- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Migdem taş gibi sanki hic erimemis yediklerim uykumdan uyandim oturuyorum simdi sizinde oluyomu boyle
ben de öyle oluyor çok şiş hissediyorum kendimi hep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Migdem taş gibi sanki hic erimemis yediklerim uykumdan uyandim oturuyorum simdi sizinde oluyomu boyle
GÜNAYDIN ANNELER bulantıyla uyandım halada içim bulanıyor ve iş yerindeyim çok kötü bu bulantı![]()
![]()
![]()
günaydın kızlar
herkese güzel,bulantısız dinç bir gün diliyorum
çınarefe maşallah çıkmış göbüşün baya .benimde çıktı çok mutuyum göbüşümle
bugün sizlere bebişimin 8 haftalık ultrason resmini paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 367104
Eki Görüntüle 367105
Eki Görüntüle 367103
maaşallah canım yaa amma çıkmış karnın benimde var ama ben gazdandır diyorum bi de 3 gündür büyük tuvaletime de çıkamıyorum![]()
günaydın kızlar
maşallah çınarefe bayağı çıkmış senin göbişin benim henüz o kadar yok. sorma canım ya o gaz sorunu bende de var. bazen ağrım, sancım oluyo artık ona bağlıyorum. dediğin gibi bende 3 gündür çıkamadım tuvalete inşallah bebişlere bi zararı dokunmaz.
Eki Görüntüle 367104
Eki Görüntüle 367105
Eki Görüntüle 367103
Vallahi yaşamayan bilemiyor. Bugün sabah eşim, söyle çıkıp bir alışveriş yap, iyi gelir dedi ben kusma krizinden çıktıktan 5 dakika sonra :) Güler misin ağlar mısın :)
Ben Londra'dayım. Burada muhtemelen dünyanın en saçma sağlık sistemi var. Hamile kalınca doktora gidiyorsun, aval aval yüzüne bakıp sigara ve içki içme diyip, hamileliğini bilgisayara işliyor. Başka hiçbir şey yapmıyorlar. Bir kan testi falan bile yok. Sonra evde oturup bekliyorsun, bir hastane sana mektup gönderiyor, 12. haftayla 13. hafta arasında bir yerde ilk kontrolün oluyor. Benim mektupta aç gelin, mesane dolu olsun ve en az 4 saat ayırın yazıyor :) Yani o zamana kadar Allaha emanet. Bir doktor, ebe adı falan bile yok ki, hangi ilacı içebilirim diye sorasın. Ben mecbur kaldım 2-3 kere parasetamol içtim. Gerçi doktorlar veriyor Türkiye'de.
Benim durum böyle. Bir de burada ebeler doğurtuyor. Aklım çıkıyor. Bir arkadaşımın bebeğini sezaryenle aldılar, ultrason yapmadıkları için yanlış hesaplamışlar, erken almışlar. Çocuk 10 gün kuvözde kaldı. Vallahi sizlerin ultrasonlarını duydukça içim gidiyor :)
Aman sağlıkla şu günleri atlatıp, bebişlerimizi kucağımıza alalım da, başka bir şey istemiyorum (öncelik şu bulantların geçmesi yönünde. Eşim banyo yaptığımda sevinmeye başladı valla :)))).
günaydın kızlar
Eki Görüntüle 367104
Eki Görüntüle 367105
Eki Görüntüle 367103
mercimcim, sen bana dün mide bulantısı için hangi ilacı kullandığımı sormuştun. direkt buradan yazıyorum belki diğer arkadaşlarında işine yarar.
zofer 8 mm gr. diye bi ilaç kullanıyorum. yalnız sadece sabahları ve yarısını kırıp içiyorum. normalde gün boyu devam eden mide bulantılarım aza indi. kusmalarım da ilacı almaya başladıktan sonra neredeyse kesildi diyebilirim. ilaca başladığımdan beri yavaş yavaş yemek yemeye bile başladım.
bana gerçekten iyi geldi. benim gibi mide bulantısı yüzünden zor günler geçiren arkadaşlar var. isterseniz doktorunuza bi danışın eğer uygun görürse sizde başlarsınız.
ya ben çok kötüyüm. yerimde duramıyorum bulantıdan. doktorum iyidir bulantı diyor. ilaç falan vermiyor. off geçsin artık şu günler![]()
maşşalah bebişine canım
bahsettiğim teorye göre kızın olucak gibi görünüo
tabi ne kadar doğrudur bilemem
benm de kesenin sağına böyle yapışmıştı
ben de kız diorum
bakalım çıkıcak mı
canım bulantı iyide ben günde 3-4 defa kusmaya başlamıştım. bu seferde kilo kaybı oluyo, halsizlik oluyo. işede gelince çok zorlandım. aslına bakarsan tabi ki en iyisi hiçbirşey içmemek. aslında çalışmayıp evde olsam bende belki ilaç kullanmam ama işe geldiğimden mecbur kalıyorum.
Güzel anneler allah hepinize kolaylık versin, inşallah çabuk geçer bu dönemler... ben çok şükür iyiyim bulantı çok az bişey atıştırınca geçiyor bende sanki aç kalınca daha bi kötüleşiyor ama bundan 2 hafta önce çok kötüydüm.. sonra eşim sende bulantı olmuyo artık dedi kötü bişey mi var falan dedi ondan sonra bende tekrar başladı, nazar değdirdidoktor normal dedi ama pazartesi gittiğimizde çok şükür herşey iyi.. 22 mart ta vitamin ve demir hapları kullanmaya başlicam inşallah onları akşam gece yatarken al dedi bulantı yapabilir dedi ve folik asite devam dedi. 30 mart ta ikili test için gitcem. rabbim hayırlı haberlerle getirir inşallah hepimizi
slm kizlar nasilsiniz nasil gecior hamilelik..
size bisi danismak istiorum sizlerde de ara ara kasik agrisi oluormu normalmidir acaba?bide bu kasik agrilari 3-4 gundur var daha once bole hissetmemistim..