• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

slm kızlarr ben bugün kan tahlili yaptırdım doktorum genel tarama yapalım dedi sizler yaptırdınızmı test

yapılması gereken testleri diyorsan evet yaptırdım ben.ilk öğrendiğim zaman istemişti doktorum..herşey normal çıktı çok sükür. he bi tek demir eksikliğim var..ona göre beslenmenin yanı sıra bir de demir ilacı kullanıyorum.zaten hamilelerin hepsi kullanıyormuş o ilacı 5. aydan sonra mı ne?ama ben erken başladım biraz.

ara sıra ben de yapıyorum onu mecburen.ama o daha çok embriyonun ilk tutunmaya çalıştığı zamanlar riskliydi. şimdi de çok yapmamalıyız tabi ama telaşlanma canım,birşey olsa bi ağrı falan girerdi zaten, hissederdin..

dimi cnm korkuyoruz yaptıktan sonra
korkumuz geçince gene dikkat etmiyoruz:)

ben bütün testlerimi yaptırmıştım hamile kalmadan önce kimyasal gebelik sebebi araştırması için..
bide doktor verdi 9. haftada sağlık ocağı doktorun verdiğinden fazla test yaptı ama:)
hiç bişi çıkmadı şükür

Son düzenleme:
dimi cnm korkuyoruz yaptıktan sonra
korkumuz geçince gene dikkat etmiyoruz:)

ben bütün testlerimi yaptırmıştım hamile kalmadan önce kimyasal gebelik sebebi araştırması için..
bide doktor verdi 9. haftada sağlık ocağı doktorun verdiğinden fazla test yaptı ama:)
hiç bişi çıkmadı şükür

ya ben hala sağlık ocağına gitmedim :31:
aile hekiminde de :31:
ikisne de mi kayıt olmam gerek bu arada bilen var mı? :31:

canım ben gittim ebeye kayıt oldum sonra doktorun yanına gittim doktor bişi yapmadı ebe ilgilendi benimle geldiğinde doktorun yanına gtme direk bana gel dedi

geçen hafta devlet hastanesine gitmiştim bide ordaki doktora görüneyim diye
dün hemen sağlık ocağından aradılar hemen gelmelisin diye gittim kayıt içinmiş bi 15 dk da bitti
işim fazla uzun sürmüyor 4.5 aylık olunca tetenoz aşısı olacakmışım aşı takibi için bence git bi an önce

bebişlerimiz çok hızlı büyüyor kızlar 2 hafta görmeyen varsa gittiğinde çok şaşıracak çok güzel bi duygu bu yaa hiç bir şeyle kıyaslanamaz :16:

geçen hafta devlet hastanesine gitmiştim bide ordaki doktora görüneyim diye
dün hemen sağlık ocağından aradılar hemen gelmelisin diye gittim kayıt içinmiş bi 15 dk da bitti
işim fazla uzun sürmüyor 4.5 aylık olunca tetenoz aşısı olacakmışım aşı takibi için bence git bi an önce

şimdi şirketten arkadaşımla konuştum aynı yerde oturuyoruz,2 yaşında kızı var.aile hekimine kayıt olmuş sadece,hekim zaten herşeyi yönlendiriyormuş.bebek doğduktan sonra eve 1 dr ve 1 hemşire gelmiş kontrol için.hatta emzirme tekniklerini falan anlatmışlar.çocuğun bütün aşılarında da aramışlar.tetanoz aşısını da doktoru vurdurmasını istememiş,gerek duymamış.eskiden olduğu gibi değil,şimdi herşey tek kullanımlık steril diye gereksiz demiş. oof ben bi aile hekimine kayıt olayım önce o yönlendirsin artık :31:
sağolun kızlar :54:

cnm çok geç kalmışsın amaaa gitmen lazım testlerin yapıldımı senin?
doktorun vermişmiydi?
ben ücretsiz yaptırdım hepsini sağlık ocağında..
aile hekimine gittim zaten doktoru görmedim hemşirelerle konuştum cnm

slm kizlar
birzcik iyiyim bugun simdi zorla kahvalti yaptim. kizlar bende gebelik chek up u yaptirdim kanim dusuk cikdi idrar tahlilinide bugun alicam dr daha gostermedim ama sezeryan olacagim icin sanirim bende erken bslarim kan ilaclarina diye dusunuyorum. cok isim var haftaya pzt turkiyeye geliyorum ve daha hic evimi toplamadim nasil yapcam bu tembellikle bilemiyorum...

cnm çok geç kalmışsın amaaa gitmen lazım testlerin yapıldımı senin?
doktorun vermişmiydi?
ben ücretsiz yaptırdım hepsini sağlık ocağında..
aile hekimine gittim zaten doktoru görmedim hemşirelerle konuştum cnm

testlerimin hepsi tamam canım yaptırdım hastanede.ya benim özel sigortadan doğum teminatım var %100 karşılıyor,uğraşmak istemedim o yüzden de farklı farklı yerlerde.hastanede yaptırdım o yüzden.

Son düzenleme:
daha önce hiç gitmedim zaten doktorla hastaneyle pek işim olmazdı benim hiç.arkadaştan öğrendim şimdi bizim aile hekimi sağlık ocağında değilmiş ayrıymış.ona bi gitcem kayıt olcam işte.

internetten kendinde bakabilirsin canım kim olduğunu git kayıt ol bian önce bana ebe ayda bir uğra dedi testlerimide orda yaptırdım özelde pahalı diye doktorum yönlendirdi aile hekimine

testlerimin hepsi tamam canım yaptırdım hastanede.ya benim özel sigortadan doğum teminatım var %100 karşılıyor,uğraşmak istemedim o yüzden de farklı farklı yerlerde.hastanede yaptırdım o yüzden.

cnm özel sigortadada belirli bi kısma kadar karşılıyo sanırım öyle biliyorum?
Boşuna içerden yeme şimdiden ozaman:)

ya kızlar iş yerindeyim acayip acıkıyorum yaa ağzıma bişey atmasam ellerim titriyo hemen :( boğazlarım da kötü ondan mı yapıyo bilmiyorum ama baya kötü oluyorum yemeyince benım gibi olan var mı yoksa bende bir anormallik mı var bu kadar acıkmam doğal mı ki?

Back
X