• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Selam kızlar
Bende perşembe günü doktora gidicem 1 aydır görmüyorum bebeğimi inşallah güzelce büyümüştür sağlığı yerindedir öyle merak ediyorum ki :26::26::26:

hmm anladım şimdii ben sadece kan veriliyo sanıyodum , neyse inşallah o günleride salıkla atlatırızz

evet inşallah o günlere sağlıkl gelelim

baktım canımm

kızzzz

:)) maşallah pek yanılmıyo çın takvimi ama ben kendiminkini anlamadım

şimdi 22 ocak sat benim ama şubatta mı hamile kaldıma bakıcam ocaktamı bana göre subatta kaldım ?

Selam kızlar
Bende perşembe günü doktora gidicem 1 aydır görmüyorum bebeğimi inşallah güzelce büyümüştür sağlığı yerindedir öyle merak ediyorum ki :26::26::26:

Selam kızlar

Selam kızlar

cnm neden seni 11.haftada çağırdı?
12 de ense kalınlığı için gidiceksn zaten..

şimdi 22 ocak sat benim ama şubatta mı hamile kaldıma bakıcam ocaktamı bana göre subatta kaldım ?

evet genelde tutuyoo canım ya, sen ocak ayına bakacaksın canım. sonuçta son adet tarihinde hamile kalmış sayılıyorsun. inşallah sende hayırlısıyla görürsün bebişini

benimde sat 22 ocak benim ocakta şubatta erkek görünüyo... benimde derdim kasım 1984 doğumluyum şuan 27 yaş 4 aylığım 27 yemi bakıyım 28 e mi?

evet genelde tutuyoo canım ya, sen ocak ayına bakacaksın canım. sonuçta son adet tarihinde hamile kalmış sayılıyorsun. inşallah sende hayırlısıyla görürsün bebişini

inşallah canım ocak ise kız şubat ise erkek hangisi çıkacak bakalım gerçi sağlıklı olsunda nasılsa 2 sindende henuz yok :))))

28 yaşa bakıcaksın canım yıl olarak 28 sayılıyosun

yalnız orda yaş hesaplama var. orda 16 şubat sonrası doğduysan yaşına 1 ekle ,1 ocak-15/02 arası doğduysan yaşına iki ekle yazıyor. ben ona göre baktım normalde 32 yaşındayım ama 33 yaşa baktım .yanılıyor muyum acaba?? :))

slmmm kızlarrr :3:

bende perşembe günü kontrole gitmeyi düşünüyorum..
bebişi görmeyeli 20 günü geçti..
dr u beklesem daha 2 hafta daha var gitmeye ama daha fazla dayanamıcam..
2 li den önce görmeye gidicem..gelişimini çok merak ediyorum nasıl beklerim 1.5 ayyy :18:

benimde sat 22 ocak benim ocakta şubatta erkek görünüyo... benimde derdim kasım 1984 doğumluyum şuan 27 yaş 4 aylığım 27 yemi bakıyım 28 e mi?

canım 84 lü isen ve ocak ta hamile kalmışsan o zaman 28 yaşına bakacaksın. ben sat aralık bende 83 lüyüm. yaş 28 aralık diye bakıyorum. çünkü yıl olarak hangi yaştaysan ona göre bakıyorsun.

yalnız orda yaş hesaplama var. orda 16 şubat sonrası doğduysan yaşına 1 ekle ,1 ocak-15/02 arası doğduysan yaşına iki ekle yazıyor. ben ona göre baktım normalde 32 yaşındayım ama 33 yaşa baktım .yanılıyor muyum acaba?? :))

allah allah kafam karıştı şimdi benimde bende 10 ekim 1980 doğumluyum 32 yaşa bakıyorum ??? nereye bakalım

Back
X