• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?

kızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?

ben yaptırdım ama kardeşim yaptı yavaş yavaş:26::26:kasık bölgemide cımbızla aldı zaten çok az orası o yüzden yoksa alınamazdı sanırım:26:

bı sakıncası oldugunu sanmıyorum canım ben 37 haftalık hamıleyken gıtmıstım mecbruen kendım alıyordum normalde ama bu sefer o kadar bekletmıycem zorlmaıycam kendımı bı suru de vakıt alıyor benımde kucuk cocugum var soyle 5 aylıktan sonra duzenlı gıtmeyı düşünüyorum ben:34:

Nasılsınız güzel bir hafta geçirmek dileğiyle nasılsınız geçmiş yazılarda okudum gruplara bende katılabilirmiyim mümkünse şimdi okula gitmek zorundayım akşam inşallah görüşürüz hoşçakalın .Buarada bebişlere iyi bakın............:nazar::1:

Selam canım aynı merak bendede var kuaforler yapılıyor dıyor,ama ben bugun doktora gıdecegım ona da danısacagım bakalım vereceği cevabı yazarım buradan...

Kızlar benım goguslerım normalde kucukler hamılelıkle bırlıkte sadece dolgunlastılar ve acıyorlar öyle buyumedıler,ınternette desteklı sutyen kullanın falan dıyor ama destege ıhtıyacları yok:))kocaman mı olmaları gerekıyordu bunların bilen var mı ??

kızlar gebelik çizelgemi yaptım araya nokta(.) koyarak yazıyormuşum tarihi tire koyunca oldu:9::9: bende kızıyorum kendime şukadar basit şeyi yapamadım diye:9:

günaydınnnnn:3::3::3::3::3::3:
kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?:17:

Valla bana kayısı,süt vb.falan yaramadı tam gaz kabızlık devam ettı üstelik günde 3 litrede su içerim ,doktorum Duphalac şurup verdi,yatmadan 1 saat önce 2 tatlı kaşığı içiyorum çok rahatladım valla...

Kızlar ben veetin jiletini kullanıyorum diğer jiletlere göre çok daha iyi bence zorda kalan denesin ağda yapsam ölürüm herhalde erken doğum yaparım :9:

Kızlar benım goguslerım normalde kucukler hamılelıkle bırlıkte sadece dolgunlastılar ve acıyorlar öyle buyumedıler,ınternette desteklı sutyen kullanın falan dıyor ama destege ıhtıyacları yok:))kocaman mı olmaları gerekıyordu bunların bilen var mı ??

destekli derken iyi kavrayan savrulup sallanmasını engelleyen demek istiyor cünkü savrulması sallanması bu durumda daha çok acı veriyor.

Seninle günümüz aynı nasıl bulantnnn varmııı

:nazar::nazar::nazar:var canım benimde bulantılarım ama saati belli olmuyor bazen gün boyu bazende arada gelip gidiyor geçen haftaya göre daha iyiyim sanırım:26::26::26::26::26:gerçi sabah çıkardım işe öyle geldim ama şimdilik iyiyim:9::9:

ben de yaşamadım ama hamilelikte olabiliyormuş. Doktorum olmaması için sıvı gıda tüket dedi. Benim bildiğim su bol iç ve kayısı sabah aç karnına ve üstüne ılık su iç iyi gelir diye düşünüyorum.
sağol canım denicem kaysıyı bakalım
tatlım aç karına ye sabahları 2-3 tane.
Ben akşamlarıda yiyorum canım ne zaman çekerse..
Gün kurusu olan var kayısının koyu rengi o hoşuma gidiyo benim yiyorum hep..
evet canım gün kurusu severim bende evde var hatta ondan yiyeyim bakim işe yarar umarım
Günaydın canlarım bir süre yoktum buralarda hamileliğimden dolayı aksam erkenden yatıyorum uykum gelıyor yemekten hemen sonra uyuyakalıyorum yemekleri isteksiz yiyorum iştahım azaldı ılk gunlere gore bı de kızlar bende hıc kabızlık olmadı hatta tam aksı neredeyse bakıyorum cogu kısı de bu sorun oluyormus hamılelıkte normalmıs cok sukur ben bı sorun yasamıyorum buna daır...Umarım sızlerde bı an once duzelırsınız...Şu uyku dısında oyle cok buyuk sıkıntılarım yok Allah tan mide bulantılarım ara ara oluyor ama çok uzun sürmüyor...Bazen sağ kasıgımda sancı oluyor kısa surelı ama o da normal mıs..Bakalım dr umu degıstırıyorum ben ay basında baska dr a gıdecegım ınsallah bu dr dan memnun kalırım....Kızlar bir de şimdiden egzersiz hareketlerine başlamamız gerek rahat bir doğum için biliyorsunuz dimi?
ne güzel canım inşallah hiç çekmezsin kabızlık
günaydın canım bende aynı sorunu yaşıyorum,kayısı hoşafı iyi geliyor dene istersen.ben okadar meyve yediğim halde hep kabızım,ilk gebeliğimdede olmamıştı anlayamadım...
teşekkür ederim tatlım denerim
merhaba tatlım ben 9. haftanın içindeyim dolmak üzere ama aynı sorun var bende de arkadasların dediği gibi kayısı yiyebilirsin ve bol sıvı tüket. ben suyu fazla içemediğimden kayısı ve üzümü ( kansızlık önlemek için üzüm ) kaynatıyorum biraz şekerle ve onun suyunu içiyorum. baya fayda ettii. sen de dene istersen
bende suyu fazla içemiyorum ama bu bikaçgündür çok susamış kalkıyorum yataktan içmek istiyorum içincede midem bi tuhaf oluyor
kayısı yicem canım sağol
canım ben çok yaşıyorum bu sorunuda ancak erik elma kayısı kurusuyla şeker katmadan komposto yap iç tanelerinmide ye çok iyi geliyor birde sabah aç karnına siyah kaysıyla bir bardak ılık sütü birl,ikte ye ama biraz sancı yapıyor süt söyleyim iyi günler.....:3:
canımda istedi bak komposto yapayım bari :34:
Valla bana kayısı,süt vb.falan yaramadı tam gaz kabızlık devam ettı üstelik günde 3 litrede su içerim ,doktorum Duphalac şurup verdi,yatmadan 1 saat önce 2 tatlı kaşığı içiyorum çok rahatladım valla...

süt banada çok gaz yapıyor canım içemiyorum bakalım bende yeni başladı kabızlık şimdilik kayısı ve komposto denicem devam ederse dr a bi danışırım artık

benim migde bulantım pek yok ama hiç bişey yiyemiyorum. yicekler, kokuları , görüntüleri gözüme hoş görünmüyor kuş kadar yiyebildim dün gece nolcak böyle bilmiyorum. İnşallah hep böyle sürmez her gıdamızı almamız gerekiyor. bu arada internetten bebek beşiklerine yataklarına, uyku setlerine bakmaya başladım. hem beşik hem yatak almak gerekir mi ki? bu arada bugun bir bilgi öğrendim bebeği sutten kesmeyip gece emzirmeye devam edince bebekte bademcik ikltihabı oluyormuş. yani ağzının içi sütlü kalınca 1,5 yaşından sonra falan ağızda bakteri üreyebilirmiş sütten sonra su içirmek lazımmış.

kızlarrr günaydınnnn :))) walla dün gece mide bulantısından uyuyamadım çok rahatsızdım anca kalkabildimmm :)))) nası bebişlerrrr bizimde gün geldi yarın kontrole gtcez bakalımmm özledim bebişimiii 7. haftada gtmiştim fındık kadardı anlamadım bişey acemilikten :)) şmdi randevu vaktmiz geldii bakıyorum 9 haftalık bebişlere maşallah baya belli oluyolarr çok heycanlıyım onun içinnn :))):emir_bebek:

kızlar sizin doktorlarınız 9. haftada randevu verdimi hepinize ne sıklıkta doktora gidiyorsunuzzz:26::26::26: benim 7.haftada kalp atışlarını aldıktan sonra artık rutin aylık kontrollere geleceksin dedi doktorumuz:26:1 ay sonraya gün verdi şimdi merakla 9 nisanı bekliyorum daha 20 gün varrr:37::37::37::37:

Back
X