Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim bu mide agrim gecmiyor ya sabahlari bisey yok aksama dogru basliyor yatana kadar midemde tas tasiyorum sanki bulantida var hafiften az once bir yemek yaptim kokusu oldurdu beni.acaba aks yemekle falan ugrastigim icin mi oluyor heo agriyor((
Merhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?
kizlar benim gogus acim yokbirkacgundur.sizin ilk gunden beri hep devam ediyor mu?bir ara yine boyle gecmisti sonra tekrar baslamisti cok yokluyorum kendimi onda mi acaba:)
gözün aydınMerhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?
dünyanın en güzel hediyeleri bize bu bebişler..
aslında çok şanslıyız ki bu duyguları yaşayabiliyoruz..
içimizde bir can var bundan güzel bir duygu olabilir mi??
allah kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin inş![]()
canım 9. haftayı doldurana kadar bende öyleydim sanki midemde kocaman taşla dolaşıyor gibiydim..
ama 2 gündür düzeldi..mide bulantımda bugün daha hafif..
6. haftanın başında başlayan belirtilerim azalmaya başlıyor sanki..
inş tekrar tetiklemez..
canım, benim yumurtlama günümden beri hep aynı dolgun ve patlayacak gibi
çokta kendimizi dinlememek lazım yoksa doğurana kadar panik atak olacağız![]()
Merhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?
tebrik ederimmm
endişe etmeyin daha çok erken..benim 6+3 de bile zar zor duyulmuştu karından..
canım 9. haftayı doldurana kadar bende öyleydim sanki midemde kocaman taşla dolaşıyor gibiydim..
ama 2 gündür düzeldi..mide bulantımda bugün daha hafif..
6. haftanın başında başlayan belirtilerim azalmaya başlıyor sanki..
inş tekrar tetiklemez..
kesinlikle haklısın..çocuğu olan arkadaşlarım diyor ki doğduktan sonra bambaşka oluyormuş.şuanda bunları hissediyorsak,doğduktan sonra kimbilir nasıl hissedilirr.aminn![]()
canim merak etme kalp atisi icin 6.hafta erken bende yarin gidicem 7+4 te yani benim ilk randevum doktor kalp atisi bu haftalarda duyuldugu icin buzamana kadar bekletti.keseyi bebegini gorduysen korkma 7.haftalardada kalp atisini duyarsin
ins canim.bulantim biraz vardida mide agrisida zor oluyor ya bulaNTIYla karisik oldugu icin ben kusmuyorum ama midem kalkiyo hep.neyse artik ALLAH kolaylik versin hepimize.
haklisin valla:):)benimkilerde dolgunlar ama acisi yok suan dokundugumda biraz olurdu ustleri harita gibi damarlardan:)
Benimki duyulma değil, görülme ultrasonda kalp atışını görülmedi![]()
gözün aydın
merak etme bi çok arkadaş 7 . haftalarda duydu benim de doktorum 7+3 te gel duyulur dedii bence daha erken meraklanma yakın zamanda duyarsın inşallah...
Benimki duyulma değil, görülme ultrasonda kalp atışını görülmedi![]()