Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm anladım şimdii ben sadece kan veriliyo sanıyodum , neyse inşallah o günleride salıkla atlatırızz
baktım canımm
kızzzz
Selam kızlar
Bende perşembe günü doktora gidicem 1 aydır görmüyorum bebeğimi inşallah güzelce büyümüştür sağlığı yerindedir öyle merak ediyorum ki :26::26::26:
Selam kızlar
Bende perşembe günü doktora gidicem 1 aydır görmüyorum bebeğimi inşallah güzelce büyümüştür sağlığı yerindedir öyle merak ediyorum ki :26::26::26:
Selam kızlar
evet inşallah o günlere sağlıkl gelelim
:)) maşallah pek yanılmıyo çın takvimi ama ben kendiminkini anlamadım
şimdi 22 ocak sat benim ama şubatta mı hamile kaldıma bakıcam ocaktamı bana göre subatta kaldım ?
evet inşallah o günlere sağlıkl gelelim
:)) maşallah pek yanılmıyo çın takvimi ama ben kendiminkini anlamadım
şimdi 22 ocak sat benim ama şubatta mı hamile kaldıma bakıcam ocaktamı bana göre subatta kaldım ?
evet genelde tutuyoo canım ya, sen ocak ayına bakacaksın canım. sonuçta son adet tarihinde hamile kalmış sayılıyorsun. inşallah sende hayırlısıyla görürsün bebişini
benimde sat 22 ocak benim ocakta şubatta erkek görünüyo... benimde derdim kasım 1984 doğumluyum şuan 27 yaş 4 aylığım 27 yemi bakıyım 28 e mi?
evett o zaman erkek çıkıyoo bakalım görcezz yakındaa doğru tahmin yapabilmiş mi çinli amcalarr:)
28 yaşa bakıcaksın canım yıl olarak 28 sayılıyosun
Ya ben napayim 2 bebisimleAllah kolay getirsin,hic bilgim de yok daha ilk gebeligim :))
benimde sat 22 ocak benim ocakta şubatta erkek görünüyo... benimde derdim kasım 1984 doğumluyum şuan 27 yaş 4 aylığım 27 yemi bakıyım 28 e mi?
yalnız orda yaş hesaplama var. orda 16 şubat sonrası doğduysan yaşına 1 ekle ,1 ocak-15/02 arası doğduysan yaşına iki ekle yazıyor. ben ona göre baktım normalde 32 yaşındayım ama 33 yaşa baktım .yanılıyor muyum acaba?? :))