. haftamda düşük yaptım ve aynı tarih gelince çok korktum allahıma şükür 8. haftamdayım ve gidişatım sorunsuz allahım 9 ayı tamamlayıp sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin şunu hiç bir zaman unutma insanı anca kendisi teselli eder sıkıntı yapma allahım hepimizin yardımcısı olsun![]()
Allah Yardimcin olsun canim Benim.bebisinin kalp atislarini duyarsin ins.benimde cumartesi ilk randevum Benim basima geldi daha once bu kez Ayni acilari yasamayiz ins.