• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

selam kızlar benim yazıma kimsecikler yorum yapmamış 607.sayfaya yazmıştım...

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim dr uma gitmeme daha olduğu için bugün bizim burdaki bi polikliniğe gittik bi arkadaşla o da hamile 16haftalık cinsiyet öğrensin diye hem neyse bi gittik kadının göz görmüyo ultrason berbat bana 8 9 haftalık gibi kalp atışıda var dedi...benim aklımda soru tabi neden 8 9 haftalık ultrasonda hiç bişi görünmüyo ki neyse ordan arkadaş ben başka bi yere daha gidicem dedi başka bi tıp merkezine gittik ordada onun kız olduğunu sölediler bana baktı dr önce çok küçük bu bebek dedi neee dedim sonra kalbi atıyo dedi arkadan ultrasonla ölçtü 11 hafta civarında dedi ama ben panik oldum tab aman bidaha başka yere gidip kafamı bulandırmam 10güne kadar kendi dr uma gidicem aklıma neler geldi gelişmiyomu acaba dedim allah korusun...sizler nasılsınız

bazen böyle muhabbetler arada kaynayabiliyor :) çok telaş yapma bence güvendiğin sağlam bi doktora git yanlızca.. devamlı değişme kafan çok karışır doğum yapmaya karar verdiğin doktor takip etsin seni daha sağlıklı olur ..ayrıca 11 hafta küçük gerçekten doktor onu kasdetmiştir daha 2 cm en fazla :)

merhaba ekim anneleri...
bulantılara kusmalara ragmen ne kadar güzel bir his değil mi Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıcakla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin....:49:

merhaba ekim anneleri...
bulantılara kusmalara ragmen ne kadar güzel bir his değil mi Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıcakla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin....:49:

kesinlikle öyle amin :) onlar herşeye değer :)bulantılar gerççekten çok zor ama bazem benim mide bulantım biraz az olunca korkuyorum acaba nasıl iyimi diye sanki o bulantı onun varlığının habercisi gibi :D 7 ay sonrasını düşününce herşeyi unutuyor insan :)

kesinlikle öyle amin :) onlar herşeye değer :)bulantılar gerççekten çok zor ama bazem benim mide bulantım biraz az olunca korkuyorum acaba nasıl iyimi diye sanki o bulantı onun varlığının habercisi gibi :D 7 ay sonrasını düşününce herşeyi unutuyor insan :)

kesinlikle katılıyorum.. cuma kontrolüm var günler geçmiyor,bilsem bebeğimin iyi olduğunu içim rahatlıycak bulantılar az da olsa rahatlamamı sağlıyor..

bu arada ekim anneleri doğum planlarınız nasıl şekil olarak normal ? epidural normal? sezeryan ?epidural sezeryan ? hangisi ?
ben öncelikle benim ve bebeğim için en sağlıklı hangisi olacaksa o olsun normal yada sezeryan ikiside olabilir doktoruma emanetim doktor zaten yapabileceksen normale yönlendiriyor.bende onu isterim önce fakat normalde de risk olunca tutturmam illa normal doğurcam diye ..fakat eğer normal olursa tabiki epidural olcak inşaallah rabbim izin verirse ..

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum.. cuma kontrolüm var günler geçmiyor,bilsem bebeğimin iyi olduğunu içim rahatlıycak bulantılar az da olsa rahatlamamı sağlıyor..

dimii of o kontrol tarihleri bi türlü gelmek bilmiyor ben aslında gündüz yoğunum günlerim çabuk geçer normalde ama bu günler başka işte :) umarım çok güzel geçer kontrol bebeğin eminim gayet iyidir güzel düşün güzel olsun inş :)))

canım sen yanlış mı girdin bilgilerini...
üstte 8+6 yazıyor haftan..
altta 10 haftanın içerisinde yazıyor doğum tarihi 12.10.2012..
bir hata var sanırımm...düzelt istersen cnm...

yok canım benim 4 gün önden gidiyormuş bebişim ondan öyle yazdım diğerini değiştirmek istiyorum ama nasıl yapcam bilemedim uğraşmadım bende :34:

Son düzenleme:
bazen böyle muhabbetler arada kaynayabiliyor :) çok telaş yapma bence güvendiğin sağlam bi doktora git yanlızca.. devamlı değişme kafan çok karışır doğum yapmaya karar verdiğin doktor takip etsin seni daha sağlıklı olur ..ayrıca 11 hafta küçük gerçekten doktor onu kasdetmiştir daha 2 cm en fazla :)

saol canım benim içimi rahatlattın kendi dr um belli doğumu ona yapıcam inşallah...demi yani 11 haftalık çok küçük:)))

yok canım benim 4 gün önden gidiyormuş bebişim ondan öyle yazdım diğerini değiştirmek istiyorum ama nasıl yapcam bilemedim uğraşmadım bende :34:

canım doğum sata göre yapılıyor ondan ilerlesen daha mantıklı..
çünkü o önde gidiş günleri değişebiliyor..
bir sonra ki gidişinde farklı olabilir yani sen satına bak..
benim ablamın bebişi 2.5 hafta önde gidiyordu ama doğumu sata göre yaptı...

Son düzenleme:
bu arada ekim anneleri doğum planlarınız nasıl şekil olarak normal ? epidural normal? sezeryan ?epidural sezeryan ? hangisi ?
ben öncelikle benim ve bebeğim için en sağlıklı hangisi olacaksa o olsun normal yada sezeryan ikiside olabilir doktoruma emanetim doktor zaten yapabileceksen normale yönlendiriyor.bende onu isterim önce fakat normalde de risk olunca tutturmam illa normal doğurcam diye ..fakat eğer normal olursa tabiki epidural olcak inşaallah rabbim izin verirse ..

benim 2.olduğu için belli epidural sezeryan olucak...

kızlar başım ağrıyor minoset içsem bi zararı olurmu acaba?

canım 2 gün önce benimde çok ağrıdı karanlık bir oda da gözlerimi kapayıp uyumaya çalıştım geçti çok şükür..
ama çok bunaltıcıysa içebilirsin..bana dr öyle demişti..zorlama yani kendini..

canım doğum sata göre yapılıyor ondan ilerlesen daha mantıklı..
çünkü o önde gidiş günleri değişebiliyor..
benim ablamın bebişi 2.5 hafta önde gidiyordu ama doğumu sata göre yaptı...

tatlım drun dediğine göre yaptım zaten çoğu bebek 40. haftayı beklemiyomuş zaten doğumda ablan belki ondan sata göre olmuştur
gerçi farketmez biri öyle olsun biri böyle olsun ikisinide takip ederim doğummda kısmet artık ne zamana bakalım :34:

Back
X