kızlar yarın öğleden sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum eşimin işi müsait olursa..
uyku girmedi valla gözüme çok tedirginim..
inş güzel sonuçlarla dönerim..çok merak ediyorumm..
iyi geceler herkeseee...
günaydın anneler yine mide bulantısıyla uyandım offf geçsin bu günler hiçbişey yiyemez oldum bu arada çalışan arkadaşlar bebeğinize kim bakacak
klasik doğum yapacak bayan sıkıntısı çalışıyorsa ben hep annemin bakmasını istemiştim eşimde annesinin tabikide veeeeee
kayınvalide ben bakamam çocuğa demiş tabi eşim ben yokken sormuşve ilk torunu siz düşünün artık dün anneme gittik anneme hazırlan bakalım toruna bakacaksın dedi
çok şaşırdım annemde oğlum siz getirdikten sonra ben seve seve bakarım dedi bu arada anneminde 5. torunu
akşamki yemek yiyememe bulantı hüznünden sonra bu çok güzel bi haberdiii
sizlede paylaşmak istedim
Günaydınlarrr sabah gelirken çok midem bulandı ve işyerimin otoparkında bi güzel istifra ettimSonra yine geldi öğürme hissi bişi çıkmadı..
Bişi çıkmayıncada daha kötü oluyor insan
Günaydın canım. Sorma. Boşa öğürmek mideyi fena halde yoruyor ve ağrıtıyor.
aynen öyle yaa öğ öğğğ sanki masus yapıyomuşuz gibi:)Başlarda kendim masus öğürüyorum bile sanıyordum:)ne güzel ilk haftalarda bişeyim yoktu.1-2 gündürde iyi gibiyim diodum öyle dedikçe kötü oluyorum sanırım:)
bu gün doktor randevum var çok korkuyorum ara ara kahverengi bir akıntı geliyor benden bu sabah uyandığımda daha yoğundu başına böyle birşey gelen varmı randevum 3,30da o saate kadar çatlarım meraktan nolur cvb yazın bebişime bir şey olmaz değilmi
günaydın anneler yine mide bulantısıyla uyandım offf geçsin bu günler hiçbişey yiyemez oldum bu arada çalışan arkadaşlar bebeğinize kim bakacak
klasik doğum yapacak bayan sıkıntısı çalışıyorsa ben hep annemin bakmasını istemiştim eşimde annesinin tabikide veeeeee
kayınvalide ben bakamam çocuğa demiş tabi eşim ben yokken sormuşve ilk torunu siz düşünün artık dün anneme gittik anneme hazırlan bakalım toruna bakacaksın dedi
çok şaşırdım annemde oğlum siz getirdikten sonra ben seve seve bakarım dedi bu arada anneminde 5. torunu
akşamki yemek yiyememe bulantı hüznünden sonra bu çok güzel bi haberdiii
sizlede paylaşmak istedim
bu gün doktor randevum var çok korkuyorum ara ara kahverengi bir akıntı geliyor benden bu sabah uyandığımda daha yoğundu başına böyle birşey gelen varmı randevum 3,30da o saate kadar çatlarım meraktan nolur cvb yazın bebişime bir şey olmaz değilmi
bulantılar aniden kesiliyor...umarım hepinizn öyle olur ama sonra felaket iştah açılıyor..en azından bende öyle oldu
mide yanması başlayan varmı? bende başladı maalesf
günaydın... 8+2 haftalık hamileyim... muhtemel tarih 23 Ekim. tüp bebek tetavisi ile hamile kaldım.. 6. haftada düşük tehlikesi geçirdim halen risk devam ediyor... 6. haftadan itibaren daha doğrusu düşük olmaması için kullandığım ilaçtan sonra ciddi bir mide yanması oldu. üzerimde bi ağırlık varmış gibi bi baskı var midemde. Ama ilginçtir hiiiççç miğdem bulanmadı bu iyimi kötümü bilemiyorum... yalnız hiç iştahım yok üç haftadır... bunlar normalmi bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?