içimi rahatlattınız inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza teşekkürler moral verdiniz banada allahım korusun bebişlerimizide bizide......
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
günaydın kızlar
şimdi doktordan geliyorum bu kadar pimpirikli olacağımı tahmin etmemiştim:26: .adet sancılarına benzer sancım ve çok çok az bir pembe renginde akıntım olunca korktum eşimi ayaklalndırdım hemen dOktora gidelim diye:) ..geçen kontrolümde doktor plesantanın arkasında kanama var ama ciddi bişey değil demişti bu yüzden korkmuştum pembe lekeyi görünce ..
yine aynı kanama varmışama dokoturm korkulacak kadar ömeli bişey değil diyo ilaçlarını almaya devam et dedi
ama ben taktım kafama bunu o kanama neden orda yaa
benim bebeğim 3 gün geride geliyo buda canımı sıktı
gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın benikedersiz cnm benim bebeğimde 6 gün geriden geliyodu en son 4 e düştü..ben bunda korkulucak bişi göremiyorum ama
ahh kedersiz ahh ben kanama görüyorumdaa gitmiyorum ne olacak bu halinn ama boşver bak miniğinigörmek iyi gelmiştirr bide ultrason kagıdında 3 gün+ yada - olabilir yazıyorr merak etmee o olçümdendir milimetrik ölçümler nede olsaa
gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni
sorma görünce dünyadan koptum sankibaya büyümüş velet durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim
Eki Görüntüle 367919
Eki Görüntüle 367920
gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni
sorma görünce dünyadan koptum sankibaya büyümüş velet durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim
Eki Görüntüle 367919
Eki Görüntüle 367920
2.24 olmuş kuzumahh yavrumm kıss annişi ne istiyosun ondann bakk mercimek büyümekle meşgul kaç mm olmuşş
kıss hareketlerinii gördünmüüüü
maşallah kedersizzz kocaman olmuş
aynen canım katılıyorum.benim kayınvalidemde çok meraklı saolsun ama beni fazlasıda sıkar.geçen gün demezmi hastane çıkışlarını babannesinin aldığını giycek.bu düşüncelerini bende yaşıyorum canım. Hiç niye böyle düşünüyorum diye söylenme, haklıyız kaygılanmakta... Bizimkisi şimdiden benimle inatlaşıyor diyebilirim...düşük tehlikesi yaşıyorum tutmuş bebeği doğar doğmaz yıkamaktan felan bahsediyor... Bi dakika dedim, bu benim bebeğimse benim istediğim şekilde olacak herşey... Hayatta katlanamam...
günaydın herkese;
kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..
2.24 olmuş kuzum
yok kız görmedim :26:
cnm nasipse salı günü gidicemdimi teyzesii tosun olacak benim bebişim tosun
eee sizin resimleride görelim artık
aynen canım katılıyorum.benim kayınvalidemde çok meraklı saolsun ama beni fazlasıda sıkar.geçen gün demezmi hastane çıkışlarını babannesinin aldığını giycek.içimden çüşşş dedim:)))sonra atladım annesi nolcak bu arada dedim.sustu:))
canım çokkkkkkk geçmiş olsun.hiç merak etme inşallah yenisi hemen olucak.sen kendine iyi bak gerisi kolay.benimde ilki alınmıştı(
maşallah suphanallahhhh görürrsünnnn annişi
inşallah canım inşallah ..maşallah suphanallahhhh görürrsünnnn annişi
sadece o kanamaya taktım bacım yaa..inşallah doktorun dediği gibidirherkese günaydınlar
super 87 geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı hamiş olmanı dilerim
nurcik dert edicek bir durum yok ortada. maşallahhh bak seninkide büyümüş şekli şemalı oluşmuşannesi tedirgin olma bebeişide tedirgin etme kendinden emin ol ki oda olsun
cnm nasipse salı günü gidicem
çarşamba koyarımmm
dimi teyzesii tosun olacak benim bebişim tosun
eee sizin resimleride görelim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?