• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildim:16:aslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz:9::9::9:çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda:nazar::nazar: haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...

Canim gozun aydin gormussun bebegini :nazar: onlar saglikli olsunlarda gerisi bos ultrason cihazi cok onemli yaa herkesinki iyi cikmiyor bizim makina guzeldi valla gayet net gordum bebegimi sende degistiririsin belki hastaneni bende degistirdim benimde 2 li test haftaya sali ondan da iyi haberler alicaz insallah hepimiz :nazar:

doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildim:16:aslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz:9::9::9:çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda:nazar::nazar: haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...

gözün aydın cnm fakat ben ikili test 11 hafta ve 13 hafta içinde yapılıyor olarak biliyorum aslında gitmişken yaptırabilirdin de ikili testini

gözün aydın cnm fakat ben ikili test 11 hafta ve 13 hafta içinde yapılıyor olarak biliyorum aslında gitmişken yaptırabilirdin de ikili testini

Bende 11. Haftamda gitmistim doktora ama 10 gun sonra gel dedi 12+4 de gidicem iste genelde 12. Haftalarda cagiriyor demek doktor canim

slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek:(((((((((((((

selam kızlar. ben de haftaya gitcem, inşallah hem bebişimizi görcez, hem de ikili test ve ense ölçümü yapılacak. inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz bebeğimizi. yaklaşık 1 aydır görmeyince insan çok tedirgin oluyor bebiş konusunda. bu aralar kötü haberler alıyorum maalesef. diğer topikten bir arkadaşımız erken doğum yapmıştı, bebeği de 1 aydır yaşam savaşı veriyordu. dün kaybetmişiz bebeği. dünden beri içim daha buruk, gözlerim dolu. Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.

slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek:(((((((((((((

ahhh canım allah kavuştursun en kısa zamanda döner inşallah. kendini bu kadar yıpratma bebeğe de zarar. eminim işi gereği gitmesi gerekiyordur o da sizi bırakıp gitmekten mutlu değildir ama sen dayanıklı olmalısın bebeğin ve kendin için. iyi düşün iyi olsun ve eşin en kısa sürede sana ve bebeğine kavuşsun . dualarımız seninle

canım benim yaaaa çok üzüldüm eşin sağ sağlim gidip dönsün inşallahhh:16::16::16: allah yardımcınız olsun ama çok üzme kendini bebeğe yazık canım eşininde gözünü arkada bırakma güçlü olun bebişinle birlikte eşini mutlu yollayın mutlu dönsün inşallahh:16::16:

hayırdır canımm niye gidio ????

merhaba bende ağustos annesi olucam inşallah...anladığım kadarıyla asker eşisiniz.insan cok üzülüyor sonucta 6 ay eşinizden uzak kalacaksınız ama hep iyi düşünün.geçen senede benım esım gıttı eylülde geldı bende cook uzuldum ama eşime morel vermeye calıstım sizde oyle yapın ve içinizi ferah tutun.üstelik bide hamilesiniz hep 6 ay sonrasını dusunun.kazasız belasız gelır esınız insallah

Canim gozun aydin gormussun bebegini :nazar: onlar saglikli olsunlarda gerisi bos ultrason cihazi cok onemli yaa herkesinki iyi cikmiyor bizim makina guzeldi valla gayet net gordum bebegimi sende degistiririsin belki hastaneni bende degistirdim benimde 2 li test haftaya sali ondan da iyi haberler alicaz insallah hepimiz :nazar:

saturn gözün aydın canım bebişini görmüşsün:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederiz...ben de haftaya sata göre 12+2 olcam.bu hafta cihaz kötüydü ölçümde yanlış olabilir gibi geliyo bana.biraz önde gidiyoduk ama 1 hafta büyük çıktık bu sefer.dr 1 hafta içinde yaptır ikiliyi dedi.pazartesiye verdiler randevuyu.yani sata göre 12+2 iken gitcez.bakalım büyük çıkacak mı yine?11-14 haftalar arası yapılıyo ikili test zaten normalde..

askerı personel esım cnm mecburı göreve gıdıyor afgan askerlerıne egıtım vercekmış

canım benim Allah sağ salim gidip dönmek nasip etsin eşine inşallah. sen de güçlü olmaya çalış lütfen, sil gözyaşlarını. bebeğini düşün, kendi sağlığını düşün. inşallah doğuma yetişir eşin.

merhaba kızlar herkese iyi haftalar.....

askerı personel esım cnm mecburı göreve gıdıyor afgan askerlerıne egıtım vercekmış

canım Allah kavuştursun inşallah birlikte bebğinizi sağ salim kucağınıza alacağınız günler gelir ve özlem biter.....bebeğin için için güçlü olmak zorundasın ......

Canım allah kavuştursun. Sağ salim gelir inşallah eşin. Benim de kardeşim Hakkari'de. Kasım da gelecek. Eşimi de geçenlerde İstanbul'a gönderdim iş için. Tabi ki içini okuyamam ama anlıyorum seni çok zor. Allah yardımcıın olsun. Çok çabuk geçer inşallah. Eşinin geleceği günleri düşün. Ben kardeşimin geleceği günü düşünüyorum hep. Gönlünü ferah tut. Bak bebişin sen ve eşin ne güzel kavuşacaksınız. Bebişin herkese nasip olmayan kutsal bir görev yapan babaya sahip. Gurur duyacak babasınla. Seninle de ayrı bir gurur duyacak canım benim.

teyzelerrr bizde yarın akşam gidiyoruz ikili ve ense kalınlığına bol bol dua edin bizede

Back
X