• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

yok kızlar saçla alakası ya. benim ablamın ilk bebeği inanılmaz saçlı doğdu ve o hiç mide bulantısı, istifra etme falan yaşamadı. biraz bünyeyle alakalı bence bunlar. neyse kızlar ben anneme gidiyorum. size hoş sohbetler :)))

canım sadece bulantıya sempati katayım diye, duyduğum bir koca karı lafını paylaştım sizlerle:)

elbette saçla falan ilgisi yok, daha neler yahu:)))

ne yapalım bulana bulana işin sempatik bir kısmını bulup moral bulmak istiyo insan.:)))

kızlar merhaba nasılsınız?
şu gelebelik takvimini nasıl yaptınız?:44: bende istiyorummmm

slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu

slmmm...benim ilk gebeliğimde çok oluyordu dr sormuştum bebeği besleyen damarlar seyriyor demişti..
bebeği hissetmemize daha 2 ay varr..ilk bebekler genelde 18-20 haftalar arasında hissediliyormuş..

kızlar size bugun bi günaydın diyebildim birde iyi akşamlar diyeceğim bugun çok yoğundu işler birde çok fena hastayım yarında dr a gideceğim randevum var acayip heyecanlıyım uyku uyuyamadım 2 gece önceden valla inş size yarın çokkkkkkkk güzel haberlerle gelirim dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar

Herkese hayırlı haftalar diliyorum, biz bugün kontrole gittik ve çok şükür herşey yolunda. kalp atışlarını gördük yine ve bebeğim kocaman olmuş 3 hafta öncesine bakarak 33.6 mm :D 30 mart a tekrar randevu verdi ikili test için.. inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir, ben çok mutluyum darısı size inşallah

bu arada karnım benim sabah dümdüz, yemek yedikten sonra şişiyo ve hiç inmiyo birde akşam yemeğinden sonra çok gazım oluyor...

maşallah bebişine kocaman olmuş :nazar:
darısı başımızaa :nazar:

yeni doktorumuza gittik gidişatımız iyiymiş kalp atılarını görmüştük duymamıştık onuda duyduk kese kenarın da kanama varmış önemli değil dedi kanaman olursa yat dinlen bebekle alakası yok dedi bu arada başım çok dönüyor yanlış yazıuyorsa kusura bakmayın 7+6 normalde haftam ama 8+1 görünüyor dedi iyi olduğumu duymak güzel 1 ay sonra gel dedi 2 li teste bakalım hayırlısı sağlık ocağına bildirimde yaptık allahım hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin nazar nazar

maşallahhh bebişine :nazar:
kese etrafında kanamalar önlem alınırsa geçiyor korkacak birşey değil genelde..
inş en kısa zaman da geçer cnm..

kızlar size bugun bi günaydın diyebildim birde iyi akşamlar diyeceğim bugun çok yoğundu işler birde çok fena hastayım yarında dr a gideceğim randevum var acayip heyecanlıyım uyku uyuyamadım 2 gece önceden valla inş size yarın çokkkkkkkk güzel haberlerle gelirim dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar
inşallah canım..hayırlı haberler bekliyoruz :nazar:
kızlar merhaba nasılsınız?
şu gelebelik takvimini nasıl yaptınız?:44: bende istiyorummmm

profiline yeni bir seçenek eklendi.gir profiline, bebeğinizin beklenen doğum tarihi bölümüne ..-..-.... formatında d. tarihini yaz kendisi çıkoor :)

kızlar dun doktora gıttım 8+4 bebegım ama kollarını oynatıyordu bu kadar erken olacagını dusunmemıstım anneyle babaya merhaba dedı sanırım yerınde durmuyor yaramaz olacak sanırım

maşallah miniğine :nazar:
şu kol bacak oynatmalarını çok merak ediyorum benim 20 gün oldu gitmeyeli..
perşembe düşünüyorum..hem korku var içimde hem heyecan :nazar:

ne demek :42:

primanın bir kampanyası var şeker.facebook sayfasına giriyosun(PRİMA DÜNYASI) ,sayfayı beğendikten sonra bir form çıkıyor onu doldurunca sana içinde çoook güzel şeyler barındıran bir hedaye paketi gönderiyorlar:16:

Heyooo :=) Tebrik ederim canım. Bende giriyorum hemen. Herkese mi gönderiyorla :D

1. 4 adet Prima Premium Care(yenidoğan)
    [*]annelik rehberi
    [*]anne oluyorum dvd si
    [*]ariş pırlantadan özel ürün kataloğu
    [*]tupperware mama saklama kabı
    [*]ariel professional leke çıkarıcı
    [*]pantene şampuan ve saç kremi numunesi
    [*]vodafone'dan günlük 30 dk konuşma paketi

Son düzenleme:
Back
X