2012 Ekim Anneleri

kedersiz cnm benim bebeğimde 6 gün geriden geliyodu en son 4 e düştü..ben bunda korkulucak bişi göremiyorum ama

ahh kedersiz ahh ben kanama görüyorumdaa gitmiyorum ne olacak bu halinn ama boşver bak miniğinigörmek iyi gelmiştirr bide ultrason kagıdında 3 gün+ yada - olabilir yazıyorr merak etmee o olçümdendir milimetrik ölçümler nede olsaa

Son düzenleme:
kedersiz cnm benim bebeğimde 6 gün geriden geliyodu en son 4 e düştü..ben bunda korkulucak bişi göremiyorum ama
gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni

sorma görünce dünyadan koptum sanki baya büyümüş velet durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim

ahh yavrumm kıss annişi ne istiyosun ondann bakk mercimek büyümekle meşgul kaç mm olmuşş

Son düzenleme:
aynen canım katılıyorum.benim kayınvalidemde çok meraklı saolsun ama beni fazlasıda sıkar.geçen gün demezmi hastane çıkışlarını babannesinin aldığını giycek.içimden çüşşş dedim:)))sonra atladım annesi nolcak bu arada dedim.sustu:))
günaydın herkese;

kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..

canım çokkkkkkk geçmiş olsun.hiç merak etme inşallah yenisi hemen olucak.sen kendine iyi bak gerisi kolay.benimde ilki alınmıştı(

herkese günaydınlar

super 87 geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı hamiş olmanı dilerim

nurcik dert edicek bir durum yok ortada. maşallahhh bak seninkide büyümüş şekli şemalı oluşmuş annesi tedirgin olma bebeişide tedirgin etme kendinden emin ol ki oda olsun

bu kaynanalar MAYDANOZ gibi herşeye karışmasa olmaz sanki ..bizimkide çok karışır herşeye sağolsun

maşallah suphanallahhhh görürrsünnnn annişi
inşallah canım inşallah ..

sadece o kanamaya taktım bacım yaa..inşallah doktorun dediği gibidir
en çok sevindiğim ne oldu biliyormusun 1.200 kg vermişim
ama doktor amcamız yinede kiloya dikkat et almamaya çalış dedi

cnm nasipse salı günü gidicem
çarşamba koyarımmm

hadi bakalım sende sağ salim gör bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…