inşallah güzel haberlerle geleceksin merakla bekliyorum ve dualarımda senin ve bebek için gelince ayrıntılarıyla paylaşırmısın canım sağlıkla kalın
tşk ederim canımmm...bugün dr randevum vardı gördüm minişimi çok şükür..darısı başına olsun inş..dualarımdasın canımmm
canım dr um beni ayda bir çağırıyor..1 aydır bebişimi görmemiştim çok endişeliydim..aslında ilk zamanlar bu kadar uzun olmamalı diye düşünüyorum..
kızlar medikal parka gideniniz varmı ne kadar muayne ücreti ödüyorsunuz :26: bir seferliğe mahsus gitsem diyorum hemde başka bir doktorum fikrini almış olurum :26:
canım ben gidiyorum..
istanbul bahçelievler deki şubesine..dr um suat süphan erşahin..
yanlız 22. haftadan sonra devam edebilicem tayin bekliyoruz ist a..
aklımda 2 hastane daha var belki o zaman fikrim değişebilir..
bir de muayne ücretleri il ve semtte göre değişiyor..
ben sgk lı olduğum halde 90 tl muayne ücreti ödüyorum..
doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildim
aslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz

çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda
haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...
gözün aydın canımmm maşallah bebişine

ultrasyondan dolayı bende çok şikayetçiyim burda gittiğim dr un ultrasyonu çok iyi değil malesef..
benim biraz göbeğim olmasına rağmen aleti karnıma koyar koymaz hem bebişi hem kalp atışını görüp dinledik bugün..
ama ultrasyon kağıdında çok net görünmüyor..hatıra olarak saklamak istediğimden dolayı canım sıkılıyor..
sonuçta bebekler büyüdükçe bütün halde göremicez bebişlerimizi..
slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek

((((((((((((
allah kavuştursun canımmm...üzme kendini bebişinde üzülür sonraa..
teyzelerrr bizde yarın akşam gidiyoruz ikili ve ense kalınlığına bol bol dua edin bizede
dualarım seninle canımmm..döndüğünde bekliyoruz güzel haberleri...
canım valla tam bitti derken sabah bi kalktım wc ye zor yetiştim çıkardım şimdi rahatım bi çoğalıyo bi azalıyo hafta sonunu iyi geçirmiştim:)bende nasipse cuma günü gitmek istiyorum dr a bakalım:)sizler iyisinizdir inşallah...
benim de geçtiğimiz hafta hafifler gibi oldu bu hafta tekrar yoğunlaştı bulantılarım..inş en kısa zaman da azalır..
kızlar 10+4 de benim doktorum erkek tahmininde bulundu çıkıntı gördüm gibi dedi ama cok erken değil mi! haftaya netleşir dedi ama cok heyecanlanıyorum.. alıştırmak istemiyorum bu fikre kendimi ben kız bebek cok severim ama eşim içten içe erkek istiyor diye mutlu oldum şimdi onun yaşayabileceği hayal kırklığına üzülüyorum ben cok sevinirim kız olursa orası ayrı ama kocişimi düşünüyorum her ne kadar sağlıklı olsun hiç önemli değil dese de ben biliyorum ki erkek istiyor...
var mı benim gibi erken cinsiyet tahmini alan hamişler! hayrılısı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlar nasip etin bizlere....
gözün aydın canımmm

topikte şimdiden 3 arkadaş cinsiyetlerini öğrendi bile tahmini de olsa..
darısı bizim başımıza

demek ki ultrasyonu çok güzelmiş ki görebilmiş..
ben burdaki dr ve ultrasyonlara kalırsam biraz zor öğrenirim gibi

2 li ye batmana gidicem inş ultrasyonları iyidir de ben de tahmini olarak öğrenirim bebişimin cinsiyetini..
ne güzel herkes isim konusunda biraz fikir edinmiş bizde eşim erkek olursa batuhan koymak istiyo kendisin göbek adıymışş :) şimdi oğluna koyucakmış , kız olursa ben koyucamm inşallahh:) rabbim o günleri göstersin inşallah.....
bu arada arkadaşlar bişi danışmak istiyorum ben acaip elektrik yüklüyüm ne tutsam çarpıyorum

kapı kolu

,vestiyer

,eşime dokunsan adamı çarpıyorum:)

dün gece battaniyeyi üstüme çektim karanlıkta parmak uçlarımdan şimşekler çıktıı:)))

napsam çıplak ayak topraktamı yürüsem kurtulsam bu elektrikten??? fazla elektrikk bebeğimi zarar verirmikii??
canım ben de elektrik yüklü olmamdan şikayetçiyim..nereye dokunsam elektrik çarpıyor..bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum..
kendinde ürperiyorum devamlı..özellikle insan boş bulunduğundan çok irkiliyor..
ben bir ara lojmanın bahçesindeki topraklara çıplak ayakla basmayı düşünüyorum..
birazcık hava ısınsında ilk işim bu olcak
merhaba kızlar bugun kontrole gıttım tam 7 haftalık kalp atışını duyamadık bebegıde goremedık ama kese duruyor içimi rahat tutmaya calışıyorum ama yınede olmuyor boyle bı durumla karşılasan varmı...
hemen telaşa kapılma canım..başka bir dr a daha görün..senin tickerinde haftan daha büyük duruyor geç döllenme mi senin ki??
ben 6+3 de duymuştum ama bu kişiden kişiye değişir..stres yapmadan önce tekrar bir muayne ol canımm..
arkadaşlar ben çok ciddiyim lütfen meyve ismi vermeyin artık.. gerçekten kendimi zor tutuyorum istememek için düşünmemek için..aklıma başka başka şeyler getiriyorum.. ve bulunduğum yerde ha deyince bulabileceğim şeyler değil..lütfen.sadece bu durumdan dolayı topiğe girememek istemem..daha nasıl anlatabilirim????LÜTFEN!!!!
bu konuda sana katılıyorum canımm..benim de şuan bulunduğum yer çok küçük ve doğuda..burda mevsim meyvelerini bile sağsalim bulamazken mevsimi olmayanı hiç bulamam..lütfen arkadaşlar biraz düşünceli davranalım..aramızda yoğun aşeren arkadaşlarımız olabilir insanın canı birşey istese uyku bile tutmaz bazen..
canım benim olduğum ilde de hayat 7-8 dediğin de bitiyor..ayriyetten eşimde görevde devamlı tek kalıyorum..zaten istediğim hiç birşeyi bulamıyorum..bir de burda duyduklarıma hiç ulaşamam..zor durum da kalmakta istemiyor insan..
muhtemel tarih 10 ekim 2012.sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kucağıma alacağım günü
hoşgeldin aramıza