• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Canım sen de bebegın de Allaha emanet olun yarın da guzel haberlerle gel ınsallah
sağol canım aminnnn:16::16:
Arkadaşım çok güzel haberlerle geleceksin yarın... Bebişinin kalp atışlarını dinleyip doktorun 2 hafta sonra tekrar gel tavsiyesine kulak vereceksin. Herşey çok güzel olacak. Sonra eve gelip tekrar kontrole gittiğinde bebişin ne durumda olacak onu araştıracaksın benim gibi. Hatta doktor sana birdaha kontrole geldiğinizde 2li test için tarih belirleyelim diyecek. Onu da bir kenara not alacaksın :D Bebişe selam

ne güzel yazmışsın öyle canım benim içime farhlık geldi valla :29: inşallah canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum inşlahta öyle olacak :16:

kızlar ben yatar yarın sabah iş var herkese sağlıklı günler dilerim allah yardımcımız olsun hep güzel haberler almayı nasip eder allahım bize inşallah şurda ne kaldı 1 buçuk-2 ay sonra birbirimize bebeklerimizin cinsiyetini söylicez :16::16::16::16::16:
sonra isimlerini güzel günleri düşünerek kendimizehep güzellikleri çağıralım kötülükler bizden uzak olsun
anlatırken bile heycanlandım:1::1::1::1::1::1:
allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun hayırlı geceler :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben yatar yarın sabah iş var herkese sağlıklı günler dilerim allah yardımcımız olsun hep güzel haberler almayı nasip eder allahım bize inşallah şurda ne kaldı 1 buçuk-2 ay sonra birbirimize bebeklerimizin cinsiyetini söylicez :16::16::16::16::16:
sonra isimlerini güzel günleri düşünerek kendimizehep güzellikleri çağıralım kötülükler bizden uzak olsun
anlatırken bile heycanlandım:1::1::1::1::1::1:
allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun hayırlı geceler :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı geceler canım Allaha emanet ol görüşürüz:16:

sağol canım aminnnn:16::16:

ne güzel yazmışsın öyle canım benim içime farhlık geldi valla :29: inşallah canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum inşlahta öyle olacak :16:

İnşallah canım... Hiç şüphen olmasın :=) Gönlünü ferah tut. Tatlı tatlı uyu... Güzel düşün, güzel rüyalar gör.

inşallah canım ne güzel pozitifsin maşallah sana:nazar::nazar::nazar: yarın güzel haberler verecem size inşallah bekleyin benii:16:

Bekliyorum canım güzel haberlerini.... Ben hamile kaldım kalalı böyle oldum :=))) Kötü düşünmekten korkar oldum. :D Heheheh Birde çok canı tatlı bir insandım ama sırf bebeğim için normal doğum istiyorum... Kendimi hazırlıyorum hep araştırma yaparak... Anestezi falan da istemiyorum. Korkuyorum o epiduralden. Çok riskli :D

canım yazdıklarımız arada kaynayabiliyor..bizlere de oluyor aynı şey..

selam canım burda herkes aynı konudan muzdarip sanırım:)

ben soruyim nasılsın:54: nasıl gidio hamişlikk:29:

slm canim fena degilim iste :)sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?calistigin icin mi gunduzleri giremiyorsun

saolun canlarımm ben bi çok topiğe üyeyimde alışmışım orda konuşmaya hehe:)facededen ayrı grubumuz var:)hamişlik ii sayılır bulantı dışında yemek yiyemiyorum pek bugün patates salatası yaptım canınız çekmesin ama aklınızda olsun çok iyi geldi akşamda onu yedim yemekte...benim 2.5yaşında kızım var o yüzden gündüz pek vaktim olmuyo akşam uyurken anca bakabiliyorum...bende bu ay sonuna kadar gidicem inşallah dr a insan çok tedirgin oluyo ya...

kızlar ishal olmuşum dünde biraz vardı bugün de devam boğazımda agrıyor yuttkundukça mide bulantısına son gaz devam randevuma daha 17 gün var :(

kızlar ishal olmuşum dünde biraz vardı bugün de devam boğazımda agrıyor yuttkundukça mide bulantısına son gaz devam randevuma daha 17 gün var :(

Canım sen yine de doktorla ya telefonda görüş yada muayeneni erkene al. Ben geçen kontrolde ishal olduğumu belirtmiştim. Doktor kaç kez tuvalete çıktığımı sordu. Ben 1 diyince, 1 kere olanı sulu kakadır, ishal 5 kere sulu kaka yapınca koyduğumuz tanıdır dedi. Eğer sen de böyleysen ki dünden beri demişsin. Bence doktoruna görün muhakkak. Çünkü benimki devam ederse hemen arayın dedi.

Canım sen yine de doktorla ya telefonda görüş yada muayeneni erkene al. Ben geçen kontrolde ishal olduğumu belirtmiştim. Doktor kaç kez tuvalete çıktığımı sordu. Ben 1 diyince, 1 kere olanı sulu kakadır, ishal 5 kere sulu kaka yapınca koyduğumuz tanıdır dedi. Eğer sen de böyleysen ki dünden beri demişsin. Bence doktoruna görün muhakkak. Çünkü benimki devam ederse hemen arayın dedi.

sagol cnm olmazsa aile doktoruma danışayım. biraz kadın doktorum uzak özel telefon nosunuda vermedi hasteneyi arayip baglatabilirsem ancak öle görüşebilirim.

sagol cnm olmazsa aile doktoruma danışayım. biraz kadın doktorum uzak özel telefon nosunuda vermedi hasteneyi arayip baglatabilirsem ancak öle görüşebilirim.

Tamam canım... Aile doktorunla da görüşsen olur herhalde. Neticede kesinlikle kadın doğum doktoruna görünmen gerekirse o söyleyecektir. Çok geçmiş olsun. Bol sıvı almayı ihmal etme. Diinlen mutlaka

geçmiş olsun canım
ishal için bir yemek kaşığı nar ekşisinin üstüne 1 tutam kuru nane atıp yutunca o gün kesiyo ... inşallah işine yarar...

kızlar bişey sroucam benim aksırınca kasıklarım ağrıyr bebeğe bişey olacak die korkuyorum sizede oluyormu çok kasılıyorum ya :S anne karnında yaşam die bi video izlemiştim orada da anne öksürnce bebek de çok hareketleniyr hatta dönüyr sanki acaba aksırıncada çok etkilenyr mudur bilen var mı .yarın doktoraa gidicem onada sorucam inş

Bekliyorum canım güzel haberlerini.... Ben hamile kaldım kalalı böyle oldum :=))) Kötü düşünmekten korkar oldum. :D Heheheh Birde çok canı tatlı bir insandım ama sırf bebeğim için normal doğum istiyorum... Kendimi hazırlıyorum hep araştırma yaparak... Anestezi falan da istemiyorum. Korkuyorum o epiduralden. Çok riskli :D

canım artık epudural amelyatlar her bölümde kullanılıyor teknoleji bu kadar ilerlemeden ilk cıktıgı zamanlarda yıllar evvel yani risk var deniliyordu ama şimdi 0 risk gibi birşey zaten her amelyatın riski var normal doğum yada sezaryan yada başka bir amelyat o yüzden çok kafana takma derim ben kesinlikle epudural yapacam ama normalmi sezaryanmı şuan için söylemek çok erken normal düşünürüm farklı gelişir olaylar sezaryanla doğum yapmak zorunda kalırım o yüzden hepimiz için bunları konusmak daha cok erken. benim bütün sülalem epudural yaptı hepside cok memnun ben herkeze iyi bir anestezi uzmanı olması şartıyla kesinlikle tavsiye ediyorum.prenses doğum diye boşa dememişler =)

Kızlar ıyı aksamlar herkes ıyıdır umarım
Aranızda yakın zamanda 2lı teste gıdecek var mı merak ettım?

21inde gidicem ben canım Allah'ın izniyle. arkadaşımın doktoru 2li teste gerek yok deyip sadece 3lü testi yaptırmış ,hep okuduğum yerlerde de çoğunlukla 3lü test yapılıyor diye yazıyor

kafam karıştı benimde :44:

herkese günaydın annişler hayırlı cumalar olsun inşallah

giremiyorum malesef artık gündüzleri ne rahattım işte tek başıma, şimdi 2 kişi çalışıyoruz daha doğrusu kendi bilgisayarımda başka birine işi öğretiyorum o yüzden hiç giremiyorum

bulantılar geçti şükür derken dün yine kötüydüm. bi de acayip bel ve sırt ağrısı başladı bu hafta, ileriki haftaları düşünemiyorum

sizlerde bel ağrıları nasıl?

Kızlar günaydın ben mafoldum :(
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan artık kan geldi hep kusmuğumdan boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustum:(İnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim:(Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi:(

günaydın arkadaslar nasılsınız ?

Hepinize hayırlı cumalar o lsun inşaAllah

arkadaşlar lütfen bana dua edin. 2 saat sonra ilk kontrolüme gidicem. bebişin kalp atışlarını duyamamaktan korkuyorum. lütfen dualarınızı eksik eylemeyin :(

Back
X