• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

maşallahh ikili test zamanına yaklaşmışsın :nazar: :nazar: çok ağır geçirmiyosun bende o şekildeyim hamd olsun :31:

evet oluyo arada bir geliyo bir ara durmuştu yeniden başladı 3 ay dolana kadar normal dediler sonuçta bebek büyüyo rahim yukarıya çıkıyo :34:

saol cnm cvbin icin icimi rahatlattin...

beimde bebişim bu :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :49: hamd olsun bu günleri gördük
$adsız.webp

Güzel anneler allah hepinize kolaylık versin, inşallah çabuk geçer bu dönemler... ben çok şükür iyiyim bulantı çok az bişey atıştırınca geçiyor bende sanki aç kalınca daha bi kötüleşiyor ama bundan 2 hafta önce çok kötüydüm.. sonra eşim sende bulantı olmuyo artık dedi kötü bişey mi var falan dedi ondan sonra bende tekrar başladı, nazar değdirdi ;) doktor normal dedi ama pazartesi gittiğimizde çok şükür herşey iyi.. 22 mart ta vitamin ve demir hapları kullanmaya başlicam inşallah onları akşam gece yatarken al dedi bulantı yapabilir dedi ve folik asite devam dedi. 30 mart ta ikili test için gitcem. rabbim hayırlı haberlerle getirir inşallah hepimizi

ohhh masallahh..

ben 5 gundur kullanmaya basladım demır hapını ac karnına vıtamınıde gece yatarken alıyorum..doktorum boyle soyledı.. 19 marttada ikili teste gidicez.. hakkımızda hayırlısı olsun...

en erken ben gidiyorum sanırsam teste 12+2 olucam gittiğimde..

maşallahh ikili test zamanına yaklaşmışsın :nazar: :nazar: çok ağır geçirmiyosun bende o şekildeyim hamd olsun :31:

evet oluyo arada bir geliyo bir ara durmuştu yeniden başladı 3 ay dolana kadar normal dediler sonuçta bebek büyüyo rahim yukarıya çıkıyo :34:

evet canım çok şükür sıkıntı yok allah hepimize kolaylık versin, anne olmak zor şimdiden anlıyoruz :) ama değer..

ohhh masallahh..

ben 5 gundur kullanmaya basladım demır hapını ac karnına vıtamınıde gece yatarken alıyorum..doktorum boyle soyledı.. 19 marttada ikili teste gidicez.. hakkımızda hayırlısı olsun...

en erken ben gidiyorum sanırsam teste 12+2 olucam gittiğimde..

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah hergün dua ediyorum hepimiz için bende 12+6 oluyorum rabbim o günleri gösterirse

hepimize de :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:...

günaydın kızlar
herkese güzel,bulantısız dinç bir gün diliyorum
çınarefe maşallah çıkmış göbüşün baya .benimde çıktı çok mutuyum göbüşümle:49:

bugün sizlere bebişimin 8 haftalık ultrason resmini paylaşmak istedim:31:

Eki Görüntüle 367104

Eki Görüntüle 367105

Eki Görüntüle 367103

oh massallah bebişine saglıkla büyüsün insallahh..

günaydın güzel anneler..:)

işteyim, berbat durumdayım. işe dahi zor geldim. sabah yataktan kalktığım gibi kustum, serviste aynı. şu andada berbat durumdayım.
dün iş gereği deneme üretimine gittik uzak doğu mutfağından örnekler yapıldı ve bizlerdende denememiz istendi. çoğunun tadına dahi bakmamama rağmen yetti. dünden beri berbat durumdayım. midem ağzımda geziniyorum.
devam ederse doktora gitsemmi acaba? c.tesi randevum doktorumla ama çok kusmaktanda zarar görürmü bebeğim? şimdi peynir ekmek yedim bastırsın diye ama zor tutuyorum kendimi:(

Allah yardımcınız olsun canım yaa yazını okurken ben bile tuhaf oldumm. cok şükürki benim olmadı böyle bisey.. cabucak gecer insallahhh...

beimde bebişim bu :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :49: hamd olsun bu günleri gördük
Eki Görüntüle 367241

ayy masallahhhh.. saglıkla büyüsün yavrunnnn.. :nazar::nazar:

evet canım çok şükür sıkıntı yok allah hepimize kolaylık versin, anne olmak zor şimdiden anlıyoruz :) ama değer..

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah hergün dua ediyorum hepimiz için bende 12+6 oluyorum rabbim o günleri gösterirse

hepimize de :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:...

agzına yüreğine saglık ne diyimm... insallahh saglıkla bir sekilde ilerler saglıcaklada yavrucagımızı kucagımıza alırızzz..

seninkinin cinsiyeti belli olur o zaman.. hayırlısı olsunnnn..

arkadaşlar merhaba ben 7+5 günlük hamileyim. ilkökonrtolu 5 haftalıkken yapmıştık.doktor kalp atışlarını duyamadı. kan pıhtısı var düşük tehliken var demişti. dün kontrole gittik. kalp atışlarını duyamadı doktor ve bu bebek gelişmeyecek gibi dedi. haftaya gel yine duyamazsak kürtaj yapıcaz dedi.bugün başka bir doktora daha gidicem .nasıl bekleyeceim bilemiyorum.4 yıldır bu anı bekliyordum ben .doktor bu hafta kanaman da olabilir dedi. ltfen bilgisi olan bana bir cvp yazsın...morale ihtiyacım var

agzına yüreğine saglık ne diyimm... insallahh saglıkla bir sekilde ilerler saglıcaklada yavrucagımızı kucagımıza alırızzz..

seninkinin cinsiyeti belli olur o zaman.. hayırlısı olsunnnn..

Amin inşallah hepimiz için tatlım..
çok merak ediyoruz aslında cinsiyetini ama allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin de hiç fark etmez en önemlisi o bizim için.. çünkü eşim ameliyat olmuştu bu bebek için ve çok sükür rabbim bizi hiç bekletmedi hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah yavrumuz :16:

maşşalah bebişine canım
bahsettiğim teorye göre kızın olucak gibi görünüo
tabi ne kadar doğrudur bilemem
benm de kesenin sağına böyle yapışmıştı
ben de kız diorum :1:
bakalım çıkıcak mı
evet konuma göre KIZ benim bebek :emir_bebek::nazar:
dün baya bir okudum o topiği çoğunun tutmuş ama tutmayanda var tabi bakaım tutacakmı benimki
kedersiz canım maşallahh bebişineee :nazar: :nazar: boyu ne kadardı ozamanda canım baktım ama ultrasonda ölçümü göremedim

bendemi koysam :23:
doktor 1buçuk santimi geçmiş demişti
ultrason kağıdında yazmıyo ama
kedersiz maşallah cnm bebeğine:)
slm kızlarr

maaşallah..alahım nazardan saklasın:)

maşallah maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah

Allah yardımcınız olsun canım yaa yazını okurken ben bile tuhaf oldumm. cok şükürki benim olmadı böyle bisey.. cabucak gecer insallahhh...

teşekkür ederim kızlar hepimiz bebeği sağlıcakla büyüsün inşallah

Eki Görüntüle 367241

lann sevo senin bebek kocaman olmuş haa maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar merhaba ben 7+5 günlük hamileyim. ilkökonrtolu 5 haftalıkken yapmıştık.doktor kalp atışlarını duyamadı. kan pıhtısı var düşük tehliken var demişti. dün kontrole gittik. kalp atışlarını duyamadı doktor ve bu bebek gelişmeyecek gibi dedi. haftaya gel yine duyamazsak kürtaj yapıcaz dedi.bugün başka bir doktora daha gidicem .nasıl bekleyeceim bilemiyorum.4 yıldır bu anı bekliyordum ben .doktor bu hafta kanaman da olabilir dedi. ltfen bilgisi olan bana bir cvp yazsın...morale ihtiyacım var

canım Allahtan ümit kesilmez bazen bebek geç döllendiği için geç duyulabiliyo 8 -9 haftalarda duyan var
inşallah gönlüne göre verir Rabbim

Kendini hiç üzme canım, biliyorum söylemesi kolay ama.. önce başka bir doktora daha git ve dua et rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin burda bikaç arkadaşı okuduk son anda duymuşlar bebeklerinin iyi olduğunu.. allahım yardım etsin bebeğini düşün ve üzme kendini, kendine iyi bak dıkkat et..

canımmm benimde 6+4 te görülmemişti doktor cok umutsuz konusmustu. 7+5 te gitmiştik o zaman atıs vardı. bebekte gelişmişti.. eger o günde atışı göremeseydik bende baska doktora gidicektim.. ultrasona cihazından bıle kaynaklanıyor olabiliyor. o yuzden canın sıkılmasın.. bak ne güzel bugunde baska doktora gidicekmişsinn. insallah hayırlı sonuclar alırsın. hakkında hayırlısı olsun canımm..

amin cümlemizinki :16:

sevdanehri maşallah cnm yaaa ne kadar belli oluyor:):nazar:

dimiii :52: bende görünce şok oldum çok çabuk büyüyolar :nazar: :nazar:

Amin inşallah hepimiz için tatlım..
çok merak ediyoruz aslında cinsiyetini ama allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin de hiç fark etmez en önemlisi o bizim için.. çünkü eşim ameliyat olmuştu bu bebek için ve çok sükür rabbim bizi hiç bekletmedi hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah yavrumuz :16:

aynen öyle canımm. bende 3 senedir bu bebeği bekledim. hsg sonrası cok sukur oldu.. hayırlısıyla saglıkla dogsunlar gerisi onemli değil..

Son düzenleme:

geçmiş olsun inşallah bu gideceğin doktor olumlu şeyler söyler bunları yaşamak kolay değildir emini :50: inşallah sağlıklı bir bebektir zaten sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım durduramayız içimizde.bol bol dua et canım

evet konuma göre KIZ benim bebek :emir_bebek::nazar:
dün baya bir okudum o topiği çoğunun tutmuş ama tutmayanda var tabi bakaım tutacakmı benimki

doktor 1buçuk santimi geçmiş demişti
ultrason kağıdında yazmıyo ama

teşekkür ederim kızlar hepimiz bebeği sağlıcakla büyüsün inşallah

lann sevo senin bebek kocaman olmuş haa maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

diymi teyzesi büyümüşşş :1: :nazar: :nazar: hala inanamıyorum biliyomusun :31:

kedersiz ve sevdanehri54 maşallah bebişlere :nazar::nazar:ne kadar büyümüşler.ben de görmek istiyorum bebişimi.sabredemicem ayın 20sine kadar galiba:1:

kızlar ben çin takvimine inanmıyorum
ama bebeğin 7-8 haftalıkken kesedeki konumuna inanıyorum
hatta sitede böyle bir topik var
google da bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini yazarsanız çıkar
teoriye göre bebek kesenin içinde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek
kesenin konumu değil dikkat, bebeğin kesenin içindeki konumu..
ultrason kagıdını elinize aldıgınıza sze göre bebek kesede sağdaysa kız soldaysa erkek
benmki sağdaydı
kızım diye sevmeye başladım bile :1::1:

benim oğlumda tutmadı bu çin takvimi.oğluma kız diyo.şimdikine erkek:1: oğlumun ilk ultrason resminde 6-7 haftalıktı sanırım sağdaydı kedersizinki gibi aynı.benim oğlum kız olcakmış da sonradan çıkmış galiba pipisi:9::9: bu bebişim de tam ortada duruyo bakalım kız mı erkek mi?çok merak ediyorum Rabbim hayırlı,sağlıklı bi kız evlat nasip eder inşallah.çok seviyorum kız bebekleri:16::16:

diymi teyzesi büyümüşşş :1: :nazar: :nazar: hala inanamıyorum biliyomusun :31:
aynen canım bende inanamıyorum hala hamielmiyim ben şimdi diyorum kendi kendime :)
bu arada senin bebişin sol tarafta duruyor bebişinin konumuna göre ERKEK olacak bebeğin :emir_bebek::nazar:
kedersiz ve sevdanehri54 maşallah bebişlere :nazar::nazar:ne kadar büyümüşler.ben de görmek istiyorum bebişimi.sabredemicem ayın 20sine kadar galiba:1:

benim oğlumda tutmadı bu çin takvimi.oğluma kız diyo.şimdikine erkek:1: oğlumun ilk ultrason resminde 6-7 haftalıktı sanırım sağdaydı kedersizinki gibi aynı.benim oğlum kız olcakmış da sonradan çıkmış galiba pipisi:9::9: bu bebişim de tam ortada duruyo bakalım kız mı erkek mi?çok merak ediyorum Rabbim hayırlı,sağlıklı bi kız evlat nasip eder inşallah.çok seviyorum kız bebekleri:16::16:

sabırsız anne az kalmış sık dişini bende 22sinde gidecem

Allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıklı hayırlı bir kız evladın olur :emir_bebek:

Back
X