Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dualarımız seninleegüzel haberlerini bekliyoruz
![]()
kızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?
kızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?
günaydınnnnn
kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?![]()
kızlar gebelik çizelgemi yaptım araya nokta(.) koyarak yazıyormuşum tarihi tire koyunca oldubende kızıyorum kendime şukadar basit şeyi yapamadım diye
![]()
Selam canım aynı merak bendede var kuaforler yapılıyor dıyor,ama ben bugun doktora gıdecegım ona da danısacagım bakalım vereceği cevabı yazarım buradan...
Kızlar benım goguslerım normalde kucukler hamılelıkle bırlıkte sadece dolgunlastılar ve acıyorlar öyle buyumedıler,ınternette desteklı sutyen kullanın falan dıyor ama destege ıhtıyacları yok:))kocaman mı olmaları gerekıyordu bunların bilen var mı ??
Seninle günümüz aynı nasıl bulantnnn varmııı
sağol canım denicem kaysıyı bakalımben de yaşamadım ama hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum olmaması için sıvı gıda tüket dedi. Benim bildiğim su bol iç ve kayısı sabah aç karnına ve üstüne ılık su iç iyi gelir diye düşünüyorum.
evet canım gün kurusu severim bende evde var hatta ondan yiyeyim bakim işe yarar umarımtatlım aç karına ye sabahları 2-3 tane.
Ben akşamlarıda yiyorum canım ne zaman çekerse..
Gün kurusu olan var kayısının koyu rengi o hoşuma gidiyo benim yiyorum hep..
ne güzel canım inşallah hiç çekmezsin kabızlıkGünaydın canlarım bir süre yoktum buralarda hamileliğimden dolayı aksam erkenden yatıyorum uykum gelıyor yemekten hemen sonra uyuyakalıyorum yemekleri isteksiz yiyorum iştahım azaldı ılk gunlere gore bı de kızlar bende hıc kabızlık olmadı hatta tam aksı neredeyse bakıyorum cogu kısı de bu sorun oluyormus hamılelıkte normalmıs cok sukur ben bı sorun yasamıyorum buna daır...Umarım sızlerde bı an once duzelırsınız...Şu uyku dısında oyle cok buyuk sıkıntılarım yok Allah tan mide bulantılarım ara ara oluyor ama çok uzun sürmüyor...Bazen sağ kasıgımda sancı oluyor kısa surelı ama o da normal mıs..Bakalım dr umu degıstırıyorum ben ay basında baska dr a gıdecegım ınsallah bu dr dan memnun kalırım....Kızlar bir de şimdiden egzersiz hareketlerine başlamamız gerek rahat bir doğum için biliyorsunuz dimi?
teşekkür ederim tatlım denerimgünaydın canım bende aynı sorunu yaşıyorum,kayısı hoşafı iyi geliyor dene istersen.ben okadar meyve yediğim halde hep kabızım,ilk gebeliğimdede olmamıştı anlayamadım...
bende suyu fazla içemiyorum ama bu bikaçgündür çok susamış kalkıyorum yataktan içmek istiyorum içincede midem bi tuhaf oluyormerhaba tatlım ben 9. haftanın içindeyim dolmak üzere ama aynı sorun var bende de arkadasların dediği gibi kayısı yiyebilirsin ve bol sıvı tüket. ben suyu fazla içemediğimden kayısı ve üzümü ( kansızlık önlemek için üzüm ) kaynatıyorum biraz şekerle ve onun suyunu içiyorum. baya fayda ettii. sen de dene istersen
canımda istedi bak komposto yapayım baricanım ben çok yaşıyorum bu sorunuda ancak erik elma kayısı kurusuyla şeker katmadan komposto yap iç tanelerinmide ye çok iyi geliyor birde sabah aç karnına siyah kaysıyla bir bardak ılık sütü birl,ikte ye ama biraz sancı yapıyor süt söyleyim iyi günler.....![]()
Valla bana kayısı,süt vb.falan yaramadı tam gaz kabızlık devam ettı üstelik günde 3 litrede su içerim ,doktorum Duphalac şurup verdi,yatmadan 1 saat önce 2 tatlı kaşığı içiyorum çok rahatladım valla...