• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Merhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?

kizlar benim gogus acim yokbirkacgundur.sizin ilk gunden beri hep devam ediyor mu?bir ara yine boyle gecmisti sonra tekrar baslamisti cok yokluyorum kendimi onda mi acaba:)

ya benim bu mide agrim gecmiyor ya sabahlari bisey yok aksama dogru basliyor yatana kadar midemde tas tasiyorum sanki bulantida var hafiften az once bir yemek yaptim kokusu oldurdu beni.acaba aks yemekle falan ugrastigim icin mi oluyor heo agriyor:(((

canım 9. haftayı doldurana kadar bende öyleydim sanki midemde kocaman taşla dolaşıyor gibiydim..
ama 2 gündür düzeldi..mide bulantımda bugün daha hafif..
6. haftanın başında başlayan belirtilerim azalmaya başlıyor sanki..
inş tekrar tetiklemez..

Merhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?

tebrik ederimmm :nazar:

endişe etmeyin daha çok erken..benim 6+3 de bile zar zor duyulmuştu karından..

kizlar benim gogus acim yokbirkacgundur.sizin ilk gunden beri hep devam ediyor mu?bir ara yine boyle gecmisti sonra tekrar baslamisti cok yokluyorum kendimi onda mi acaba:)

canım, benim yumurtlama günümden beri hep aynı dolgun ve patlayacak gibi :1:
çokta kendimizi dinlememek lazım yoksa doğurana kadar panik atak olacağız :1:

gözün aydın
merak etme bi çok arkadaş 7 . haftalarda duydu benim de doktorum 7+3 te gel duyulur dedii bence daha erken meraklanma yakın zamanda duyarsın inşallah...

dünyanın en güzel hediyeleri bize bu bebişler..
aslında çok şanslıyız ki bu duyguları yaşayabiliyoruz..
içimizde bir can var bundan güzel bir duygu olabilir mi??
allah kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin inş :nazar:

kesinlikle haklısın..çocuğu olan arkadaşlarım diyor ki doğduktan sonra bambaşka oluyormuş.şuanda bunları hissediyorsak,doğduktan sonra kimbilir nasıl hissedilirr.aminn:nazar::nazar:

canım 9. haftayı doldurana kadar bende öyleydim sanki midemde kocaman taşla dolaşıyor gibiydim..
inş tekrar tetiklemez..

ins canim.bulantim biraz vardida mide agrisida zor oluyor ya bulaNTIYla karisik oldugu icin ben kusmuyorum ama midem kalkiyo hep.neyse artik ALLAH kolaylik versin hepimize.

canım, benim yumurtlama günümden beri hep aynı dolgun ve patlayacak gibi :1:
çokta kendimizi dinlememek lazım yoksa doğurana kadar panik atak olacağız :1:

haklisin valla:):)benimkilerde dolgunlar ama acisi yok suan dokundugumda biraz olurdu ustleri harita gibi damarlardan:)

canim merak etme kalp atisi icin 6.hafta erken bende yarin gidicem 7+4 te yani benim ilk randevum doktor kalp atisi bu haftalarda duyuldugu icin buzamana kadar bekletti.keseyi bebegini gorduysen korkma 7.haftalardada kalp atisini duyarsin

inş tekrar tetiklemez..

mide bulantısı hafifleyen birilerini görünce çok mutlu oluyorum:16: inşallah tekrar olmaz...benimde 10. haftaya girerken azaldı,ama yanma oluyor,bide yediklerim sanki boğazımda,her an geri gelcekmiş gibi:50::50: bu halime de çok şükürr, neydi o eski halim...

kesinlikle haklısın..çocuğu olan arkadaşlarım diyor ki doğduktan sonra bambaşka oluyormuş.şuanda bunları hissediyorsak,doğduktan sonra kimbilir nasıl hissedilirr.aminn:nazar::nazar:

ben hayal bile edemiyorum o duyguyu...tarifi yoktur eminim ki :nazar: :nazar: :nazar:

canim merak etme kalp atisi icin 6.hafta erken bende yarin gidicem 7+4 te yani benim ilk randevum doktor kalp atisi bu haftalarda duyuldugu icin buzamana kadar bekletti.keseyi bebegini gorduysen korkma 7.haftalardada kalp atisini duyarsin

Canım kese yol sac göründü ama bebeğin kalp atışı görünmedi hem vajinaldan hemde karından :(

ins canim.bulantim biraz vardida mide agrisida zor oluyor ya bulaNTIYla karisik oldugu icin ben kusmuyorum ama midem kalkiyo hep.neyse artik ALLAH kolaylik versin hepimize.

ben 3 hafta boyunca lavabodan çıkamadım resmen dr um serum için çağırdı ama gidemedim..neyse ki şimdi daha iyiyim..allah herkesin yardımcısı olsun..

haklisin valla:):)benimkilerde dolgunlar ama acisi yok suan dokundugumda biraz olurdu ustleri harita gibi damarlardan:)

en büyük tepkiyi onlardan alıyoruz zaten :1: uzun bir süre böyle devam edicez bakalımm :1:

gözün aydın
merak etme bi çok arkadaş 7 . haftalarda duydu benim de doktorum 7+3 te gel duyulur dedii bence daha erken meraklanma yakın zamanda duyarsın inşallah...

Ben ilk defa gittim , Ekim ayında düşük yapmıştım bu sefer bekledim, ama doktor kalp atışını göremedi , duymak icin erken biliyorum

Benimki duyulma değil, görülme ultrasonda kalp atışını görülmedi :(

canım taa 8. haftada bile duyan var.... sakın endişelenmee bak geçmiş sayfalarda kaçtane arkadaş var ultrason aleti yüzünden keseyi bile göremeyip başka dr a gidip hem keseyi görüp hem kalp atışını gören...

belki doktorunun cihazları eskidir , belki 1 hafta geriden geliyodur bebiş olabir ben 5 haftalıkken gittim bidaha 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi doktorum erken duyulucak olsa daha erken çağırırdı...

benim baştan beri öyle çok belirtilerim yoktu. ama göğüslerim çok hassas. normalde dururken herhangi bir ağrı falan olmadı hiç. sadece şişti ve dokununca ağrıyor. ben de o kadar kendimizi dinlemememiz gerektiğini düşünüyorum. bol bol dua ediyorum, Allah'ım hayırlısını versin diye. hepimiz birbirimiz için dua edelim.

Back
X